אני צריך עזרה

רועי ב

New member
אני צריך עזרה

אני רוצה להתחיל בדיאטה מישהו יכול לתת לי סוגים ותפרטים של דיאטות שהוא ניסה לפני הניתוח ????????.... רועי ב

gal33

New member
ממליצה על פורום השמנה והרזיה בוואלה

מישהו שם בשם "ישעיהו טנצר" עשה פרוייקט - מלא קישורים לכל מיני אתרי דיאטה למיניהם. לא יודעת כמה תפריטים יש שם, אך מידע והשכלה לבטח. אני אנסה לשלוח לך מאוחר יותר את התפריטים של ד"ר חרמון-מן (או בשמו העממי יותר, ד"ר חרמני), פשוט האינטרנט לא על העמדה שלי וזה קצת בלגן. הכי הכי חשוב: ב ה צ ל ח ה !

רוייקו

New member
מה זה פעילות.. ניראה לי שהלכתי

לאיבוד פה ... יא אללה.. איפו אני ?? אז מה, ידידי, אתה מתחיל דיאטה ?? בהצלחה. כשהייתי בגילך כתבו עלי בספר מחזור "מת לרזות 1-17" ... וכל מיני דברים בקשורים בעיקר על דיאטה. אין ספק שאתה צריך קודם למצות את האפשרויות האלה, קודם אתה חושב על כל דרך קיצונית אחרת מה שלומך ככה ?? אני כבר די מתקדם במתטיקה. אל תשאל. אני כבר לפני משוואה ריבועית. בינתיים אני פותר שני נעלמים בשתי דרכים. גדול, אה ??
להשתמע רוייקו

רועי ב

New member
מה זה פה ????

רויקו זה לא פורום מתמטיקה !!! סתם !!! מה קורה בן אדם תגיד אתה יכול מחר ב10 בבוקר להתקשר אליי ??? אני רוצה לדבר איתך על הנושא של הדיאטה אבל תתקשר ב10 בבוקר לא לפני ולא שניה אחרי אם אתה לא יכול רק תתקשר להגיד שאין לך זמן בסדר???

למעלה