אני צריך עצה לגבי אינטרנט סיבים אופטיים

Srulikg

Member
שמעתי מכמה אנשים שהאינטרנט סיבים שלהם לא מוצלח.
יש למישהו פה ניסיון עם אינטרנט סיבים שיכול להעיד אם זה מוצלח או לא?

sys_admin

Active member
יכול להעיד שזה מוצלח ביותר, במיוחד בחיבור של 2.5G של בזק עם בזק בינלאומי. כמובן, אם כל הציוד ותשתית בדירה מתאימים למה שנדרש ולא מתקופה פרהיסטורית.

Srulikg

Member
בזק רוצים דמי התקנה של 400 ש"ח (בתשלומים) עבור התקנת אינטרנט סיבים.

sys_admin

Active member
בזק רוצים דמי התקנה של 400 ש"ח (בתשלומים) עבור התקנת אינטרנט סיבים.
אז עכשיו, אחרי שיש לך את כל הנתונים, נשאר לך רק להחליט מה אתה מעדיף, אינטרנט מוצלח של בזק ולשלם "דמי התקנה של 400 ש"ח (בתשלומים) עבור התקנת אינטרנט סיבים" או את האפשרות של "אינטרנט סיבים לא מוצלח", כפי שכבר שמעת לבד את העדויות הרבות והעדת עליהם לנו כאן.
לא מוצלח, אבל בהתקנה זולה יותר, שמגולמת במחיר החודשי של השירות. :)

em28

Well-known member
אז עכשיו, אחרי שיש לך את כל הנתונים, נשאר לך רק להחליט מה אתה מעדיף, אינטרנט מוצלח של בזק ולשלם "דמי התקנה של 400 ש"ח (בתשלומים) עבור התקנת אינטרנט סיבים" או את האפשרות של "אינטרנט סיבים לא מוצלח", כפי שכבר שמעת לבד את העדויות הרבות והעדת עליהם לנו כאן.
לא מוצלח, אבל בהתקנה זולה יותר, שמגולמת במחיר החודשי של השירות. :)
או לומר לבזק שיקחו את דמי ההתקנה ויחפשו את עצמם,
לומר לסלקום שיחפשו פראייר אחר שישלם להם את ההתקנה בתשלומים,
לומר להוט שכרטיס האשראי שלך חשוב מלהפקיר אותו בידיהם ,
ולומר לפרטנר ולאנלימיטד יפה שאתם לא לוקחים דמי התקנה, אבל מה עם פריסה בכל הארץ ?

דרך אגב, אם תדבר עם פורסי הסיבים תגלה שהם קבלנים שעובדים עם כל החברות.
אפשר למצוא דוגמאות להתקנה שערוריתית בכל החברות ולהתקנה לתפארת בכל החברות.

ככל שזה נוגע להתקנה בבניין/דירה ההתקנה היא SAME-SAME.

cheif

Member
מנהל
אצלי בבניין יש תשתית סיבים של כל החברות - בזק, פרטנר וסלקום - וכל דייר כאן החליט באיזה חברה הוא בוחר. בשקלול האיכות, המחיר והתמיכה רוב הדיירים כאן בחרו בתשתית של סלקום. לאור זאת גם אני בחרתי בתשתית הזאת והאמת - אני מאוד מרוצה. אפס תקלות, התקנה בחינם וטכנאי שביצע את העברת הסיב בדיוק למקום שביקשתי.

אצלי בבניין יש תשתית סיבים של כל החברות - בזק, פרטנר וסלקום - וכל דייר כאן החליט באיזה חברה הוא בוחר. בשקלול האיכות, המחיר והתמיכה רוב הדיירים כאן בחרו בתשתית של סלקום. לאור זאת גם אני בחרתי בתשתית הזאת והאמת - אני מאוד מרוצה. אפס תקלות, התקנה בחינם וטכנאי שביצע את העברת הסיב בדיוק למקום שביקשתי.
לא כולם בדעתך. הייתי שנים בסלקום, רוחב הפס 40% . שמתי פעמיי לפטרנר ... רוחב פס כפי המשולם (1Gbps).

למעלה