אני צריך עזרה!!!!!

sus616

New member
אני צריך עזרה!!!!!

תיראו אני בן-אדם שעיר מאוד ואני רק בן14 אני לא יודע מה לעשות!!! יש לי שיערות בכל מקום אפילו במקומות מוזרים כמו בפיטמות ובכל הבטן וזה ממש מציק לי! אני לא יכול ללבוש קצר בכלל גם אחת הבעיות היא שלפני כמה שנים כשהיתי קטן אז גילחתי את הרגליים וגם את השביל שבבטן התחתונה ומאז גודלות לי שיערות בקצב אדיר! אני לא יודע מה לעשות............... בבקשה תעזרו לי !! ובלי ניתוחי ליזר אני מדבר על אולי כל מיני תכשירים ודברים כאלה שיעזרו להפסיק את הצמיחה ואולי איזה משהו שיוריד קצת שיערות! תודה רבה!

דגדגון

New member
תשובה../images/Emo19.gif

כאשר מגלחים בגיל צעיר מאוד את השערות הן יגדלו יותר מהר ואני חושב שבלי ניתוח לא תוכל להסתדר אני גם חשבתי לגלח את השפם שלי אבל אמרו לי שהוא יתחיל ליגדול ממש ממש הרבה שזה יהיה בולט יותר מהעיניים! (גם אני בן 14)

Black Hawk

New member
רבותיי

אני גדול מכם בשנתיים וקצת, ואני אומר שאין לכם מה להתבייש בזה שאתם שעירים, אלא נהפוך הוא- השערות מוכיחות שאתם גברים בעצם ולא ילדים. יש לי בכיתה כמה חבר´ה שאין להם שערה על הרגליים וכל הבנות צוחקות מהם... גם בקשר לשפם- זה הכי טוב להתגלח, אמנם זה יגדל יותר מהר, אבל זה יגדל בצורת זיפים וככה זה יותר יפה. מקווה שעזרתי אלי

Dr Yaniv

New member
צריך עזרה?

כמו שענה לך מישהו שיער בגבר הוא נורמלי אין טיפול מושלם להסרת שיער כמו שעניתי אינסוף פעמים אין הסרה לצמיתות בלייזר- העלות היא אדירה אולי תקבל את עצמך? בברכה ד"ר יניב

sus616

New member
אני לא רוצה לצמיתות

אני מתכוון להוריד רק במקומות המוזרים כמו באצבעות, בפיטמות ומקומות כאלה ואולי גם להפחית קצת את השיערות ברגליים ובידיים זה ממש מציק לי אני לא יכול ללכת עם קצר

לא כל אחד נולד להיות בעל גוף חלקלק

אז חפיף... יש לך שערות מה הקטע!? אתה לא חייב להיות דוגמן עם גוף חלק. תקבל את עצמך כמו שאתה. שיער על הפטמות זה לא מוזר בכלל... שיער באצבעות מוזר ?!?... קיצר, כל אחד והגוף שלו לפי הגנים שלו. תמצא לך את הקוזינה שלך ותראה איך היא תאהב אותך למרות הפטמות השעירות שלך.. (שנראות לך כל כך מוזרות)

jhon86

New member
ילד את מתבגרו

חלק מזה זה שיער שמעיד שיש לך הורמון גברי חזק שהוא גורם לשיעור צא מהבושה נשים רבות אוהבות שיערות בעיקר שלא ציינת שגודל לך שיער יער גם על הגב ואת ה כמו סוודר זה טבעי לדעתי יש לך תחושות למתבגרים צעירים שההורמונים שלהם מעט מקדימים את זמנם עצתי קבל את זה אל תגלח זה יהפוך ליער לדעתי פשוט ההתבגרות הפיסית שלך מקדימה את השינוי הפסיכולוגי שלך כלומר הפיכתך לגבר בראש הבעיה שדחיה עצמית תוביל אותך לאי קבלה עצמית ותפגע לך ביחסים עם בנות לך על זה חיובית ותדע שהממוצע באר הוא שעיר תתחבר עם בנות ותראה שזה אפילו אהוב מאיפה המודל של גבר חלק מהעיתונים לא? שכח מזה

jhon86

New member
לא פלא שקראת לעצמך סוס

מקווה שתיהיה סוס טוב ושעיר סוס הוא בהחלט ביטוי טוב

למעלה