אני צריך עזרה לגבי קקטוסים

אני צריך עזרה לגבי קקטוסים ../images/Emo39.gif

אוקיי רקע: יש לי כמה סוגי קקטוסים בעציץ גדול. 1)אני מאוד מעוניין לדעת מה שמם המקצועי לכן אני אודה למי שיתן לי איזשהו שם של אתר שאני אוכל לראות שם כל מיני סוגי קקטוסים ואת שמותיהם. 2)לאחד מהקקטוסים שלי גדלו פירות בצבע אדום.אני מאד מעוניין לשתול אותם ולהצמיח עוד אבל אין לי שום מושג מה לעשות קודם ואיך(להנביט ואחר כל לשתול וכו....) תודה מראש!!!!!! אורי

דובב

New member
לחפש קקטוסים ברשת זו עבודה

קשה מאוד וזמן רב מאוד במידה ואתה לא ממש מתמצא בשמות הצמחים או במשפחה שלהם לפחות אם תשלח תמונות לפורום סביר להניח שאוכל לזהות אותם בשבילך בנוגע לזריעה יש לי קצת ניסיון בנושא ואשמח לעזור

אני מעריץ אותך!!!

אחרי קפיצות מהמצלמה הדיגיטלית אל המחשב אל החוטים ואל התמונות הצלחתי ליצור לך 2 תמונות אחת של גומז(הקקטוס השטן,שד"א עכשיו יש לו הרבה פירות כאלה) ושל כל החברה שם בעציץ... תודה רבה לך!!!

../images/Emo7.gif לא.....

ואני מפחד שיהיה יותר מדי מאוחר לשתול את הזרעים...שהפירות יתייבשו וכאלה...אז בבקשה שלח לי שוב....

StormLord

New member
איזה יפה

גם אני רוצה זה יפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפה

lananiev

New member
דובב, למה בפרטי?

גם אנחנו מעונינים לשמוע על צורת הזריעה של הקקטוסים. אשמח להרבות קקטוסים, יש בגינתי מלאי לא קטן מהם. בבקשה פרט בכללי. לילך

דובב

New member
זה הסבר קצת ארוך אני אנסה לכתוב

כמה פסקאות בקרוב ואשלח אותן ללארי

דובב..

בקרוב כבר לא יהיו לקקטוס שלי פירות....וחבל שאני יחמיץ את ההזדמנות הזאת. אז בבקשה אם אתה יודע תכתוב....

דובב

New member
פשוט תקח את הפירות הבשלים

תמצה מהם את הזרעים תיבש אותם ותשמור במקום קריר ויבש בדיוק כמו כל זרע אחר

איך ליבש את הזרעים??

בשמש? חצי שמש? בבית? מיקרו? ומתי אתה ממליץ לשתול אותם?, אני מתכוון באיזה תקופה של השנה? ובאיזה עומק לשתול אותם?,ושתהיה הרבה שמש איפה שאני שותל אותם? או קודם בכלל להנביט אותם?

למעלה