אני צריך עזרה בעיצוב לכרטיס ביקור

ב י ש ו ף

New member
אני צריך עזרה בעיצוב לכרטיס ביקור

משהו הכי פשוט בעולם בצרפתית אלה האותיות CHANGE כותרת שלמה, באותיות גדולות כשהאות סי מוקפת מגן דויד ונשארת בולטת, צבע כסף נגיד. 24 SERVICE 24 HEURES SUR אח"כ באנגלית change service to your lobey hotel 24\7 hours minimum order 100 euro\usd (ואת מספר הפלאפון שלי אני יעביר במסרים) jonathan ושהרקע למספר למספרים ולשם יהיה עשוי משטר של מאה יורו (הצבע ירוק) ברקע אפשר לעשות מחצית דגל ישראל ומחצית דגל צרפת. לגבי הדף האחורי של הכרטיס אני רוצה שזה יהיה שטר של 100 יורו בקיצור אני מוכן לשלם כסף צרו איתי קשר במסרים, מי שרוצה בחינם שינסה. תודה לכולם ובוקר טוב פורום

ב י ש ו ף

New member
עכשיו בהתנדבות לקופות צדקה

אני רוצה להכין לוגו לקופות צדקה, אני מארגן כסף לסייע להומלסים (יש איזה מישהו באילת שחי ברחוב והוא סובל מהפרעות נפשיות קלות הוא לא לוקח סמים, ולא שותה אלכוהול, והמסכן הלך יחף קניתי לו נעליים עכשיו הוא יושן בים, ואין לו משפחה וחברים ואני רוצה לעזור אז אתם תעזרו לי לעזור לו בזה שאתה מסייעים לי לעצב מדבקה לקופת צדקה) הזמנתי קופות צדקה מאיזה מקום (אני רק שכיר, אני זורק לו קצת כסף שהוא צריך אבל אני לא יכול לדאוג לו לדירה וכספי הביטוח לאומי לא מספיקים לצערי הוא ישן בים מבאס אותי) עכשיו מה שאני רוצה זה לקרוא לקופות צדקה "סיוע לחברים" בגדול עם דגל מדינת ישראל בכיתוב היותר קטן עזרה לחסרי בית. תרמו ברוחב לב! (אולי את זה שווה להדגיש) חלקם מתקיימים מקצבת ביטוח לאומי של 1800 ש"ח וזה לא עוזר להם לגמור את החודש. אז ככה אתם יכולים להמליץ על סלוגנים אם בא לכם, לא עובר לי משהו גאוני בראש אבל המסר צריך להיות ברור. חשבתי על עיצוב נקי יחסית, דגל ישראל ברקע (לקופת צדקה יש מראה של בית, אז זה כבר פותר חלק מהבעיה של העיצוב) אני חשבתי על "מי שלא תורם... מתרומם" אבל זה פוגע באוכלוסיה שלמה של אוהבי נקניקיות ויכול להיות שבעלי העסקים לא יאהבו את הסלוגן הזה..... בוטה מדי....... (תמיד יש לי בעיה של גישה אני מכירים אותי מהפורום) אז תנו הצעות בקיצור ותעצבו זה פרוייקט די חינוכי

ב י ש ו ף

New member
עוד משהו כסלוגן תגידו לי מה אתם חושבים

כי יש פה קטע לא נעים במקום "מי שלא תורם מתרומם" חשבתי על המשפט "מי שלא תורם...אלוהים נוקם" אבל זה גם בעייתי...... טוב אולי.... "מי שלא תורם , לא יתרומם" בהקשר הזה זה יוציא בפשט, כאילו מי שלא תורם לא יהיה הומו ככה רק ההומואים יתרמו.....(הנושא עצוב אבל זה קצת מצחיק) עכשיו עלה לי עוד קטע מצחיק "מי שלא משלשל, לא ישלשל שבוע" חחחחחחחחחח אולי........ "אל תהיה מכוער...... שים שטר" אח"כ עלה לי לראש משפט יותר דבילי "מי שלא שם מטבע את הצורה שלו אני אקבע" "אל תתקמצן תן למי שאין" או "אתה למעלה זרוק ז'וטונים לאלה שלמטה" "אתה גם ככה מפסיד בשוקההון..... תן לאלה שחסר להם מזון" בקיצור תעזרו לבחור סלוגנים כמו שביקשתי ותציעו גם משלכם הנושא רציני אני פשוט חלש במשפטים.

למעלה