אני צריך עזרה דחוף!!!

menachem130

New member
אני צריך עזרה דחוף!!!

שלום, יש ילדה שאני אוהב כבר 10 חודשים, אבל היא לא מוכנה לאהוב אותי. אני כבר לא מדבר איתה חודש אבל זה רק עושה אותי יותר מאוהב. יש למישהו הצעות לעזרה? זה ממש יעזור לי.בקשה תשאירו לי הצעות בתיבה... תודה

Cobe Anan

New member
אחי, אתה תמות והיא לא תאהב אותך..

אז בשביל מה? מחפש פיתרונות קסם? אין. תהיה חמוד, תהיה מקסים, אבל אל תהיה סמרטוט, ולא עלוקה. אולי יש סיכוי קלוש, אבל אל תתכנן על זה חתונה.. אם זה לא בא לה אחרי 10 חודשים, כנראה שהגיע הזמן לעזוב את העניין, לפחות כרגע. הדבר הכי מעודד שאני יכול לומר הוא שבגילכם הכל משתנה כל כך מהר, שבעוד חודש-חודשיים אולי יהיה מצב אבל בינתיים אל תציק לה. `לא!` זה `לא!`, תקבל את זה בינתיים. כשיהיה מקום לשינוי, אתה תקלוט את זה. עד אז, תניח לה בשקט. זהו.

Cobe Anan

New member
לי הוא נשמע בן 13...

וחוצמזה, אני לא יכול לראות כרטיסים אישיים, אז אני נאלץ לנחש..

Cobe Anan

New member
הדס, את יכולה לצחוק עד מחרתיים..

אבל אני יודע שאת בת 17, ולא שבוע יותר!

בשלולית

New member
אני?? אני בת 17 ו10 חודשים ויום!

twigy

New member
מצטער אני לא יכול לגלות לך

אחרת עוד תלמדו (אתם=הבנות) לזהות את זה וזה כבר לא יעבוד. מה שאני יכול להגיד שבעקרון הנוסחא היא לשחק בחם קר, פעם להיות מניאק ופעם טוב, ככה אתה מכופף כל בחורה.

twigy

New member
מותק תתפלאי

אבל גם עליך זה היה עובד, ואני אגיד לך יותר מזה - עשו לך את זה כבר פעם.

זכוכיות

New member
חושפים, חושפים

כי אם המסקנה היא מדברים שכתבתי- אז הבנת אותם לא נכון ואני יותר מאשמח לפרש לך אותם.

זכוכיות

New member
אני יכולה רק להגיד לך

שהנוסחה לא קיימת, כן קיים מצב שבו אפשרי להתעניין באדם שלתקופות גם לא יהיה מושלם, בסך הכל אין אנשים מושלמים, אבל זו לא הסיבה להתעניינות, יש הרבה דברים מעבר ואף מערכת יחסים לא בנויה על דבר אחד. ודבר שני, לגביי, אני לא מסוגלת להתאהב באדם שאני לא -הכי חשובה לו בעולם, פשוט כי אני בחורה כזאת שדורשת עודף תשומת לב, כבר קרה שנעלמתי לאנשים כי הם לא התקשרו יום אחד, אז תעשה את החשבון לבד.

airstrip

New member
הממ..

תתחילו בלהיות ידידים טובים, תבלו יותר זמן אחד עם השני. ככה היא תוכל לראות את הצדדים הטובים שלך בבירור. מאוחר יותר, ספר לה מה אתה מרגיש באמת, בלי יציאות מטומטמות ובצורה רצינית. אם היא לא תרצה - תמשיך הלאה.. זה יעבור מתישהו. בהצלחה. :)

למעלה