אני צריך עזרה בבקשה....

master_n

New member
אני צריך עזרה בבקשה....

שלום רב, עבדתי מיום עבודתי הראשון ועד ליום ראשון האחרון,שנה כמאבטח מטעם חברה אבטחה במתקן מסוים. ביום ראשון,לפני שבוע בדיוק,קב"ט המתקן החליט שהוא לא רוצה שאעבוד יותר במתקן זה והודיע לחברת האבטח שלא לשבץ אותי יותר למשמרות במתקן זה. האחראי מטעם חברת האבטחה החליט לשבץ אותי במתקן אחר ובנתיים במשך כל שבוע שעבר ישבתי בבית. ושאלותי הן: 1.במידה והאחרי במתקן החדש אליו אני אמור להיות משובץ לא ירצה להעסיק אותי בגלל שפוטרתי מהמתקן הקודם,האם חברת האבטחה חייבת לשלם לי שכר בעבור אי מתן הודעה מראש של שבועיים? כלומר כמו שאני חייב לתת הודעה שבועיים מראש כאשר אני מתפטר,הם גם חייבים.בפועל לא קיבלתי הודעה כזו אלא חיכיתי בבת שבועיים לשיבוץ מחדש. האם בכל מקרה אני זכאי לשכר בעבור השבועיים האלו גם אם התחלתי לעבוד במקום החדש וגם אם לא? 2.במידה והמקום שאליו אהיה משובץ לא ירצה בי,האם אהיה זכאי לדרוש מכתב פיטורים ופיצויים? 3.במידה ובמשך כל שנה זו לא שולם לי זכר בעבור שעות נוספות,10 ימי חג,הפרשה לקרן פניסה,הושעתי שבוע שלא בצדק וגם על זה לא שילמו לי,האם מותר לי להתפטר ולדרוש פיצויי פיטורים? המון המון תודה מראש ושבוע טוב לכולם...

joshh

New member
סבלנות...

אבי כבר יודע והוא יענה בקרוב. קצת סבלנות... joshua

avi1976

New member
תשובות...

שלום לך, 1. לקב"ט המתקן אסור להתערב ביחסי עבודה ואם תוכיח שהתערב תוכל לתבוע אותו ו/או את המתקן. 2. אסור להשעות אותך בכל מקרה ועל כן תהיה זכאי לשכר מלא כפי שהיית עובד כרגיל על ימיי ההשעיה. 3. עקב הרעה בתנאים ובמיוחד עקב השעיה הינך זכאי לפיצויי פיטורין ולתשלום חלף הודעה מראש מחברת האבטחה. מובהר בזאת שנטל ההוכחה לסעיפים לעיל הוא עלייך ויש דרכים רבות להוכיח זאת, חלקן בדואר רשום וחלקן בהקלטת שיחות בינך לבין הממונים עלייך. בכל מקרה, מומלץ לך להסתייע ביעוץ משפטי ואנו נשמח לעזור לך בכל עת! אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל

master_n

New member
תודה אבי!

אין לי הקלטות אבל פוטרנו 3 אנשים ביחד. כיצד אנחנו פונים אליכם ליעוץ משפטי?

למעלה