שלום לכם, איפה תכדאי לפרסם באינטרנט בתקציב של 2000$ לחודש ??? אני מחפש לפרסם אתר מכירות חדש שעולה השבוע לאוויר. אני מתלבט בין Start,ynet,וואלה, תפוז ? תודה מראש.
אם השיווק מכוון בעיקר לארץ אל תשכח את Netex ואת GOOGLE.CO.IL ואת MSN ישראל הקייף החיפושים שם הרבה יותר גדול תבדוק טוב טוב כמה תעבורה וביקוש יש לאותן מילות מפתח או או באנרים שיציעו לך לרכוש יש דרכים נוספות לפרסום שלח לי אימייל לפרטים נוספים בהצלחה גמאקום
תוודא שמי שאתה פונה אליו לעזרה משרת את האינטרסים שלך. פרסום של אתר מסחר אלקטרוני שונה מפרסום מוצר או אתר אינפורמטיבי כלשהו. יש כבר מספיק אנשים מנוסים בתחום - תתגלח על הזקן שלהם. פגישה ראשונה לא תעלה לך כסף בשום מקום. אתה מוזמן לתת פה יותר פרטים ולקבל את הטיפים הראשונים בחינם.
מה הייחודיות של האתר שלך או מה הערך המוסף שלך בביזנס הזה שהוא די רווי בגורמים מאד דומיננטיים. מכיוון שאתה לא מתכוון להשקיע הרבה בפרסום ברור שלא זה הערך המוסף והחוזק שלך - מה כן? האם תוכל להציע מחיר טוב יותר? מוצרים איכותיים יותר?
עשינו פרסןם של המרכבות ברשימת תפוצה של 350 אלף קוראים! וזה היה ביום העצמאות שהיה מפוצץ באנשים ובאותו יום היה גם פירסום בעיתון של 350 אלף קוראים. מהרשימה הגיע רק אחד (לפי סקר קופונים וסקר כניסה) ומהעיתון 93! משפחות! ושניהם רצו 2000 ש"ח ובסוף ההוא של הרשימה קיבל רק 200 שגם זה לא הגיעה לו הרשימות זה חרא! וזה מפוקפק
קודם כל בפרסום באינטרנט חשוב שיהיה לך מוצר טוב או אתר מעניין אחרת חבל על הזמן. דבר שני אתה צריך להגדיר איזה סוג של פרסום אתה רוצה, כל אתר מספק היום 20 סוגים שונים של פרסום. ב-2000 דולר באנר לא יהיה אפקטיבי החשיפה תהיה קטנה לכן אולי כדי לך לנסות מודעת טקסט בגוגל. חשוב מאוד לדעת מה ניתן להשיג עם התקציב הזה ולמי רוצים לפנות עומר [email protected]
משרד יחסי ציבור רציני יוכל להכניס אותך לעיתונות המקצועית והעיתונות היומית, מנתונים שיש בידינו, כתבה בעיתונות הארצית תוכל לעזור להגדיל את מספר הכניסות לפחות בימים שלאחר הפרסומים. אם תרצה נשמח לעזור : כתובת הדוא"ל שלי : [email protected]