אני צריך עזרה מהירה איך אני מגיע לבניין רבין איזה מהבניינים זה? אני מבולבל
M mala1 New member 28/10/07 #1 אני צריך עזרה מהירה איך אני מגיע לבניין רבין איזה מהבניינים זה? אני מבולבל
T TheBigBrother New member 28/10/07 #2 אם אתה יורד בתחנת אוטובוס הראשונה באונ', אתה נכנס לראשי, יורד ל-600, יוצא לרחבת הדשא וממשיך ישר.הבניין שאליו תגיע זה בניין רבין
אם אתה יורד בתחנת אוטובוס הראשונה באונ', אתה נכנס לראשי, יורד ל-600, יוצא לרחבת הדשא וממשיך ישר.הבניין שאליו תגיע זה בניין רבין
L Lunar4D New member 29/10/07 #11 off white ודרך אגב מכל כיוון רואים את הזכוכיות בצבע שונה זאת הסיבה חחחח... ודרך אגב, יורדים בתחנה השנייה לא הראשונה (השנייה אחרי שער הכניסה לאונ').
off white ודרך אגב מכל כיוון רואים את הזכוכיות בצבע שונה זאת הסיבה חחחח... ודרך אגב, יורדים בתחנה השנייה לא הראשונה (השנייה אחרי שער הכניסה לאונ').
F flutter girl New member 29/10/07 #13 זה בדיוק מה שאירנה כתבה וכבר עניתי לה שמשם זה עלייה ועדיף מהראשי ולרדת. נודניקים כולכם!
L Lunar4D New member 31/10/07 #34 חח אבל למה את מתרגשת כל כך? סתם חוזרים על דברים... קומונה כזאת את יודעת.... =] רוצה פיצוי?
F flutter girl New member 28/10/07 #7 התחנה של רבין דורשת עליה! עדיף לרדת מהראשי (ההודעה הנ"ל מטעם אגודת עצלני אונ' חיפה בע"מ)
A amitk80 New member 29/10/07 #10 בחיים לא תעלי במדרגות מבנין המדרגה לכיוון הדשא? משום מה התחלתי לעשות את זה ולעלות את המדרגות מבנין המדרגה עד לרבין לפחות...
בחיים לא תעלי במדרגות מבנין המדרגה לכיוון הדשא? משום מה התחלתי לעשות את זה ולעלות את המדרגות מבנין המדרגה עד לרבין לפחות...
L Lunar4D New member 29/10/07 #12 השם ישמור.. למה?! חחחח.. ואתה גם מפספס רגע נדיר... שהקריינית במעלית מודיעה.... "קומה 7 - בניי רבין מעבר לבניין ראשי"... אככ אכככ... חוויה.
השם ישמור.. למה?! חחחח.. ואתה גם מפספס רגע נדיר... שהקריינית במעלית מודיעה.... "קומה 7 - בניי רבין מעבר לבניין ראשי"... אככ אכככ... חוויה.
א אירנושששש New member 29/10/07 #14 פשוט נורא... איך עשית את זה? את הרסת הכל...איך אני אוכל שוב לנסוע במעלית ולשמוע את הגרסה הנכונה... "קומה 7, בנין רבין, יציאה ומעבר לבנין ראשי"
פשוט נורא... איך עשית את זה? את הרסת הכל...איך אני אוכל שוב לנסוע במעלית ולשמוע את הגרסה הנכונה... "קומה 7, בנין רבין, יציאה ומעבר לבנין ראשי"
מ מיצי מיץ New member 30/10/07 #23 יש את הקטע הזה ש.... יותר מדי אנשים מנסים להיכנס ואז זה פשוט ניתקע והיא חוזרת על עצמה שוב ושוב.. ודבר נוסף - למה אין איוורור שם???????
יש את הקטע הזה ש.... יותר מדי אנשים מנסים להיכנס ואז זה פשוט ניתקע והיא חוזרת על עצמה שוב ושוב.. ודבר נוסף - למה אין איוורור שם???????
L Lunar4D New member 31/10/07 #35 חחחחח ../images/Emo6.gif אה נכון.. בןונה כבר הספקת לחרוש ת'מעלית הזאת? צריך לעבור קומה קומה וללחוץ ולשמוע מה זה אומר בכל אחת (להקליט ולהעלות את זה לפורום?) חח
חחחחח ../images/Emo6.gif אה נכון.. בןונה כבר הספקת לחרוש ת'מעלית הזאת? צריך לעבור קומה קומה וללחוץ ולשמוע מה זה אומר בכל אחת (להקליט ולהעלות את זה לפורום?) חח