אני צריך עזרה.

Human Nature

New member
אני צריך עזרה.

היה לסי הימן ולעוד זמר (די מבוגר האמת) דואט שהוא חידוש לדואט של קיילי מינו וניק קייב. השיר בעברית נקרא "איפה שורדי הפרא גודלים" (נדמה לי). מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו? בקאזאא לא מצאתי. תודה.

בבקשה:

לשיר קוראים "שושן פרא". סי שרה אותו עם דני ליטני. השיר נמצא בדיסק החדש "תחלמי בגדול". זה הזמן לרכוש את הדיסק, שחוץ מהשיר שאתה מחפש, תמצא עוד המון שירים יפים שכיף לשמוע ושעושים טוב על הלב. תהנה.

ט י נ ה

New member
לhuman nature אהלן איש ...

אם לא תמצא את הדיסק בחנויות מה שלצערי הרב קורה לי מכעט כל יום כי .... ככה ... בקיצור אם לא תמצא נשמח לעזור לך בהיימן הפקות ותשלם עליו הרבה פחות 6052226 אשמח לעזור אגב יש לנו גירסה נוספת מטריפה מהופעה חיה עם אריק סיני שלך סי

באמת הביצוע עם אריק מדהים

ואם הביצוע הזה הוא מההופעה בעינב אז יש שם עוד כמה דברים מדהימים. שיר שדליה רביקוביץ כתבה לסי "הייתי כאחת הילדות" באמת שיר מקסים ומרגש, בהופעה הוא ריגש עוד יותר. "בוא אלי הלילה הילדים אצלו" שיר ענק, מזכיר את סי של פעם. אבל היא כבר לא נערה מורדת וזועקת שהיא לא עובדת בשביל אף אחד. היא אמא, ולא רק אמא, אמא שלא מוותרת על הנשיות שלה. וכן כן, היא מתכוונת בדיוק לזה... ונקודת השיא בהופעה לדעתי, הוא הביצוע של סי ואושיק לוי לאישה מהצד. ואין לי מה להגיד עליו, רק צריך לשמוע, בלוז במיטבו שנכנס עמוק לתוך הקישקע, ואח"כ היה צריך להביא שפכטל כדי לגרד אותי מהשטיח של עינב. עכשיו כשאני נזכרת בשיר הזה יש לי צמרמורת. ובהזדמנות זו, סי אם אפשר לארגן לי עותק (בתשלום כמובן) של ארבעת הביצועים המדהימים הללו.

ט י נ ה

New member
הי לכולם .... כאן סי תשובות מגוונות

הי לכולם אבל במיוחד תשובות לטיפ טיפ המדהימה ( שמסתבר שאת גם משוררת בנוסף לכל ... )להיומן נאצ´ר ותומוש נחמיאס ובכלל לכ מי ששאל וכתב בימים האחרונים... קודם כל לגבי מיקה קרני .אתם מדהימים כי מיקה היתה אמורה להיות בענב בחודש מאי במופע שצולם לערוץ 1 ( יוקרן בערב ראש השנה ערוץ 1 ) וחברת התקליטים שלה העדיפה שהיא תתארח איתי בלי צילומים וכו .. ולכן מיקה מוזמנת אלי לתיאטרון תמונע בסוף אוקטובר. שנית ,לידעיתכם בלבד אני מופיעה במופע כמו בענב אחד לשלושה חודשים בערך שאר הזמן יש לי מופע קטן ואוקסטי ( או קי ... בלי חלילים עדיין .. ) אבל הוא מופע הכולל את יוסי פרץ גיטרה מיקי אסזא קלידים וניר נעמן כלי נשיפה ואכן בו אנו מבצעים את רק מתוך שינה זמן אחר אדית פיאף בילי הולידיי ועוד זהו מופע חורף אקוסטי והוא יעלה בתמונע באוקטובר ובעוד מקומות בארץ.בקיצור קלעתם בול ,זה לא הענין של שמח או כאלו ,פשוט תחלמי בגדול הוקם בפסטיבל האישה 2001 והיה שם תקציב לעשות משהו קצת יותר גדול ומרהיב והלכתי וניסיתי את הכיוון הזה ואין ספק שליבי תמיד היה בדברים היותר קטנים ,אבל הנסיון הזה מדהים ונתן גם למופע הקטן המון פוש דווקא בגלל הגודל עכשיו הבנתם ? צריך גם לאכול משהו מדי פעם כשפותחים את המקרר ... ולגבי גירסאות הדואטים סי + אריק סי + ג´וזי סי + אושיק לוי סי + דני ליטאני אני לא מוכרת אותן אבל אכין לך עותק טיפ טיפ כי גירסאות אלו מיועדות כדסיק בונוס לאוסף שאני עובדת עליו בימים אלו. ולאהוד ... עוד לא הקשבתי לדיסק המדהים שצרבת לי של הזמרת השוודית אבל בלי כל קשר ,אין לי תקציב להוציא לרדיו שיר חדש אבל בקרוב יוצא לרדיו השיר של דליה רביקוביץ " מרוב אהבה " כך קוראים לשיר טיפ טיפ והוא אכן שיר מדהים ואני מוציאה אותו בחגים לרדיו כסינגל עצמאי. מקווה שכל המילים הללו יעשו קצת דסר בבלאגן ובלי כל קשר אני מצרפת קובץ למתוק שהצטרף אלינו ברוך הבא אני מוסיפה לך מילים באנגלית ועברית לשושן פרא ואגב סקופ .......... ניק קייב שמע את הגירסא שלי כשהיה בחדר חזרות ואמר שזו אחלה גירסא ונתן את ברכת הדרך אם יגיע ארצה ........ אני מתנפלת עליו וטורפת אותו טינה

אני זוכרת שמרוב אהבה

כבר שוגר לרדיו, שמעתי אותו אם אני לא טועה במצעד של רשת ג´ לפני חצי שנה בערך ומאוד התלהבתי.

samc

New member
שושן פרא-10!

סי -את יודעת ש-תחלמי בגדול הוא תקליט מגוון עם הרבה שירים יפים אבל אני במיוחד אוהב שיר יפה זה- וניק קייב צודק במקרה זה. שאלה אחרת: למה המסרים הפוליטיים שלך (שלכם?) יותר מתונים? אגב אני חוזר וכותב ש-30 ליולי היה מאמץ ארגוני אדיר וש-הרעיון של "היימן הפקות" מוצא חן בעיני. להת, שמואל וד"ש חמה לשבת לרועי והילדים.

Human Nature

New member
היי גם לך.

האמת, לא יצא לי לשמוע שירים אחרים שלך. מומלצים?

actress

New member
בהחלט../images/Emo70.gif אני ממליצה לקנות את החדש

הוא מדהים, נוגע ללב ובהחלט מומלץ, אצלי הוא עבר ברוב קולות

Human Nature

New member
אני בהחלט אשקול קנייה.

יש איפשהו שאפשר לקרוא את הליריקה (הכוונה באינטרנט)?

actress

New member
אתה יכול לקנות דרך החברת הפקות של ס

י והנה הטל´ 6052226 תתקשר לשם והכל יסתדר

Human Nature

New member
איזה אזור חיוג?

ואיפה אפשר להשיג מילים של השירים שלה באינטרנט?

actress

New member
03

ולגבי מילים של השירים תבדוק באריכיון היא שמה כאן, ויש לי אתר שסי יודעת ממנו שפורסמו המילים של השירים שלה משנת 89 ומה שיש שם זה: יורים ובוכים, גראפיטי 89, גיבור גדול, מדיה ועוד...

actress

New member
הנה המילים באנגלית+עברית

הם קוראים לי שושן פרא אבל שמי היה לייזה דיי למה, למה שושן, למה פרא הרי שמי היה ליזה דיי. They call me The Wild Rose But my name was Elisa Day Why they call me it I do not know For my name was Elisa Day דני :מהיום הראשון,ידעתי היא היחידה היא הביטה בי וחייכה כי שפתיה הם כמו שושני דם פראיים ,שעל שפת הנהר בפריחה From the first day I saw I knew she was the one As she stared in my eyes and smiled For her lips were the colour of the roses That grew down the river, all bloody and wild סי :כשדפק על דלתי,ובא אל חדרי חיבוקו היה עז,והפסקתי לרעוד הוא יהיה לי האיש בליטוף כה רגיש הוא מחה מפני את מפל הדמעות When he knocked on my door and entered the room My trembling subsided in his sure embrace He would be my first man, and with a careful hand He wiped at the tears that ran down my face פזמון: הם קוראים לי שושן פרא אבל שמי היה לייזה דיי למה, למה שושן, למה פרא הרי שמי היה ליזה דיי. CHORUS They call me The Wild Rose But my name was Elisa Day Why they call me it I do not know For my name was Elisa Day דני :וביום השני,הבאתי לה פרח היא היתה היפה,היפה בנשים, התדעי את המקום בו צומחים באדום שושני בר,מתוקים וחופשיים On the second day I brought her a flower She was more beautiful than any woman I´d seen I said, "Do you know where the wild roses grow So sweet and scarlet and free?" סי :וביום השני,עם שושן יחידי הוא שאל אם אתן לו את שברי יגוני כשנשכבתי לי על , המיטה הוא שאל "התבואי אחרי אם אראה לך שושנים?" On the second day he came with a single red rose Said, "Will you give me your loss and your sorrow?" I nodded my head, as I lay on the bed He said, "If I show you the roses will you follow?" פזמון: הם קוראים לי שושן פרא אבל שמי היה לייזה דיי למה, למה שושן, למה פרא הרי שמי היה ליזה דיי. CHORUS They call me The Wild Rose But my name was Elisa Day Why they call me it I do not know For my name was Elisa Day סי :וביום השלישי,על שפת הנהר שושנים ונשיקה,ויותר לא אזכור הוא חייך ועמד, עם אבן ביד, ולחש מעלי,והיתר שחור.... On the third day he took me to the river He showed me the roses and we kissed And the last thing I heard was a muttered word As he stood smiling above me with a rock in his fist דני :וביום האחרון,הראתי לה שושנים היא שכבה והרוח קליל וחמקן נישקתיה סופית,יופי יש להמית כך אמרתי ונעצתי בין שפתיה שושן On the last day I took her where the wild roses grow And she lay on the bank, the wind light as a thief As I kissed her goodbye, I said "All beauty must die" Lent down and planted a rose between her teeth פזמון: הם קוראים לי שושן פרא אבל שמי היה לייזה דיי למה, למה שושן, למה פרא הרי שמי היה ליזה דיי. CHORUS They call me The Wild Rose But my name was Elisa Day Why they call me it I do not know For my name was Elisa Day

actress

New member
שמעתי את זה באנגלית ו..../images/Emo11.gif

אין כמו העיבוד העכשוי שסי שרה.

למעלה