אני צריך עזרה...

ofofofof

New member
אני צריך עזרה...

שמעתי שיש כזה דבר סקימולטור.....מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק, ובאיזה מקומות בארץ זה נמצא? וגם, אני נוסע פעם ראשונה לסקי, ואני רוצה לעשות דברים שיעזרו להסתדר שם יותר טוב, שמעתי שאולי החלקה על הקרח עוזרת, זה נכון? יש עוד דברים שאתם יודעים שעוזרים? תודה רבה רבה!!
אופיר

yaircarel

New member
רולרבליידס עוזר מאוד

יש שם עקרונות רבים אשר דומים לעקרונות חשובים בסקי. אם תרצה פרטים נוספים אשמח לעזור לך. על פי רוב אני נמצא בפורום בוואלה, אבל אם תשאיר לי הודעה פה זה גם בסדר. פשוט יקח לי יותר זמן לראות

רוזוב

New member
עצתי

קודם כל - אני מקווה שהתכוונת לומר - "אני נוסע לעשות סנובורד" ! עכשיו בלי קשר- לא ניסיתי את הסקימולטור אז אני לא יודע מה הוא שווה, זה בטוח לא רע אבל מצד שני אני לא מאמין שמתקן מלאכותי ייתן לך את ההרגשה האמיתית של להיות על השלג- אולי יתקנו אותי פה. הדבר הכי טוב לעשות כשאתה נוסע פעם ראשונה הוא להוציא עוד כמה דולרים על מדריך פרטי ( אחד על אחד ) ליומיים, ההתקדמות שתשיג ככה היא לדעתי גבוהה בהמון משבוע שלם בהדרכה קבוצתית, ובשאר הזמן תוכל להיות עצמאי על המסלולים הפשוטים יותר ( ברוב האתרים יש מבחר גדול ), או להמשיך בשיעורים - ובכל מקרה לא לוותר על הדרכה - זה טיפשי. תהנה !

ofofofof

New member
תודה!!

אני שמח שרולר עוזר, כי יש לי ואני נוסע הרבה... מה בקשר להחלקה על הקרח? ויש עוד דברים? תודה לכולם!! אופיר
נ.ב. - מצטער, אבל באמת התכוונתי לסקי....לא סנובורד....

SENDA

New member
סקימולטור ...

אני בזמנו עוד לפני שידעתי מה זה סקי (ובהחלט לא ידעתי מה זה סנובורד) הלכתי לסקימולטור כדי להכיר את העניין. בפועל הסקימולטור עוזר ללמוד סקי ושהלכתי לפעם הראשונה לחרמון היינו (אני ואחי שהיה איתי בסקימולטור) הרבה יותר טובים משני חברים נוספים שהיו איתנו. מצד שני המחיר יקר (מעל 100 ש"ח לחצי שעת אימון) ולא מגיעים לרמה גבוהה של ממש. לפי דעתי מי שאף פעם לא עשה סקי יכול לעשות שיעורים מעטים כדי שכאשר הוא מגיע לשלג האמיתי יהיה לו מושג אבל אין טעם להתמקצע, הלמידה האמיתי תהיה תמיד בשלג

רוזוב

New member
אופיר - לך על סנובורד!!!

רבים יסכימו איתי שזה פשוט הרבה יותר כיף ! ( יש גם מיעוט שיגיד אחרת) דרך אגב הייתי עושה סקי ברמה טובה ולא רציתי לעבור לסנובורד ( ללמוד משהו מחדש... ליפול וכל זה ) ואני מתחרט שלקח לי כל כך הרבה זמן לעבור לסנובורד - אין מה להשוות מבחינת הסגנון והתחושה ! ואם יגידו לך : "תלמד קודם סקי ואז תעבור לסנובורד" זה משפט שלא ממש קשןר למציאות, שני הענפים הם בעלי טכניקה מאוד שונה ( יש גם דברים דומים ) ואפשר ורצוי להתחיל ישר עם סנובורד ( גם יותר קל ללמוד דרך אגב). והכי חשוב - בהצלחה בכל מה שתבחר.

לדעתי

סנובורד זה יותר שווה מסקי, וגם יותר קל לדעתי ללמוד ישר סנובורד מללמוד סקי ואז לעבור לסנובורד (נראה לי חרשנו על הנושא הזה בפורום) אין קשר בין הדברים! סקימולטור זה יקר מדי ולא יודעת אם שווה את הכסף... תבחר מה שתבחר - סקי או סנובורד (שניהם כיף חבל"ז אני חייבת להגיד) וכיף לך שאתה נוסע! בהצלחה!!!

למעלה