אני צריך עזרה ..

• פותח הנושא abup
  • פורסם בתאריך

abup

New member
אני צריך עזרה ..

אני בן 16 וחצי ויש לי רעיון שאני חושב לפחות, שהוא די מוצלח.. ואני מעונין להציג אותו בפני איזו חברה שקשורה לנושא אז דבר ראשון איך אני עושה זאת עם מי אני מדבר ?? דבר שני אני יכול ללבת להציג את הרעיון שלי והם יכולים להגיד שהם לא מעונינים אבל בעצם שבועים אחרי זה הם פשוט יפתחו אותו לבד מכיוון שעל המוצר אין זכויות יוצרים מכיון שאני רוצה לתת לחברה את הזכויות לפתח אותו אבל כמובן אני רוצה את האחוזים או את הכסף שאני יוכל להרוויח מזה... אז אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה אני ישמח וגם זה די חשוב תודה מראש, אבופ....

דניאל 22

New member
התקשר

אני דירקטור בחב´ הי טק, בעל נסיון ארגוני וניהולי; עכשיו אני מחפש רעון להשקעה נוספת. אשמח אם תתקשר אלי ונדון ברעיונך; אינך צריך לגלות לי מהו - אבל כדאי לשוחח. 055-234765 [email protected]

ממממ מוזר

איזו חברה לוקחת ילד בן 22 לשמש לה כדירקטור מממממ הילד עם הרעיון תן לאבא לטפל לך בעניין לפני שכל מיני ילדים אחרים יחטפו לך את הממתק. צב

abup

New member
דבר ראשון

אני לא ילד טיפש זה בטוח אני יודע איך לשמור על הרעיון שלי כמו שצריך.. דבר שני יש לך אולי קצת מידע וטיפים שאתה יכול לתת לי ??

Abup חס וחלילה לא חשבתי לרגע

שאתה טיפש. אני מציע לך להתיעץ עם מישהו מהמשפחה ואם זה לא בר ביצוע אז תגן על הרעיון שלך לפני שאתה עושה צעד כלשהוא כמו כן אל תמסור פרטים אפילו הקטנים ביותר גם לא לאנשים שקוראים לעצמם דירקטורים. הטיפ היחיד שאני יכול לתת לך: אם תאמין במוצר שיש לך לאורך כל הדרך אתה תצליח בסוף תנסה להכנס לאתרים שיש פה בקישורים ותראה אם זה נותן לך קצת מידע שבת שלום צב

דניאל 22

New member
בסך הכל צב!

אינני אוהב התנשאות וזלזול, אתה לא מכיר אותי ואתה בכלל לא יודע מי אני ומה הרקורד שלי וכמה הספקתי ובטח שלא תפקפק בי בצורה גועלית ומתנשאת אני אכן דירקטור בחברת הייטק ואפילו אחד מהשותפים והיזמים בחברה אם יש לך בעיות תספר לאן אתה הגעת בחיים שוב! אני אכן מנהל בכיר ובעל דיפלומה ואני מחפש רעיונות ליזמות! אני מאמין שלצעירים יש את הרעיונות הטובים ביותר ליזמות כיבן שהם מעודכנים יותר במה שקורה.

ניהול והשקעה

אני דירקטור בחב´ הי טק, בעל נסיון ארגוני וניהולי; עכשיו אני מחפש הצעה נודפת לפיתוח והשקעה. תן צלצול ונשוחח 632259-052

למעלה