אני צריך עזרה

נאור18

New member
אני צריך עזרה

אני צריך קולות של בלאגן אני עושה הפעלה על פיגועים והיתקלות עם מחבלים ואני עושה קטע של הצגה אני צריך קולות של: - מישהו צועק נפגעתי! - צרחות של אנשים פגועים - קולות מטיפול בפצועים - קולות של טיפול בבי"ח (בניתוח או סתם משהו בסגנון) - ואולי יש לכם רעיונות לקולות נוספים? תודה, נאור

Dafi the Mighty

New member
או שתקליט בעצמך...

מה שאולי כן יכול לעזור, זה האתר הזה- אתר של סאונדים... לא יודעת אם זה בדיוק מה שאתה מחפש, אבל יש אולי לפחות חלק (קולות של אמבולנס למשל...) תחפש! בהצלחה

הממ... ../images/Emo16.gif

מישהו צועק "נפגעתי!": פשוט תקליט את עצמך/חבר צועק
.
צרחות של אנשים פגועים: או שתביים קטע סאונד כזה, או שתחפש אותו בארכיונים של חברות החדשות (2, 1 ו-10).
קולות מטיפול בפצועים- כנ"ל.
קולות טיפול בבי"ח- קח קטעי סאונד מאי אר כמובן, אלא אם זה בעיה שיהיו מדיי פעם דיבורים באנגלית. אולי ב"טיפול נמרץ" (טלעד) יהיה משהו...
ניר

inbal m

New member
יש לי הצעה מצוינת בשבילך!!!

דבר ראשון אני קצת מבינה על מה שאתה מדבר כי אני עושה סרט דוקומנטארי על כבאות והצלה של ראשל"צ ובמקרה יש לי סאונד של סירנה, את שאר הדברים כמו שכולם אמרו תקליט את החבר'ה או את עצמך!!! ובקשר לסאונד של בית החולים אם אתה באמת רוצה שזה יהיה אמיתי לך תבקש אישור בבית חולים להקילט סאונד בלבד בזמן אמת ופשוט תהיה שם עם מיקרופון שטח ותקליט כל מה שאתה צריך!!! אני למשל בגלל שאני מצלמת סרט דוקומנטארי על מכבי האש אז ביקשתי אישור מיוחד בשביל לצלם בתחנה ואישרו לי!!! אם תלך ותבקש אין סיבה שלא יאשרו לך!!

הצעה קטנה

א. ללכת ללוקיישן בו אתה תצלם ולהקליט את האפקטים במקום עצמו. ב. להקליט את האפקטים באולפן ולהקליט אמביאנס (ROOMTONE ) של הלוקיישן ולהלביש יחדיו.

djtele

New member
אתר מעולה!!!!

הי כנס לאתר של הבא sounddogs.com יש בו הכל ביי מה שתמצא

למעלה