אני צריך עוד משהו -_-

ShlomiM4

New member
אני צריך עוד משהו -_-

כידוע 30 נקודות מהמבחן ינקודו על שאלות המאגר שהם אם איני טועה 9 שאלות עד שנות ה 20 , אם מישהו יכול לתת לי תשובות מנוסחות היטב לכל תשעת השאלת או לפחות לחלקן , תודה יום טוב :)

אביגל ג

New member
מספר דברים ../images/Emo26.gif

ראשית- 30 נקודות הולכות לאיסלאם (שאלה אחת) 30 נקודות שאלת נושא או בשנות ה-20 או בשנות ה-30... השאר פחות נקודות. יש אתר להסטוריה שיש שם חלק מן התשובות-הקישור. איזה 9 שאלות מאגר יש? לפי מה שאני יודעת יש יותר. השאלה לאיזו תקופה אתה מתכוון...

pertal

New member
יש 20 שאלות מאגר ולבמחן צריך רק

14............ כמובן שנצטרך לענות רק על 6......... :) (זה אחרי חישובים מתמטיים מסובכים)

ShlomiM4

New member
אני לא בטוח

יש לי דף שהמורה חילקה ורששום בו תשעה שאלות והיא אמרה כי יופיעו חמש שאלות משם במבחן ומתוכם 3 לענות חובה. ולא הבנתי על מה דיברת אם מישהו יודע למה אני מתכוון עזרה בבקשה תודה

אביגל ג

New member
לפי מה שאני מבינה ממך אתה מתכוון

לתקופה הראשונה... אצלי בתקופה הראשונה יש 8 שאלות. ואכן 5 יופיעו ומתוכן לבחור 3. הניקוד אם אני לא טועה הוא כזה: תקופה ראשונה: 18 נק' כלומר על כל שאלה 6 נק' תקופה שנייה: 42 נק' כלומר על שאלה נושא 30 נק' ושתי השאלות האחרות 6 נק' תקופה שלישית: 30 נק' כלומר על שאלה אחת 30 נק' אבל משהו כאן לא מסתדר לי אז לא בטוח... מעניין אותי איך הגיעו ל-9 שאלות...אתה מוכן לכתוב כאן את 9 השאלות? בקשר למה לא הבנת על מה אני מדברת? ביקשת תשובות לשאלות מאגר, לא? נתתי לך קישור לחלק מן התשובות...

pertal

New member
אה דיברת על השאלות מאגר............

החלק הראשון שזה גם דחיה והשתלבות לדוגמא...... ומאפיינים של המלחמה, לפי מה שהבנתי אמור להיות החלק העיקרי במבחן בחלק של שאלות המאגר. וכן יש 5 מתוך 3...... אם על זה דיברת.... אז אתה פשוט משנן את מה שהמורה כתבה לך בתשובה..... לפעמים יהיו בה סעיפים, ולפעמים רק סיכום ארוך שאפשר לתמצת.......... יש הרבה מקורות ברשת, אם אתה רוצה, אני אצרף משהו שחבר שלי כתב שזה פשוט טון של סיכומים על המאגרים

pertal

New member
צירפתי לך ולכל מי שרוצה סיכום של

שאלות המאגר........ אם אתה כמובן לומד את שנות ה20 במאגר, ו30 כשאלת נושא........

ShlomiM4

New member
כן

כן אמרתי שאלות מאגר שהם 9 שאלות עד שנות ה 20 בארץ ובעולם היסטוריה חלק א כיתה י הרי לכולנו יש אותה בגרות , אתם לא מעודכנים אנשים ? ויש פה מישהו שהבין אותי ויש לו את התשובות ?

אביגל ג

New member
אם אתה מדבר על עד שנות ה-20

יש 8 שאלות מהתקופה הראשונה ו-6 שאלות מהתקופה הראשונה בפרק הראשון כך שאני לא יודעת איך הגעת ל-9 שאלות... סה"כ 14...

ShlomiM4

New member
וואלה

איפה הסיכומים על שאלות המאגר שצירפת . אשמח לקבל קישור . תודה

ShlomiM4

New member
אביגל

הקישור שהפנת אותי אליו , את בטוחה שאת לא חלק ב ? מה זה השאלות האלה לא קשורות למאגר בכלל !!

אביגל ג

New member
הקישור שנתתי אלו חלק מן התשובות

לשאלות המאגר להסטוריה א'... אילו שאלות אתה צריך? יש גם תשובות במסמך doc שצורף לשרשור זה.

למעלה