אני צריך עזרה....

erlich

New member
אני צריך עזרה....

מישהו יכול לעזור לי? אם יש פה מישהו שמכיר את וורד (התוכנה לעיבוד תמלילים של חלונות) מספיק טוב, אז הוא בטוח יודע. אני צריך לעשות שבר, שיהיה חלק משורה. נגיד 0.5 שיהיה בצורה של שבר פשוט, ובלי לרדת שורה ולשים קו כי זה נראה ממש ממש מפגר. זה ממש דחוף לי... תודה, ארז.

shanikoo

New member
נראה לי,

שאתה יכול לעשות שבר בצורה כזאת-1/2. זאת גם צורה של שבר,ואני בטוחה שיקבלו גם את זה... וככה אתה לא צריך לרדת שורה. מקווה שיהיה בסדר..

erlich

New member
לא לא....

אם למישהו יש פתרון אחר זה יהיה מצויין. זה לא טוב לי... אני ממש צריך שזה יהיה מאונך... תודה, ארז.

snaps

New member
....

אם אתה רושם את זה בצורה הזאת 1/2 ועושה רווח.. זה אוטומטית הופך למאונך...

erlich

New member
האמת ....

שאני צריך שברים יותר מסובכים: 16/20 ודברים כאלו ע``מ להראות חלקים מתוך מדגם.. לא נתת לי פתרון מתאים. 30 שניות, הקפתם את ההר, מצאתם פתרון הייתם פה. זוז! תודה, ארז. נ.ב. מושפע ממבצע סבתא.

Levinzone

New member
תפסיקו!

מספיק שאני עדיין עומדת בהקשב כשאני מדברת עם אנשים...אתם עוד מזכירים לי את זה פה?? אויש באמת.... יש לי רעיון בשבילך- אתה יכול לצייר את זה בצייר ולהכניס את זה בתור תמונה קטנה (מאוד). סתם רעיון. ועוד משהו להודעה שאלון אחד כתב למעלה- 1/5 זה לא חצי מותק, זה חמישית...0.2...לא חצי. תודה -יעל-

אתה חייב לי את חייך...

אז ככה....אתה הולך לתפריט של וורד-כן כן,שם למעלה,נכון יש קובץ,הוספה וכל אלה??? אז אתה הולך להוספה->סימן ואז נפתחת לך מין תיבה ענקית מלאה כל מיני סימנים ואותיות-כמו נגיד אותיות קריליות,כתב ערבי,ניקוד וכו` תחפש את הסימן שאתה רוצה,תלחץ עליו עם העכבר,ו.... זה אצלך בדף!! בהצלחה! -לימור-

למעלה