אני צריך עזרה...

אני צריך עזרה...

המורה שלנו לאנגלית ביקשה שכל ילד יכין הרצאה קצרה כל שיעור.. כאילו כל שיעור ילד אחר... ומחר זה תורי וצריך לעשות את זה מן הסתם באנגלית.... ו....החלטתי לעשות הרצאה על איזשהו משהו בנושא: מאגיה או שמאניזם או פאגניזם או כישוף או כל דבר שבנושאים האילו.... *מישהו יכול לעזור לי למצוא מאמר קטן על איזשהו נושא?? אני צריך את זה דחוףףף צריך שהמאמר יהיה דיי קצר ושזה לא יהיה אנגלית קשה קשה קשה... תעזרו לי בבקשה.........!!!!! וכבר בדקתי בקישורים ולא מצאתי שום דבר מיוחד!! תודה רבההה

FireDragon

New member
אז ככה:

גם אני הייתי צריך לעשות הרצאה לא מזמן ויש לי עצה אחת בשבילך... על תעשה על הנושאים האלו כי אם תעשה אנשים יחשבו שאתה מטורף... כמה עצוב שזה נשמע...זה נכון... אם תחשוב על זה... אנשים לא רגילים שמישהו יבוא אליהם ויגיד להם שהוא לא רק לא מאמין באלוהי היהודים אלה הוא מאמין בדת שונה לגמרי... שעוסקת בנושאים שרוב האנשים שם לא מכירים... עצה ממני...תעשה על נושא אחר... נ.ב. ככה זה איפה שאני גר..לא יודע איך זה אצלך אבל זה לא יכול להיות כלכך שונה....

RainBird

New member
יציאה מארון המטאטאים אצלי בבית הספר כולם יודעים שאני מכשף, אני לא מסתיר את זה, להפך. אני עשיתי הרצאה באנגלית על כישוף אמיתי, וממש התלהבו מזה כי זה נושא מרגש ונכון, ובסוף הבוחנת של הבחינה בעל פה, דיברתי איתה על מאגיה ומסתבר שהיא בעצמה וויקאנית (לא מוצהרת) עכשיו אני יודע שבהתחלה מוקיעים בגלל לא מכירים וכל דבר שונה הוא מפחיד כמובן, אבל בסוף, למי איכפת? העיקר שאת כן עם עצמך, ומאגיה זה לא בושה! זה גאווה ממדרגה ראשונה! ארדן

טל

אתה בכיתה... מה, ז´? למה לך להתענות על דברים "גדולים". תבחר איזה נושא פשוט ושטותי שלא קשור למאגיה, משהו שהמורה שלך תוכל להבין, ותעשה עליו עבודה בחצי שעה מקסימום. תשמור את העבודות ה"כבדות" לכיתות קצת יותר מתקדמות, ואני מדברת מנסיון. ואני בספק אם בדקת בקישורים בצורה רצינית, מפני שמספיק והיית נופל על מנוע חיפוש פצפון והיית מוצא כל מה שרק תוכל ללמוד על כישוף ופאגאניזם. אל תהיה כל כך רציני, זו בסך הכל עבודה טפשית לבית ספר.

אני מבין אותך....

אז זהו שלא צריך משהו רציני וזה... אני בהקבצה א´ א´ וזה דבר ראשון דבר שני זה להרצאות מול הכיתה שלי שכבר ידידה שלי פעם צעקה שאני מתעסק בכישוף....... צעקה מול כל הכיתה וחברים שלי (חלקם) יודעים שאני מתעסק בזה... ומגבלה אחת גדולה בקשר להרצאה שצריך שזה יהיה 2 דקות חחחחחח 2 דקות בול! ובגלל זה המורה שלי קצת סתומה.... אז מה אתם אומרים?? *חשבתי לעשות על סלסה אבל לא מצאתי אתרים באנגלית שמסבירים על סלסה...

domlife

New member
for your homework

http://www.hermetic.com/crowley/mwt/06.html באתר הזה תמצא את האנפורמציה על קסם וכל הכשור בפגניזם כמאמר קל לקריאה באנגלית

למעלה