אני צריך עזרה בבחירת דיסק.....

אני צריך עזרה בבחירת דיסק.....

אני רוצה לקנות דיסק של גרין דיי ולא יודע איזה (יש לי כבר את דוקי ואמריקן אידיוט) משהו יכול להמליץ לי על אחד?

וול :) ../images/Emo163.gif

אני אישית הייתי ממליצה לך על אינסומיניאק (Insominiac), או על נימרוד (Nimrod). אם אתה מחפש דיסקים פחות 'נגישים', לך על קרפלאנק. למרות שאם אתה מעוניין בשירים יותר קליטים, אז לך על Internetional Superhits, שזה 'אוסף הלהיטים' הרשמי של הלהקה. האמת היא שזה ממש אינדיוידואלי, ובעיקרון פשוט גש למדף הדיסקים של גרין דיי בחנות בה אתה מתכוון לקנות את הדיסקים, קח כל דיסק שלהם שאתה רואה, ותבקש לשמוע את זה במערכת של החנות. רק ככה תדע מה אתה אוהב ומה לא. תיהנה ותתחדש!

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|נראה לי שכבר אמרתי את

זה, אבל אין לי בעיה לחזור על זה שוב (במילא אין לי מה לעשות). אם לא היה לך שום דיסק הייתי ממליצה לך ללכת על דוקי או אינטרנשיונל סופרהיטס, אבל זה תלוי בהעדפות שלך. מה שאני הייתי בוחרת לעשות זה לקנות דיסק רגיל- אתה לא צריך אוסף בשביל השירים הכי טובים של גרין דיי. טוב, אז את דוקי כבר יש לך, לכן הייתי ממליצה לך ללכת על 'נימרוד'. דיסק די קליט, שהשיר שהכי זכור ממנו הוא time of your life אבל יש בו שירים טובים מאוד חוץ מהשיר הזה. [אגב, העלית לי רעיון למשהו לכתוב פה!]

high k

New member
../images/Emo207.gifDookie למכירה../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

ב35 שקלים, מצב מצוין. כל הקודמ/ת זוכה

WiseL

New member
..

אני אוהבת את אינסומניק. אז אני ממליצה עליו. אני אישית לא אוהבת דיסקים שהם אוסף

למעלה