אני צריך עזרה...תודה

PSYCHO ROI

New member
אני צריך עזרה...תודה

מה הפירוש למילה novacaine מה שיר give me novacaine אני לא מצליח למצוא במילון פירוש למילה הזאת... תודה רבה לכם מראש!

חחחח גם אי נראה לי לא מצאתי...

(כי חיפשתי פירושים לכמה שירים בעולם הזה אז אני לא זוחרת) מה באמת הפירוש לשיר יש הרבה משמעות ואני מתה עליו אבל הדבר הזה המילה הזאת הורסת את כל המשמעות כי אני לא מבינה אותה

אוקע:../images/Emo163.gif

זה סם הרדמה/שיתוק שבדרך כלל רופאי שיניים משתמשים בו. (מכאן בא גם הקישור המתמיד לשינה וחלומות בשיר..)

את בטוחה?...

זה הפך משיר יפה לשיר בכורסה של רופאי שיניים..בעעעע טוב זה עדיין שיר יפה...אני יקלוט את זה כסם הרדמה

BlueBeIl

New member
סמים סמים

השיר הוא על התמכרות לסמים. לא רצינית אבל סתם לקטע...

matt hensley

New member
נובוקאין=

או מה שאמרו או סם הרדמה לסוסים... בכל מקרה השיר מדבר על מצב של משבר ורצון להתמכר לסמים...

אני דווקא חושבת../images/Emo163.gif

שהרי לג'יזס יש 2 אגואים: הוא עצמו וג'ימי (הפאנקיסט הפרוע). השיר לדעתי מדבר על ג'יזס מנסה לשכנע את עצמו להתנהג כג'ימי ולקחת את הנובאקיין. בגלל זה הוא אומר "tell me, jimmy" ובנוסף, כל השיר קולו של ג'יזס שר ואז בפזמון הקול "הופך להיות" של ג'ימי. ואז בסוף הפזמון הקול חוזר לג'יזס. זו בעצם מן התחבטות עצמית וניסיון שכנוע עצמי.

אחחחחחחחחחחח

זה שיר שוווווווווווווווווווווה ומה בדיוק בשיר ג'ימי אומר?...ציטוט פליז

הממ../images/Emo163.gif

כל השיר ג'יזס שר, בפזמון ג'ימי שר ואז במילה האחרונה של הפזמון (novacaine) אז הקול מתחלף לגיזס.

שיט לא הבנתי!

טוב לא משנה.. זה רק אני או שעכשיו כשה אני מבינה מה זה אומר זה מאוד סקסי?... מה קורה לי אני לא חרמנית!!

למעלה