אני צריך עזרה דחוף ! פרסום באינטרנט

תותח 2000

New member
אני צריך עזרה דחוף ! פרסום באינטרנט

שלום לכם, איפה תכדאי לפרסם באינטרנט בתקציב של 2000$ לחודש ??? אני מחפש לפרסם אתר מכירות חדש שעולה השבוע לאוויר. אני מתלבט בין Start,ynet,וואלה, תפוז ? תודה מראש.

dkeng

New member
מגיע לעזרה

שלום שמי משה מפרסום רוזן החברה שלי מתמחה בפרסום אינטרקטיבי יש לי הסכמים אם כל הפורטלים בארץ נראה לי שאוכל לעזור לך צור קשר ל543161-064

gamacom

New member
פרסום באינטרנט

אם השיווק מכוון בעיקר לארץ אל תשכח את Netex ואת GOOGLE.CO.IL ואת MSN ישראל הקייף החיפושים שם הרבה יותר גדול תבדוק טוב טוב כמה תעבורה וביקוש יש לאותן מילות מפתח או או באנרים שיציעו לך לרכוש יש דרכים נוספות לפרסום שלח לי אימייל לפרטים נוספים בהצלחה גמאקום

danchen

New member
בלי להתייחס לתגובות שכבר קבלת

תוודא שמי שאתה פונה אליו לעזרה משרת את האינטרסים שלך. פרסום של אתר מסחר אלקטרוני שונה מפרסום מוצר או אתר אינפורמטיבי כלשהו. יש כבר מספיק אנשים מנוסים בתחום - תתגלח על הזקן שלהם. פגישה ראשונה לא תעלה לך כסף בשום מקום. אתה מוזמן לתת פה יותר פרטים ולקבל את הטיפים הראשונים בחינם.

תותח 2000

New member
האתר, למכירות קבוצתיות

מוצרים לבנים. טלוויזיות, סטריאו, DVD, מערכות לרכב. אני מחפש קהל שיודע לקנות, ושמחזיק כרטיס אשראי. danchen מה אתה אומר ???

danchen

New member
אם כבר..

מה הייחודיות של האתר שלך או מה הערך המוסף שלך בביזנס הזה שהוא די רווי בגורמים מאד דומיננטיים. מכיוון שאתה לא מתכוון להשקיע הרבה בפרסום ברור שלא זה הערך המוסף והחוזק שלך - מה כן? האם תוכל להציע מחיר טוב יותר? מוצרים איכותיים יותר?

gamacom

New member
למכירות קבוצתיות

ישנו פורטל ישראלי שעוסק בעיני רכב תוכל לפרסם שם בסכום פעוט או אולי להחליף באנרים אם ברצונך פרטים שלך לי אימייל בהצלחה גמאקום

zm100

New member
אפשרות נוספת

ראשית - בהצלחה. כאשר אתה מחפש קהל בעל אמצעים לקניה, תשקול פרסום באתר גלובס. זיו - 053 292279

amircx

New member
פרסום ברשימות תפוצה

יש לי רשימה מפולחת של אלפי גולשים - פנה אליי אם ברצונך לפרסם את המוצר שלך.. כתובת האתר הוא www.tzhok.co.il

פרסה

New member
אני מפקפק ברשימות האלה

עשינו פרסןם של המרכבות ברשימת תפוצה של 350 אלף קוראים! וזה היה ביום העצמאות שהיה מפוצץ באנשים ובאותו יום היה גם פירסום בעיתון של 350 אלף קוראים. מהרשימה הגיע רק אחד (לפי סקר קופונים וסקר כניסה) ומהעיתון 93! משפחות! ושניהם רצו 2000 ש"ח ובסוף ההוא של הרשימה קיבל רק 200 שגם זה לא הגיעה לו הרשימות זה חרא! וזה מפוקפק

תותח 2000

New member
לא יודע! אני כבר מבולבל.

אני חושב שאני אתחיל עם זאפ. הכי זול שם, וראיתי שם קמפיינים של אתרים כמו שלי. תודה לכולם.

omerzim

New member
קצת סדר

קודם כל בפרסום באינטרנט חשוב שיהיה לך מוצר טוב או אתר מעניין אחרת חבל על הזמן. דבר שני אתה צריך להגדיר איזה סוג של פרסום אתה רוצה, כל אתר מספק היום 20 סוגים שונים של פרסום. ב-2000 דולר באנר לא יהיה אפקטיבי החשיפה תהיה קטנה לכן אולי כדי לך לנסות מודעת טקסט בגוגל. חשוב מאוד לדעת מה ניתן להשיג עם התקציב הזה ולמי רוצים לפנות עומר [email protected]

oshpigel

New member
כדי לנסות יחסי ציבור

משרד יחסי ציבור רציני יוכל להכניס אותך לעיתונות המקצועית והעיתונות היומית, מנתונים שיש בידינו, כתבה בעיתונות הארצית תוכל לעזור להגדיל את מספר הכניסות לפחות בימים שלאחר הפרסומים. אם תרצה נשמח לעזור : כתובת הדוא"ל שלי : [email protected]

למעלה