טוב:
אני אתחיל מהצביעה:דבר ראשון בקשר לגוונים,עכשיו שהחלטת שהכיוון שלך הוא כחול אני ממליצה לך לגשת לך לחנות שיש בה מכונה לגיוון צבעים ופשוט לבחור אחד או שניים מאלפי הגוונים שיש (יש של כלמיני חברות-טמבור,נירלט וכו') זה באמת תלוי בטעם שלך,באופן כללי אני אגיד לך שצבעים כהים בד"כ מקטינים את החדר (שזה לאו דווקא דבר רע-אני אסביר בהמשך) וצבעים בהירים מגדילים).ישנם כ"כ הרבה סוגים של אפקטים של צביעה שאפשר לעשות והבחירה היא שלך-אפשר ללכת על פסים,ווש (שיטה שבה משתמשים בצבע מדולל במים על מנת ליצור מראה "מעונן" כזה),צביעה חלקה ועוד. בקשר ךאיזה קירות לצבוע-שוב יש המון אופציות ואני מתנצלת שאני נמנעת מלתת לך תשובה אחת החלטית וזה בגלל שאתה רואה את החדר במציאות ואני רק בכמה תמונות ואין לי ראייה כוללת-אתה יכול למשל לצבוע קיר אחד מרכזי בצבע כהה ואת השאר בצבעים בהירים,אתה יכול לצבוע את הקיר של המחשב +התקרה+הדלת בצבע כהה ואת השאר בבהיר (דבר כזה ינמיך ו"יקצר" לך את החדר,אבל מכיוון שהוא יחסית רחב זה דווקא יכול לעשות אות יותר פרופורציונלי) ועוד ועוד אפשרויות...פשוט תנסה לדמיין איך כל אפשרות תראה וככה תבחר. לנושא הרהיטים:שוב בגלל שאין לי ראייה כוללת אני רק אציע,אתה צריך לראות איך זה נראה ב"לייב"-הסיבה שאמרתי שתשקול שינוי של מקום משום האווירה שהשתקפה לי מהחדר היא קצת אווירה של סלון-כל הרהיטים צמודים לקיר מסביב לשטיח (כמו שבסלון הרהיטים מסודרים בד"כ מסביב לשולחן).אז כמו ששולחן סלון הוא דבר מרכזי בסלון (בד"כ) אני מציעה לך לבחור רהיט מרכזי אחד ולסדר את הרהיטים מסביבו (למשל המיטה) ואז זה הרבה יותר פשוט,למשל אתה יכול להעביר את המיטה לאיפה שהשולחן מחשב ואת השולחן מחשב להעביר לאיפה שהיית המיטה את הארון אתה יכול להעביר לקיר של הדלת,זה נראה כאזור מאוד ריק (אמנם זה קצת יסגור את החדר,אבל זה יכול ליצור אווירה יותר חמימה) וכו',תנסה כלמיני אפשרויות עד שתגיע לתוצאה הרצויה. ונעבור לנושא האווירה (אם אתה עדיין איתי...) הדבר הראשון שאתה צריך על מנת ליצור אווירה רגועה ולהקל על העומס,הוא באמת כמו שאתה אמרת "להעיף את כל הזבל" כל מה שאתה לא צריך להעיף/להעביר הלאה (למשל המדפים העמוסים,אם תרוקן אותם קצת ותסדר אותם זה כבר יגרום לאווירה יותר נעימה) ובנוסף דברים שסתם זרוקים על הרצפה,עדיף לשים אותם במקום אחר-רצפה עם כמה שפחות רהיטים,חוטי חשמל... נותנת הרגשה של מרחב ופה נכלל גם השטיח,שטוב שאתה נפטר ממנו כי הוא מאוד גדול ועמוס בפרטים,אם אתה בכל זאת רוצה שטיח אז לך על שטיח קטן יחסית,בהיר,חלק או אם צורות מאוד סולדיות ומעוטות. (ועוד בהקשר הזה,השטיח יכול להיות בשילוב של הגוונים שאתה בוחר לצבוע בהם את החדר,ואז הוא יקשר ביניהם.) ושוב השארנו את הצ'יל אאוט לסוף... אז אתה באמת יכול ללכת על הרעין של האולטרה סגול,ואולי לא לעשות ממש פינה של צ'יל אאוט אלא למשל אזור,נגיד מעל המיטה אתה יכול לשים מנורת אולטה סגול ולצייר על הקיר איזה דוגמא או שבלונה מגניבה בלבן ככה שהיא תזהר באולטרה סגול.אתה יכול לקנות כריות גם עם דוגמא בצבע לבן שגם יזהרו,או עוד רעיון מגניב,לעשות על התקרה עננים בצבע לבן (לא מסובך,עושים את זה עם ספוג) ואז כשתשים את האולטרה סגול התקרה שלך תזהר וזה ישתלב נורא יפה עם גוונים של תכלת/כחול. וזהו,נראה לי שענית לך על הכל,ובטח בילבלתי אותך יותר... אני ממליצה לך להחליט בערך על הכיוון שאתה הולך עליו,ואז להתחיל לאט לאט-לצבוע,להחליף שטיח,לסדר את המדפים ומשם תמשיך.אם יש עוד שאלות,בכיף ואל תשכח להראות תוצאות...