אני צריך עזרה!!!!

almalan

New member
אני צריך עזרה!!!!

שלום לכולם , שמי אבי ואני סטודנט לתקשורת , בימים אלה ממש אני עושה עבודת מחקר על האופרת סבון - צעירים חסרי מנוח . אני צריך מהמעריצים המושבעים טיפה מידע אם אפשר על התוכנית . למשל : כמה זמן היא רצה בארה"ב? לאיזה פרק היא הגיעה שם? כמה צופים בה ואיזה סוג אוכלוסייה צופה בה? כמו כן גם אם יש מידע על השחקנים אני אשמח לשמוע ולקבל : מיהם המשפחות המרכזיות? מה תפקידם בסדרה? מה הם מייצגות? וכו' אודה לכל מי שיעזור לי בעבודה זו , אנא , מעריצי הסדרה , היו נדיבים איתי אני אודה לכם מאוד על כך . אבי אלמלן

The Abbott Girl

New member
הנה קבל קצת עזרה ../images/Emo72.gif

אני לא מעריצה מושבעת אבל... באתר הזה תוכל למצוא קצת על ההסטוריה של צח"מ (תאריך שידור ראשון למשל) ויש שם גם רשימה של השחקנים שממשתתפים/השתתפו בסדרה, מקווה שזה יעזור המשפחות המרכזיות בסדרה הם משפחת אבוט
, ומשפחת ניומן, אני תן לאחרים להסביר לך מה התפקיד שלהם בסדרה... האוכלוסיה בארה"ב שבעיקר צופה בסדרה הם די עקרות בית (הסדרה משודרת שם ב- 12 בצהריים!!!!) אבל הסדרה מובילה בין אופרות הסבון ברייטינג לעיתים קרובות!

אור2221

New member
לא בטוחה כמה זה מדויק יותר

היום מדד נילסן בודק גם כאלה שמקליטים, אז זה לא רק עקרות בית, פלוס הסדרה להיט די גדול בקולג'ים האמריקאים. אבל אף פעם לא ראיתי התפלגות אוכלוסייה לפי תעסוקת הצופים של הסדרה, רק חתך גילי.

The Abbott Girl

New member
לא אמרתי רק עקרות בית!!!! ../images/Emo72.gif

אמרתי בעיקר, בכל זאת התוכנית משודרת בשעה 12 בצהריים ונורא קשה לעקוב ככה לאנשים שהולכים לעבודה / לומדים וכו' (למרות שיש מכשיר וידאו).

dviridit

New member
חלק א משפחת ניומן

משפחת ניומן ומשפחת אבוט. קודם כל עלי לציין שאני צופה לא ממש ותיקה. אני רואה מהמחצית הראשונה של שנות התשעים והידע שלי מבוסס על דברים שראיתי כמובן, על מה שקראתי כאן ועל השיחות של דמויות הסידרה בעברן. משפחת ניומן החלה את דרכה עם ויקטור ניומן שעסק בעבודות קשות (לא יוועת במה, ממצטערת), עד שהגיע לנהל את חברת הקוסמטיקה ז, כך נטען פעמים רבות על ידי ילדיו להנהלת חברת הקוסמטיקה ו'בו. בצעירותו כשביקר בבר הכיר את ניקי שעבדה שם כחשפנית ונישא לה. לאחר זמן מה נולדו להם ויקטוריה וניק. כשהילדים היו קטנים התגרשו הוריהם משום שויקטור הקדיש את רוב זמנו לעבודתו ופחות זמן למשפחה. ניקי התחתנה עם ג'ק אבוט (שהיה אויבו העסקי והאישי של ויקטור, ראה סיכום משפחת אבוט). ניק נשלח לפנימייה בשוויץ בהיותו קטן, וניקי הייתה בהריון מג'ק והפילה את התינוק ךאחר שויקטור בטעות גרם לה ליפול מהמדרגות ואני כמעט בטוחה שזו הסיבה שבגללה התמכרה לאלכוהול. ויקטור התחתן עם אשלי אבוט וויקטוריה בזמנו ניסתה כל הזמן לגרום להוריה להינשא שוב וניסתה לסכסך בין ויקטור לאשלי. היא יצאה אז עם ראין שעובד עדיין בז'בו. הם נישאו לזמן קצר מאד כי ויקי לא הייתה בשלה מבחינה מינית. כשניק חזר מהפנימיה הכיר את שרון והם נישאו למורת רוחה של ניקי. ויש להם היום שני ילדים, נואה וקאסי, כאשר נואה הוא תינוקם וקאסי היא בתה של שרון שלפני שנים נתנה אותה לאימוץ והוחזרה אליה שוב לאחר שבע שנים גריס חברתה של שרון מצאה אותה והביאו אותה בחזרה אל אמה הביולוגית. ויקטוריה נישאה לקול אחרי שזה ניהל רומן כפול איתה ועם אמה. הם התגרשו לאחר זמן מה וגיום ויקטוריה פנויה ומכורה לעבודתה. במהלך העלמותיו השגרתיות של ויקטור מג'נואה סיטי, מעין בריחה מבעיות המציאות, הוא הגיע לחווה בקנזס ושם פגש את הופ העיוורת, נשאר אצלה לעבוד וכעבור זמן מה נישאו יחדיו אך התגרשו מהר כי הופ לא הסתגלה לחיים בעיר הגדולה. מה שנותר מן הנישואים היה תינוק על שם וי'קטור שגדל כם הופ ו בעלה הנוכחי קליף, חברה מהילדות. אחר כך ויקטור נישא לדיאן ועזב אותה לאנחות כאשר נישא לניקי שוב כשהייתה על סף מוות בביה"ח. לבסוף הוא נשאר עם ניקי וכמובן שזה הגביר את העוינות שכבר הייתה בין השתיים. דיאן שכרה עורך דין, מייקל בולדוון, (ראה משפחות משניות בצע"מ). ושיתפה פעולה עם אשתו לשעבר ליאנה לאב כשהשתתפה בתכניתה והשמיצה את ויקטור. לאחר מכן ויקטור נחשב כמת לאחר השהיה במטוס שנחת נחיתת אונס ונחוטף על ידי מטורף וברח עם אהובתו של החוטף, רמונה וכיום הוט מבולבל בין רמונה לניקי, כאשר לאחרונה התייצב ונראה כי הוא רוצה לחזור לניקי. בינתים גם ג'ק אבוט פגש את רמונה וזה הגבר את המאבק בין השניים. המשך יבוא...

אור2221

New member
את מרשה לי לתקן?

ולהוסיף כמה דברים?? משפחת ניומן החלה את דרכה עם ויקטור ניומן שעסק בעבודות קשות (לא יוועת במה, ממצטערת), עד שהגיע לנהל את חברת הקוסמטיקה זבו (הוא הגיע לנהל את ניומן אנרפריז, הוא כבר ניהל אותה שהגיע לתוכנית ב1980, ואז ניהל את החברה של קתרין לאיזו תקופה, ההשתלטות על זבו היתה הרבה יותר מאוחרת, ב1989). אבל זה באמת לא ברור מה הוא עשה לפני זה. בצעירותו כשביקר בבר הכיר את ניקי שעבדה שם כחשפנית. ונישא לה. לאחר זמן מה נולדו להם ויקטוריה וניק. **(זהו, שקודם ויקטוריה באה, ואח"כ החתונה, היא היתה בת כמעט שנתיים) ויקטור בהתחלה לא ידע שהוא אביה, ואח"כ לא רצה לספר לניקי כדי לא להתערב לה בחיים. ניקולס, לעומת זאת, נוצר בסוף הנישואין ונולד אחרי הגירושין.** כשהילדים היו קטנים התגרשו הוריהם משום שויקטור הקדיש את רוב זמנו לעבודתו ופחות זמן למשפחה. **(נכון, אבל היתה גם אשלי, והספר "חסר רחמים" שבלגן להם קצת את העניינים.** ניקי התחתנה עם ג'ק אבוט (שהיה אויבו העסקי והאישי של ויקטור, ראה סיכום משפחת אבוט). **טוב, לגבי ניקי, ג'ק והתינוקות, כולם מתבלבלים בחלק הזה, כי היו שתיים. א' - הפלה ראשונה של ניקי, מנפילה מסוס, גרמה לאובדן הילד הראשון של ניקי וג'ק - זה מה שגרם לכאב בגב ולהתמכרות לאלכוהול.** ויקטור התחתן עם אשלי אבוט וויקטוריה בזמנו ניסתה כל הזמן לגרום להוריה להינשא שוב וניסתה לסכסך בין ויקטור לאשלי. היא יצאה אז עם ראין שעובד עדיין בז'בו. הם נישאו לזמן קצר מאד כי ויקי לא הייתה בשלה מבחינה מינית. ***ויקטור וניקי כמעט חזרו אחד לשני אחרי שניקי החלימה כשהבינו שהם לא יכולים להשאר רחוקים זה מזה, ויקטור עזב את אשלי וניקי את ג'ק - אבל אז היא גילתה שהיא בהריון מג'ק, ולא היתה מסוגלת לעשות הפלה, בכאב לב רב היא נפרדה מויקטור (בהתחלה בלי לספר לו למה) וחזרה לג'ק, שהחליט שהוא לא שואל אותה לגבי רגשותיה לויקטור אלא שמח בחלקו. כמובן, החזרה לג'ק או ההריון לא הפחיתה מרגשותיה לויקטור, כאשר ויקטוריה חזרה הביתה לאחר הפרידה מריאן ויקטור וניקי רבו על המדרגות, היא תפסה לו את היד כדי למנוע ממנו לדבר עם ויקי וללחוץ אותה לעזוב את ריאן, ואבדה את שיווי המשקל, נפלה ואיבדה את התינוק. הנישואין שלה ושל ג'ק לא התאוששו, אבל בעקבות האבל על התינוק, הבעיות עם ג'ק וויקטוריה - היא וויקטור לא חזרו, הדבר הוחמר כאשר ג'ק גילה שניקי נפלה בנוכחות ויקטור, והאשים אותו, הוא ניסה להרוג אותו, ויקטור הגן על עצמו ונתן אגרוף לג'ק שאיבד את ההכרה, ניקי - בלי לדעת מה בדיוק קרה, האשימה את ויקטור, גם ויקטוריה ואשלי האשימו אותו - ואז הוא עזב לקנזס.** במהלך העלמותיו השגרתיות של ויקטור מג'נואה סיטי, מעין בריחה מבעיות המציאות, הוא הגיע לחווה בקנזס ושם פגש את הופ העיוורת, נשאר אצלה לעבוד וכעבור זמן מה נישאו יחדיו אך התגרשו מהר כי הופ לא הסתגלה לחיים בעיר הגדולה. מה שנותר מן הנישואים היה תינוק על שם וי'קטור שגדל כם הופ ו בעלה הנוכחי קליף, חברה מהילדות. **ניק נשלח לפנימיה בגיל 10, חזר אחרי חודשיים בן 16.** כשניק חזר מהפנימיה הכיר את שרון והם נישאו למורת רוחה של ניקי. ויש להם היום שני ילדים, נואה וקאסי, כאשר נואה הוא תינוקם וקאסי היא בתה של שרון שלפני שנים נתנה אותה לאימוץ והוחזרה אליה שוב לאחר שבע שנים גריס חברתה של שרון מצאה אותה והביאו אותה בחזרה אל אמה הביולוגית. ויקטוריה נישאה לקול אחרי שזה ניהל רומן כפול איתה ועם אמה. הם התגרשו לאחר זמן מה וגיום ויקטוריה פנויה ומכורה לעבודתה. אחר כך ויקטור נישא לדיאן ועזב אותה לאנחות כאשר נישא לניקי שוב כשהייתה על סף מוות בביה"ח. לבסוף הוא נשאר עם ניקי וכמובן שזה הגביר את העוינות שכבר הייתה בין השתיים. דיאן שכרה עורך דין, מייקל בולדוון, (ראה משפחות משניות בצע"מ). ושיתפה פעולה עם אשתו לשעבר ליאנה לאב כשהשתתפה בתכניתה והשמיצה את ויקטור. לאחר מכן ויקטור נחשב כמת לאחר השהיה במטוס שנחת נחיתת אונס ונחוטף על ידי מטורף וברח עם אהובתו של החוטף, רמונה וכיום הוט מבולבל בין רמונה לניקי, כאשר לאחרונה התייצב ונראה כי הוא רוצה לחזור לניקי. בינתים גם ג'ק אבוט פגש את רמונה וזה הגבר את המאבק בין השניים.

dviridit

New member
חלק ב משפחת אבוט. הייתי חולה בימי

האחרןנים ולכן נעכדרתי מהמחשב. עימך הסליחה! הסיכום על משפחת אבוט הוא לא רב ואשמח לקבל הערות בונות מצד חברי הפורום. עכשיו נחזור לרגע להתחלה כדי להסביר את הרקע של משפחת אבוט. ויקטור ניומן הרוויח את חברת ז'בו שהייתה שלהם. באיזו ישיבה אודות העברת מניות עשה ג'ק טעות ומניות החברה הועברו לידי ויקטור. כך החל המתח בין ג'ק אבוט לויקטור ניומן. מתח שהחריף עם נישואיו לניקי. בראש משפחת אבוט עומד ג'ון אבוט שהיה נשוי בעבר לג'יל (לא ידוע לי מי היו שאר נשותיו ומי היו אמהות ילדיו). ג'ק הוא בנו הבכור אח"כ נולדה אשלי ואני חושבת שטרייסי היא הבת המאומצת. איני יודעת מה הייה בילדותם אבל באיזשהו שלב אשלי הייתה צריכה לבחור בין בראד וויקטור וזו בחרה בוניקטור. לאחר כמה זמן בכאד נישא לטרייסי בגלל שהרתה לו את בתו קולין. הם התגרשו אחרי שנים אחדות משום שבראד היה עסוק בעבודה וגם טרייסי טענה כל הזמן שבראד מאוהב באשלי. בראד ממשיך עד היום לרדוף אחרי אשלי למרות שלארונה הוא רוצה את ניקי שנישואיה לויקטור נמצאים במשבר. טרייסי נישאה לסטיב עורך ספרים וכיום היא חיה איתו ועם הבת ביו-יורק. ג'ק ניסה לגנוב את החברה מוויקטור מספר פעמים. בפעם הלפני אחרונה ויקטור רתח מזעם עד שכמעט קיבל התקף לב. מזל שעורכת דינו כריסטין מצאה אותו וקראה לאמבולנס וג'ק מצידו חזר אחר כך לזירת האסון אך עזב כשראה שבאו להצילו. לפני מספר שנים ג'ק שמע לראשונה על בנו קימו כשאמו ואחותו של קימו הויטנאמיות איבדו אותו בילדותו בעת עזיבתם את מקום הולדתם שהיה שרוי במלחמה. הם מצאו אןותו יחדיו. ואמו נדמה לי שמתה בסופו של דבר מתה. בפעם האחרונה שג''ק ניסה לגנוב ללו את החברה הייתה כשוויקטור היה במכסיטו ונחשב למת בג'נואה סיטי ואחרי שהוא חזר הפך כמובן את היוצרות. ג'ון אבוט נישא שוב לג'יל למורת רוחו של ג'ק שאת כל הסיבות לאי אהדתם אחד אית השניה איני יודעת. רק סיבה אחת עדועה לי והיא שבנישואיה הקודמים עזבה ג'/יל אצת ג'וןמ משום שהיה אימפוטנט ומנישואיהם השניים נולד סבילי.

אור2221

New member
טוב...

ויקטור ניומן הרוויח את חברת ז'בו שהייתה שלהם. באיזו ישיבה אודות העברת מניות עשה ג'ק טעות ומניות החברה הועברו לידי ויקטור. כך החל המתח בין ג'ק אבוט לויקטור ניומן. 1***. המתח התחיל לפני זה, שכשויקטור היה מעורב עם אשלי בזמן נישואיו לניקי, וניקי בתורה התרועעה עם ג'ק. אח"כ נכתב "חסר רחמים" - ספר משמיץ על ויקטור, אמנם ע"י ליאנה אבל ספק האינפורמציה הראשי היה ג'ק. 2. ההשתלטות - ויקטור גילה (דיוויד קימבל היה המרגל שלו למיטב זכרוני) שג'ק שכנע את ג'ון להנפיק את מניות החברה (אני חושבת שזו המשמעות של take the company public), ויקטור קנה כמויות גדולות של מניות בשמות בדויים והצליח להשיג רוב של 51 אחוז.** מתח שהחריף עם נישואיו לניקי - **אכן ואכן**. בראש משפחת אבוט עומד ג'ון אבוט שהיה נשוי בעבר לג'יל (לא ידוע לי מי היו שאר נשותיו ומי היו אמהות ילדיו). ג'ק הוא בנו הבכור אח"כ נולדה אשלי ואני חושבת שטרייסי היא הבת המאומצת. דינה היתה אשתו הראשונה של ג'ון, ילדה את ג'ק, אשלי (שאיננה ביתו של ג'ון אלא של ברנט דיוויס, מאמן הגולף שלה, ג'ון לא יודע, ג'ק וויקטור לעומת זאת, כן יודעים), טרייסי היא ביתם לכל דבר. דינה נטשה את משפחתה שג'ק היה בן 11, והופיעה ב1984 בסדרה, כאשר ילדי משפחת אבוט היו בתוך שנות ה20 שלהם. ג'ון התחתן והתגרש מג'יל אחרי שהיא שכבה עם ג'ק בשנות השמונים, ואח"כ התחתן עם ג'סיקה בלייר, אמה של קריקט, שהיתה חולת איידס ונפטרה מהמחלה. נישא שנית לג'יל ב91, התגרש ממנה ב94.** איני יודעת מה הייה בילדותם אבל באיזשהו שלב אשלי הייתה צריכה לבחור בין בראד וויקטור וזו בחרה בויקטור. לאחר כמה זמן בכאד נישא לטרייסי בגלל שהרתה לו את בתו קולין. הם התגרשו אחרי שנים אחדות משום שבראד היה עסוק בעבודה וגם טרייסי טענה כל הזמן שבראד מאוהב באשלי. בראד ממשיך עד היום לרדוף אחרי אשלי למרות שלארונה הוא רוצה את ניקי שנישואיה לויקטור נמצאים במשבר. טרייסי נישאה לסטיב עורך ספרים וכיום היא חיה איתו ועם הבת ביו-יורק. ג'ק ניסה לגנוב את החברה מוויקטור מספר פעמים. בפעם הלפני אחרונה ויקטור רתח מזעם עד שכמעט קיבל התקף לב. מזל שעורכת דינו כריסטין מצאה אותו וקראה לאמבולנס וג'ק מצידו חזר אחר כך לזירת האסון אך עזב כשראה שבאו להצילו. **טוב, כאן כבר עשית סלט :). ההשתלטות על החברה ב1992 היתה הפרק שבו ויקטור חטף התקף לב, קריקט לא הצילה אותו, הוא לא הכיר אותה בכלל, הוא פשוט שכב לו על הרצפה במשך כמה שעות עד שג'ק (רגשות אשמה וכאלו) החליט שהוא עוזב את הארוחה עם ניקי לבדוק האם יש עוד את מה להציל. ויקטור פיטר את ג'ק מהחברה אחרי שהתאושש, אבל החזיר אותו שנתיים אח"כ בלחצם של אשלי וג'ון. קריקט מצאה אותו אחרי שמרי ג'ו ירתה בו, לא קשור לנסיונות השתלטות של ג'ק, וזה היה 1996. לפני מספר שנים ג'ק שמע לראשונה על בנו קימו כשאמו ואחותו של קימו הויטנאמיות איבדו אותו בילדותו בעת עזיבתם את מקום הולדתם שהיה שרוי במלחמה. הם מצאו אןותו יחדיו. ואמו נדמה לי שמתה בסופו של דבר מתה. ** לאשתו קוראים לון** בפעם האחרונה שג''ק ניסה לגנוב ללו את החברה הייתה כשוויקטור היה במכסיטו ונחשב למת בג'נואה סיטי ואחרי שהוא חזר הפך כמובן את היוצרות. ג'ון אבוט נישא שוב לג'יל למורת רוחו של ג'ק שאת כל הסיבות לאי אהדתם אחד אית השניה איני יודעת. רק סיבה אחת עדועה לי והיא שבנישואיה הקודמים עזבה ג'/יל אצת ג'וןמ משום שהיה אימפוטנט ומנישואיהם השניים נולד סבילי. ** הנישואין הראשונים התפרקו בגלל שג'יל שכבה עם ג'ק. הנישואין השניים התפרקו בגלל שהיא שכבה עם ג'ד סנדרס, הקבלן. אור.

למעלה