אני צריך עזרה בבעיה רצינית!

Slim

New member
אני צריך עזרה בבעיה רצינית!

המקרה כזה... לפני כשלוש שנים (כיתה י``א) התאהבתי במישהי מהשכבה שלי מעל הראש. התקרבנו מאוד בטיול השנתי באותה שנה ולה היה חבר באותו זמן. היא עזבה אותו בשבילי והאהבה היתה הדדית אבל עקב העובדה שהחבר היה שם הרבה זמן, היא לא היתה יכולה להתנתק ממנו בקלות. זה גרף הרבה מריבות ובסופו של דבר פרידה מצידי. במבט לאחור זה היה הדבר הכי גרוע שעשיתי אי פעם. לאחרונה התקשרתי עליה לאחר זמן רב שלא דיברנו וסיפרתי לה מה אני חושב שאני עדיין מרגיש כלפיה. כנראה שלחצתי יותר מידי והיא נלחצה ועקב כך התנהגה באופן פוגע. אני לא יכול לשוחח איתה שוב אבל אני יודע שהיא הבחורה היחידה שאהבתי אי פעם וגם עכשיו, שלוש שנים אחרי, קשה לי להתנתק מהזכרון שלה. אני לא יודע אם לנסות שוב ולהסתכן בלהפגע שוב או שלנסות לשכוח אותה (מה שאני מנסה עכשיו בלא הצלחה!). מי שיוכל לעזור אני אשמח.

dafna l

New member
סליםם

לסלים שלום טעם אהבה ראשונה לא נמוג לעולם הוא נשאר בתוכנו ומלווה אותנו והרי שמעת את כולנו אומרים ונזכרים בטעמה הטוב והנעים התמים ומלא הרגש נכון שיש אהבות שאנו אוהבים לאהוב ואנו מסרבים להפרד לשכוח אמרת? אין כזה דבר לשכוח יש להשלים והמשיך הלאה זכור את הרגעים היפים ההדדיים ותן לעצמך את החופש להמשיך הלאה ישנן עוד אהבות המחכות לך אך אתה לא רואה אותן,אתה עסוק בכאבך חווה את הכאב והנח לו ללכת ואתה המשך ללכת בדרכך שתהיה לך שבת נעימה אולי מהורהרת ובהצלחה דפנה

noxמלורי

New member
תודה דפנה

לאחר שכתבתי את הודעתי *היי נפגשנו* הסתכלתי קצת בהודעות קודמות, וההודעה הזאת שלך עשתה לי לחייך *יש עוד אהבות שמחכות לך* כתבת וזה נכון - תודה שהזכרת לי. חיבוק מל

רותי ב.

New member
קשה ליעץ במקרים כאלה

ואת ההחלטה מה לעשות רק אתה יכול לקבל. ניסיתי גם לחשוב על אותה בחורה, שאחרי זמן ממושך איתו נפרדה ממנו לטובתך, ועל המריבות שזה גרר, ולבסוף הפרידה שלך ממנה, והצער שלך על הצעד הזה, ואיך היא הרגישה עם כל זה. אבל עכשיו אתה כאן, ואתה המתלבט, ולכן מפסיקה לחשוב עליה, ומשתדלת לארגן תשובה בשבילך. לדעתי, לא אסון אם תתקשר שוב, נגיד בתאריך יום ההולדת שלה, או לפני חג, או לאחל משהו, ולא ללחוץ, אלא להתעניין, ולהיות קשוב, ולהראות איכפתיות. מעבר לזה, גם לי נדמה שאהבה ראשונה לא שוכחים כל כך מהר, ועדיף לנסות ולבנות דברים חדשים, והנסיון שרכשת הוא ערך מוסף לכל מערכת קשרים חדשה שתיווצר. מאחלת כל טוב, ולהמשיך, ללכת הלאה, לקוות.

SnoopyS*GirL

New member
אני חושבת ש.....

שאולי זה יהיה לך קשה לשכוח את זה אבל אני חושבת שאתה צריך ממש ממש להשתדל לסגור את הפרק הזה בחיים שלך, ולהמשיך הלאה. לשכוח אני לא בטוחה שתצליח, ואולי זה לא הדבר הכי נכון לעשות. להתמודד עם זה ולהשלים עם זה- זה מה שאתה צריך לנסות לעשות, אני בטוחה שעם קצת שאיפות והרבה כוח רצון תצליח. ב-ה-צ-ל-ח-ה ואני מקווה שעזרתי...ואם לא אז לפחות ניסיתי Snoopy`S*GirL

אהבה ישנה חדשה-הדרך הנכונה

אהבה זה לא דבר ששוכחים..בייחוד אהבה כמו שאתה מתאר כזו שלא חובים יותר מפעם אחת,כזו שאתה לא מסוגל להוצאי מהראש,גם אחרי כל כך הרבה זמן,כזו שגם אם תרצה לא תיהיה מסוגל. לא מוותרים על דבר כזה כל כך מהר,למרות שעבר הרבה זמן,ולמרות התגובה שלה. שנינו יודעים שאהבה כזו לא מוצאים כל יום, והיא לא קיימת בכל אחת שאתה פוגש. היא אחת ויחידה, אם אתה מאמין בזה...גם אני מאמינה, תיהיה חזק,אל תוותר! אל תלחץ..אבל אף פעם אל תתרחק יותר ממרחק של לחישה, אחרת היא יכולה להתפוגג,אהבה שלא מטפחים ומשקיעים בה גוועת..אל תתן לזה לקרות. מצד שני..תחשוב על זה,אהבת נעורים תמימה, חמימה,ראשונה...הזכרון הכי מתוק בעולם,זיכרון שאפשר לחשוב עליו בגעגועים אחרי זה במשך שנים...רק אתה יודע,אולי זה רק הזיכרון,בשלשו אנשים משתנים הרבה,אני בטוחה שהיא עדיין אותה אהבה טהורה, אבל האם היא עדיין אותו בן אדם?האם אתה אותו בן אדם? תנסה..אחרת אף פעם אל תדע,אבל זה לא ייקרה בכזה ``בום`` לאט לאט ובעדינות,תנסה להתקרב אליה,להכיר אותה מחדש,לבדוק את מה שהיה ביניכם,לנסות למצוא משהו חדש,זיק מחודש אבל ישן של אהבה, אהבה זה דבר מתחדש ודינמי,אל תסמוך על העבר,תכיר את מי שהיא עכשיו,תתידד איתה..אחרי זה, זה כבר לא תלוי בך! רק אל תתיאש..תנסה...רק תבדוק קודם שזו הדרך הנכונה.

A-naT

New member
לא מומחית, אבל....

אם אתה בטוח שמדובר באהבת חייך, אל תוותר בקלות. אני לא אומרת שתמשיך לצלצל אליה בקביעות ותלחץ, כי בסוף תקבל צו הרחקה.... אבל מה שכן, אתה יכול לשלוח לה פרחים, בסגנון `אני מצטער, אני אצלצל בקרוב ובבקשה אל תנתקי` זה הצעה אחת....

אהובה.א

New member
היי מאוהב

לאהוב , זה הדבר היפה ביותר שקיים עלי אדמות. להיות נאהב , עוד יותר מקסים. לדעתי , אין ולא אמור להיות לך חשש לפנות אליה. הפגיעה כבר קיימת. אתה הרי לא ישן טוב וחושב עליה כבר 3 שנים. לפחות תתקשר ותבדוק על מה ולמה היא פגעה. ואולי היא רוצה שתחזור אליה? ואולי היא אוהבת וחוששת לקבל סירוב? תנסה , מקסימום תהיה לך פגיעה שכבר קיימת במילא. רק רציתי לספר לך שאחרי 15-20 שנה שאהבתי מישהו וחזרתי לשאול לשלומו , גיליתי את הסוד שה``הוא`` החביא. כמה שאהב אותי וחשש לאמר את מה שהוא מרגיש. לעיתים אנשים פוחדים להוציא רגשותיהם מחשש לאכזבה. האכזבה אצלך כבר קיימת , כך שאין לך חשש מאכזבה נוספת. במקרה הטוב - תחזרו להיות יחד. דבר שאני מאחלת לשניכם מכל הלב. אהובה

למעלה