אני צריך עזרה בבחירת ספק אינטרנט ביתי וקניית ציוד

BobboVilla

New member
נטוויז'ן אני קצת לא אוהב (מניסיון אישי), אבל אני לא אפסול

בהכרח. תודה על התשובות.
&nbsp
לגבי ה-40 מגה, אני מבין את החשש של העלאה של 0.8 מגה בלבד, אבל אם זה מספיק לי בשנה-שנתיים האחרונות (אם לא יותר), אז כנראה שזה לא קריטי
. מקסימום תמיד אפשר לעבור ל-40 מאוחר יותר.
 

BobboVilla

New member
אני לא משוכנע שאני בכלל יכול להשיג 40 מגה ביישוב שלי

לגבי המחירים אני אבדוק ואשווה, אבל יותר חשוב לי איכות המוצר (ושלא ידחפו לי חיובים לחשבונית) מאשר לחסוך עוד שקל או שניים.
 

rafid1

Active member
מנהל
"איכות המוצר"

צר לי להודות, אבל במקומות בעייתיים מבחינת בזק, במהרירויות של 30-200M - הוט נותנת מענה איכותי, ואין "הנחתות" של מהירות. נכון, צריך לשלם כמה שקלים יותר...
 

BobboVilla

New member
אני צריך עזרה בבחירת ספק אינטרנט ביתי וקניית ציוד

אחרי מספר שנים שלא שילמתי על אינטרנט ביתי (קיבלנו אינטרנט ממקום העבודה) הגיע הזמן לחזור ולשלם, ואני די אבוד.

למעט העובדה שכנראה יספיק לנו 15 מגה (זה מה שיש כרגע וזה בסדר גמור עבורנו), אין לי מושג מה כדאי, הן מבחינת ספק, והן מבחינת ציוד. אני אציין שאנחנו עם תשתית של בזק, ואנחנו לא נעבור להוט. כרגע אנחנו מנויים של בזק בינלאומי, ולמעט העובדה שה-SmartBox שלהם זה אחד מרכיבי החומרה הכי גרועים שנתקלתי בהם בשנים האחרונות (בשנתיים האחרונות החליפו אותו בגלל תקלות 4 או 5 פעמים לפחות), אין לי תלונות לגביהם.

האם עדיף לשלם על באנדל של תשתית+ספק, או לשלם בנפרד לבזק על התשתית ולספק אינטרנט? מה בעצם מרוויחים או מפסידים בכל אחת מהשיטות? כמובן שהשאיפה היא לשלם כמה שפחות, אבל בלי להתפשר על איכות, שזה בעיני כולל גם איכות/מקצועיות של שירות הלקוחות.

בגדול, האם יהיה צורך שיגיע טכנאי הביתה, או שאם אני קונה את הציוד זה רק עניין של הגדרות?

התיכנון העתידי הוא אולי לעשות רשת ביתית (כולל שרת, אולי אפילו עם גישה מרוחקת), אבל זה כרגע עדיין בשלבי חשיבה, אז לא צריך להגזים מבחינת הציוד לקנייה.

תודה מראש.
 

BobboVilla

New member
אצלנו ביישוב יש כל הזמן תלונות על תקלות בהוט מבחינת התשתית

גם של אינטרנט וגם של טלפון, אז גם הוט לא מוצלחים יותר אצלנו. וזה בלי קשר לעובדה שאנחנו לא נעבור להוט אלא אם לא תהיה לנו ברירה.
 

cheif

Member
מנהל
על רגל אחת

1. ההחלטה ללכת על בזק ןעל ISP בנפרד, לעומת באנדל בשוק הסיטונאי היא בסופו של דבר כלכלית כאשר הליכה על באנדל מוזילה את העלות.
2. אם אתה לא הולך על באנדל בזק תשאיל לך תמורת 10 שקלים לחודש מודם/נתב סביר ואם תלך על באנדל את החברה שתבחר תעשה זאת.
3. בעקרון ניתן להתקין הכל לבד.
 

BobboVilla

New member
אז בגדול אין צורך לקנות ציוד, כי אני אקבל משהו?

ומה לגבי ספק מומלץ? מי אמין מבחינת המהירות שאני אקבל, "שקט" שאני לא אצטרך לבדוק כל חשבונית בשבע עיניים ושירות לקוחות/תמיכה טכנית טובים (למרות שבישראל אני אסתפק ב-"לא גרועים"
)?
 

cheif

Member
מנהל
אתה לא תקבל - אתה תשלם שכירות חודשית

מבחינת מוצר - כולם זהים כי כולם יושבים על תשתית של בזק. אם אתה רוצה שקט נפשי מוחלט - תמורת מחיר - לך על בזק, למרות שלדעתי גם אצל ספקיות השוק הסיטונאי יש פרתונות טובים. בכל מקרה, המעבר הוא קל ופשוט כך שאתה לא מתחייב פה לכלום.
 

BobboVilla

New member
הבנתי שאני אשלם על זה


וכשאתה אומר "לך על בזק" הכוונה בזק בינלאומי?
 

rafid1

Active member
מנהל
אני דווקא הבנתי שיש מצב שבזק יתנו לך חינם לשנתיים

ולא, לא בזב"ל...
 

BobboVilla

New member
נכנסתי לאתר, ובאופן מאוד לא מפתיע, אין פרטים

רק "מלא את המידע שלך וניצור איתך קשר"
.
 

cheif

Member
מנהל
מה מפתיע אותך...

... הכל שם נתון למו"מ - כל השאלה היא כמה אתה נחוש.
 

rafid1

Active member
מנהל
למה אתה סתם משמיץ?...................!?!?!

נראה לי אנחנו צריכים לבקש אחוזים מבזק... ;)
 
למעלה