אני צריך עזרה

stan_southpark

New member
אני צריך עזרה

1)יש לי חתןלה בת 4 ובזמן האחרון היא מתנהגת בצורה מוזרה לדוגמא: יש לי מרפסת אז היא יוצאת ואחרי שאנחנו סוגרים את הדלת של המפרפסת היא רוצה להכנס ואז עוד פעם לצאת ואז עוד פעם להיכנס. מישהו יכול לעזור לי
2)היה לה לא מזמן בחלק אחד מהגוף נשרה לה השער ורק במקום אחד מה זה

זיו25

New member
אולי...

אולי קר לה בחוץ והיא רוצה לחזור פנימה? או שהיא רוצה שאתם תהיו איתה בחוץ במרפסת כי היא מפחדת להיות שם לבד? לגבי נשירת השיער, אולי היא באה במגע עם חומר מסוכן שגרם לנשירה - האם הנשירה עדיין ממשיכה? בברכה, זיו.

natalyrst

New member
מקרה שמזכיר...

הכלבה שלי בלילה ישנה רק איתי. כל הלילה היא עולה למיטה, ואז יורדת ואז היא שוב מבקשת לעלוות (כי היא קטנה ולא יכולה לעלות לבד) ויורדת. ככה זה נמשך כל הלילה

גם לי זה קרה עם הגורה שלי

וקיבלתי עצה מצויינת אצל הווטרינרית! היא אמרה לי לקשור אותה למקום אחד בחדר (על המיטה על הריצפה רק שיהיה לה נוח) וכול הלילה לא לשחרר אותה לא משנה מה היא תעשה! אחרי כמהלילות הכל ירגע! לפחות אצלי זה ככה אני לא יודעת בקשר לכלבה שלך אבל שלי בת 3 חודשים והיא עושה את זה כי היא רוצה להוציא צרכים אבל בישביל ללמד אותה להתאפק קושרים אותה במקום אחד וכמובן שכלבים לא מפגרים אז היא לא תעשה את הצרכים שלה איפה שהיא צריכה לישון! ואז ברגע שמתעוררים מוצאים אותה ישר החוצה ונגמר הסיפור הבנת או שסיבכתי יותר מידי?!?!

natalyrst

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

אבל תותי לא עושה את זה בגלל צרכים. היא סתם משועממת בשעות לילה... נראה לי... היא פשוט יורדת ועולה יורדת ועולה וככה זה נמשך כל הלילה

אז זה נובע ממשהו אחר כמובן

לכי לווטרינר ואני בטווחה שתקבלי עצות טובות בידיוק כמו שאני עשיתי1

למעלה