אני צריך עזרה עם שירים

שי קון

New member
אני צריך עזרה עם שירים

שירים חסידיים לשים ברקע (קבלת פנים) בחתונת בוקר (אח שלי) וריקודים ההוראות שקיבלתי: "לא משיח ולא שמח תשמח (משהו כזה)" חצי מהקהל דתי (מאוד, אבל לא חרדי) וחצי חילונים ומסורתיים קל... כמו כן אשמח לדעת לאיזה זמר יש גירסה יפה של השיר "פיה פתחה" (אשת חיל), הגירסה שיש בחמישיה של שלהבת ממש לא מוצאת חן בעיניי, אני רוצה עם פחות מבטא. כל שם וכל שיר יעזרו לי (אני אישית חילוני, לכן לא מכיר כלום) אשמח לשמות ספציפיים של שירים, כמה שיותר.

הצעה

בהתאם לתנאים שהעלית לעיל אני יכול להציע לך לגשת לחנות שמוכרים קלטות ודיסקים חסידיים ולחפש דיסקים [או קלטות לפי מה שתרצה] של מיקי רוזנבאום. הנ"ל הוא זמר ומוסיקאי מעולה לעניות דעתי, והוא מנהל את אחת התזמורות המבוקשות ביותר בעיקר בקרב חובשי הכיפה הסרוגה. אני מרשה לעצמי לחשוב שבין השירים שלו תמצא את מבוקשך. הייתי ממליץ שתזמינו אותו ואת תזמורתו LIVE אבל אם אתם רוצים מוסיקה ברקע אז בהחלט שההקלטות שלו מצויינות. אשמח לשמוע את תוצאות המלצתי.

אני אישית לא הבנתי אותו...

אם הבנת אותו אשמח לשמוע ממך מה הוא התכוון.

Rצינית

New member
למרות שהוא אחי.גמאני לא הבנתי...

רפוש..תמשיך לרדת עלי.תרגיש בבית..

שי קון

New member
שוב - למי שלא הבין

אח שלי מתחתן במזל טוב - ביום שישי בבוקר מכיוון שהאירוע בבוקר וזו לא אמורה להיות מסיבת ריקודים פראית הצעתי שאני אתקלט. כשהגענו לשלב המעשי וישבנו על מה להשמיע, הסתבר לי שקו המוזיקה של החתונה אמור להיות כיוון דתי (אברהם פריד, שלהבת ועוד...) מכיוון שאני לא דתי וזו לא מוזיקה שאני שומע בדרך כלל (אני אוהב את דץ ודצה רוחמה רז...). פניתי לאיזור האנשים שאמורים להבין שמוזיקה ואולי יעזרו לי יאמרו לי שמות שירים וזמרים מקובלים לריקודים ולרקע. הובנתי? ולגבי "פיה פתחה" הכלה מאוד אוהבת את השיר ואני מחפש גירסאות שונות לשיר. תודה שי

פיה פתחה...

יש שתי גירסאות מאוד יפות לחתונה... 1. פיה פתחה-מנדי וולד מתוך הדיסק שמח 2.פיה פתחה-אוף שימחעס מתוך אוף שימחעס וחברים. שתיהם להיטים גדולים בחתונות.

שוב לשי

האם קראת את תגובתי הראשונה? אם תפעל על פי הצעתי הצלחתך כתקליטן האירוע מובטחת. כמובן שתוכל להוסיף שירים אחרים ואכן ההצעה שהועלתה לגבי "פיה פתחה" של מנדי וולד או של אוף שימחעס היא הצעה טובה. אך הבסיס שלך, לפי סוג הציבור שהזכרת, צריך להיות לפי מה שהצעתי לך כבר לפני שעות אחדות. אם היית מנצל את הזמן וניגש לחנות שמתמחה בתקליטים חסידיים כדוגמת גל-פז, נועם וכו' היית נוכח בכך. מזל טוב לזוג הצעיר ולך כאח של החתן וגם כתקליטן.

למעלה