אני צריך עזרה מהורים וגם ילדים.

אני צריך עזרה מהורים וגם ילדים.

אני בן 17 , ויש לי קצת בעיה אני מעשן במשך שנה , ואמא שלי לא יודעת את זה. אני חושב שהיא בדרך לגלות את זה..... מה אני עושה במצב הזה?........אני לא רוצה שהיא תגלה , כי אחר כך , היא תהרוג אותי. הנה כמה דוגמאות של תהרוג אותי.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=203&msgid=40871082

s h i r k u s h

New member
עישון והורים ../images/Emo142.gif

אולי כדאי לבוא להורים ולספר להם לפני שהם יגלו. בטוחה שהם יקחו את זה בצורה שונה אם תאזור אומץ ותספר ולא שהם יגלו את זה באופן עקיף.

לב אם

New member
רוב הסיכויים שהיא כבר יודעת

הבת שלי התחילה לעשן בגיל 16 ומשהו ונסיתה להסתיר את זה. אני כל הזמן חיכיתי שהיא תספר לי לבד, עד שבסוף יום אחד התעצבנתי עליה ושאלתי אותה אם היא באמת חושבת שאני לא מריחה את הסיגריות. אתה צריך להבין שמי שמעשן נורא מסריח מהעשן וזה לא משהו שבדיוק אפשר להסתיר.

סיגריות..

אני סיפרתי להורים שלי שאני מעשנת ישר כשהתחלתי, בגיל 13 :/ כמובן שזה מוקדם מאוד ורע מאוד והיו לי אינסוף עונשים וזה רק "חיזק" אותי לעשות "להם דווקא"... היום זה בסדר,זה התחיל להיות בסדר מבחינתם בערך בגיל 16 אבל אתה יודע מה? הכי טוב להפסיק לעשן פשוט וזהו.. אין סיגריות אין בעיות (ויש כסף ויש בריאות ויש להמנע מצרחות של הורים ומלהסריח וכו'..)

למעלה