אני צריך עזרה...

Raynor

New member
אני צריך עזרה...

אם מישהו פה יודע איפה אפשר למצוא את הספר THE LAST HERO של טרי פראצ'ט שיגיד לי בבקשה באיזה חנות הוא/היא ראה או ראתה אותו, רצוי מקום קרוב לקרית גת, ברא שבע או תל-אביב. זה ספר באנגלית, לא עבה והשוס שלו הוא שיש בו מלא איורים צבעוניים. אני צריך שתגידו לי מהר...תודה! נ.ב אם תראו את הספר בחנות כלשהיא תבקשו מהמוכרים לשמור אותו על שם אודי .ש. ותודיעו לי בפורום או באימייל: [email protected] או באיסיקיו: 174727290 תודה רבה רבה

Death of Rats

New member
המפף...

בסטימצקי ברחבי הארץ
לפעמים זה במדף של ספרי הילדים, אז כדאי לבדוק. אני ראיתי את זה לפני יומיים בM-הדרך (ליד חדרה). אגב, בסטימצקי בחדרה יש את הגראפיק נובל של The light fantastic. מכיוון שהספר הזה נראה לי משעמם ואני שונאת את המכשפים, לא קניתי אבל... ממממ... מהרו פן תאחרו

Death of Rats

New member
כן...

אני יודעת שבאנגלית הם קוסמים, אבל זו טעות נסלחת כי בעברית סתמרוח הוא "מחשף". אגב, נתקלתי בעוד "מחשפה". בספר "פוליטקלי קורקט", בסיפור על עמי ותמי. עכשיו, אני לא בטוחה איזה מהפוליטקלי קורקט זה, אבל זה אחד מהספרים. בכל אופן, יש שם מישהי שמציגה את עצמה כ"מחשפה".

netsef

New member
מחשף

זה לא הדבר הזה שיושב במשרד, משחקים עליו משחקים, ומתחברים איתו לאינטרנט?

SaidinsTaint

New member
מה פתאום קוסמים?

Wizards הם מכשפים, וקוסמים הם Magicians או Mages (מתורגם גם בתור מגים) בעולם הדיסק הקוסמים הם הילד השמיני של הילד השמיני (של השמיני
?)של מכשף (לפחות הדוגמה היחידה שיש לנו)

netsef

New member
חסר לך משהו, לא?

הבן השמיני הוא Wizard (מכשף לפי הגדרתך) הבן השמיני שלו יהיה Sorcerer - איפה זה נכנס בהגדרות שלך?

Fingertip

New member
לא...

הבן השמיני הוא אחיו הצעיר של הבן השביעי. הבן השמיני של הבן השמיני הוא מכשף. הבן השמיני של המכשף הזה הוא Sourcerer (שימו לב שזה לא הכרחי שהבן של מכשף יהיה Sourcerer
) אהד.

DviRincewind

New member
כל הסטימצקים המקוללים בראשון...

לא רק שהם מביאים רק ספרים ישנים, אלא גם לרוב רק את הספרים שכבר תורגמו לעברית = הספרים הראשונים בסדרה. נדיר למצוא פה משהו "חדש" כמו The truth. שלא לדבר על זה שהם התחילו להביא לפעמים את הגרסאות האמריקאיות המזעזעות.

למעלה