אז עכשיו, אחרי שיש לך את כל הנתונים, נשאר לך רק להחליט מה אתה מעדיף, אינטרנט מוצלח של בזק ולשלם "דמי התקנה של 400 ש"ח (בתשלומים) עבור התקנת אינטרנט סיבים" או את האפשרות של "אינטרנט סיבים לא מוצלח", כפי שכבר שמעת לבד את העדויות הרבות והעדת עליהם לנו כאן.בזק רוצים דמי התקנה של 400 ש"ח (בתשלומים) עבור התקנת אינטרנט סיבים.
או לומר לבזק שיקחו את דמי ההתקנה ויחפשו את עצמם,אז עכשיו, אחרי שיש לך את כל הנתונים, נשאר לך רק להחליט מה אתה מעדיף, אינטרנט מוצלח של בזק ולשלם "דמי התקנה של 400 ש"ח (בתשלומים) עבור התקנת אינטרנט סיבים" או את האפשרות של "אינטרנט סיבים לא מוצלח", כפי שכבר שמעת לבד את העדויות הרבות והעדת עליהם לנו כאן.
לא מוצלח, אבל בהתקנה זולה יותר, שמגולמת במחיר החודשי של השירות.
לא כולם בדעתך. הייתי שנים בסלקום, רוחב הפס 40% . שמתי פעמיי לפטרנר ... רוחב פס כפי המשולם (1Gbps).אצלי בבניין יש תשתית סיבים של כל החברות - בזק, פרטנר וסלקום - וכל דייר כאן החליט באיזה חברה הוא בוחר. בשקלול האיכות, המחיר והתמיכה רוב הדיירים כאן בחרו בתשתית של סלקום. לאור זאת גם אני בחרתי בתשתית הזאת והאמת - אני מאוד מרוצה. אפס תקלות, התקנה בחינם וטכנאי שביצע את העברת הסיב בדיוק למקום שביקשתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.