אני צריך עזרה לגבי אימוני הכושר שלי...

breath7

New member
אני צריך עזרה לגבי אימוני הכושר שלי...

אהלן.. לפני כשנתיים שעוד הייתי חייל החלטתי לקחת את עצמי בידיים והורדתי 40 קילו ממשקל גופי עם אימוני כושר (שכללו הרבה ארובי - ריצה מלאה, מכשירים, כפיפות בטן וכו'), התאמנתי כ-3 פעמים בשבוע וכמובן עם זאת אכלתי נכון. הגעתי למשקל 75 קילו והצלחתי לשמור על זה שנה. לצערי, העלתי 30 קילו וחזרתי לאחרונה להתאמן בחדר כושר על מנת להוריד ולחזור למוטב. אימוני הכושר שלי הפעם כללו את אותם האימונים הקודמים - ריצה מלאה של 40 דקות+20 דקות על ההליכון רצוף = שעה סה"כ ואימוני מכשירים למינהם. ראיתי שלמרות שאני משלב אכילה נכונה ו-3 פעמים בשבוע במכון כושר - המשקל נשאר אותו משקל. אז החלטתי להגביר את אימוני הכושר וללכת 5 פעמים בשבוע שכוללים 3 פעמים בשבוע אימון אירובי ופעמיים אימוני מכשירים - אך עדיין אינני רואה תוצאה מזה כחודש וחצי...אני מתאמן כבר חודש וחצי בחדר כושר ולא רואה שום תוצאה! איך זה? מה צריך לעשות? האם צריך לשנות משהו בהרגלי האימון או בהרגלי התזונה? אשמח לתשובה!

breath7

New member
התכוונתי ש..

אני אוכל בבוקר איזה מעדן עם נסקפה.. בצהריים ארוחה מלאה שכוללת מנת בשר ואורז או קוסקוס...דברים כאלה בערב אני מורח לי פרחיות אורז עם חומוס או גבינה

vadisimus

New member
ירידה במשקל

אם אתה מתאמן ואוכל איך שאמרת כבר צריך לראות את השינוים בגוף. לרבים גוף מתנגד לרדת במשקל, כי משקל יתר זה מעין רזרבה של הגוף. אל תדעג בקרוב תראה את הירידה במשקל.

הבעיה היא כשלא מתאמנים נכון...

במקום להכריח את עצמך ללכת לחדר כושר, להוציא מלא כסף ולא לראות תוצאות, אני הייתי ממליצה לך ללכת למאמן כושר פרטי. אני הצלחתי להתמיד באימונים ולראות תוצאות רק כשמצאתי את המאמן המדהים שלי. הערך המוסף הוא בסוגי והרכבי האימונים, מעקב התזונה והעבדוה על העזורים הבעיתיים היא מאד ממוקדת. אם אתה רוצה את הפרטים שלו אתה יכול לשלוח לי אי מייל [email protected] בהצלחה!

supertrainer

New member
אימונים והרזייה.

היי. לפני שאדבר על האימונים והתזונה אני רוצה רק להגיד שצריכים לקחת בחשבון 2 דברים. הראשון הוא שהגוף שלנו לצערנו זוכר "זמנים קשים" של דיאטות ולכן הגוף מאט את חילוף החומרים שלנו דבר שגורם ליותר קושי בהורדת משקל - ככל שהדיאטה שנעשה תהיה יותר מאוזנת ובריאה כך התופעה הזאת תהיה קטנה יותר . הדבר השני הוא שמשקל הגוף אינו האינדיקציה היחידה להורדה באחוזי שומן אלא הרכב הגוף. לפעמים נראה ירידה רק זמן מה לאחר תחילת האימונים. בכל מקרה אני ממליץ לך להכניס אימוני משקולות לשגרת האימונים שלך. יש לכך כמה סיבות שהעיקרית שבהן היא העלאת מסת שריר בגוף - דבר שעוזר לנו לשרוף יותר שומן. לא מדובר בהבדל גדול מאוד (לא תוריד 10 קילו מאימוני משקולות), אך יש לאימונים משולבים של משקולות ואירובי אפקט ארוך טווח. בנוגע לתזונה - עדיף לפרק את הארוחות למספר רב (חמש - שש), של ארוחות קטנות יחסית ביום. כשיש יחסים של 55% פחמימות, 15% חלבונים ו30% שומן בצריכה היומית של הקלוריות שאתה אוכל ביום. צריך כמובן לשמור על מאזן קלורי שלילי (לא מוגזם...). מקווה שעזרתי. שלומי. מאמן כושר אישי.

למעלה