אני צריך עצה

karnaf7

New member
אני צריך עצה

חלקכם מכיר את הסיפור שלי עם השותפה אבל בכל זאת. אני לא אוהב את השותפה שלי, ובתקופה האחרונה אני פשוט מסתגר בחדר רק כדי לא לראות אותה. אז ככה: רוב הרהוט בדירה שלי, ועל כן, למצוא מחליף יהיה קשה כיוון שזה חייב להיות מישהו מרוהט. מצד שני, אני לא בנאדם שנוטה להישאר במקום שלא טוב לו ולכן רוצה לעזוב. יש לי חשש לנסות למצוא מחליף, ואז לא למצוא דירה או להיפך... האופציות: א. לחכות לסוף החוזה באפריל. ב. לחפש מחליף, ואחרי זה דירה ובמקרה הצורך להתפנות לתחנת ביניים (חברים וכ'ו) כשהבעייה כאן היא אחסון הרהיטים. ג. לחפש דירה, ואחרי זה למצוא מחליף - סכנה לכספי (אני ללא ספק לא יכול לממן שתי דירות שכורות)

היי karnaf, אפריל זה עוד 8 חודשים

כך שאם תישאר, יש לך הרבה זמן לסבול. ולמה לך בעצם לסבול בבית שלך? אם אני הייתי נקלעת לסיטואציה דומה, הייתי בשלב ראשון מחליטה לצאת כדי לא לסבול. אחרי זה תחשוב איך, אבל קודם כל תיקח החלטה אם אתה נשאר או לא. אני לא כל כך יודעת איפה אתה גר, אבל זו תקופה טובה לחפש דירות וגם להחליף דירות, אתה יודע, תחילת שנה באוניברסיטה וכאלה. לרהיטים אפשר למצוא פתרון, אבל למה לך להטריד את עצמך עכשיו בבעיה שאולי בכלל לא תהיה? אם אתה לוקח החלטה לעזוב, תעשה את חיפוש הדירה ופרסום הדירה במקביל, ותראה איך הדברים יתפתחו. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה במה שתחליט.

karnaf7

New member
תודה, אני די נוטה לחשוב כך...

אבל עדיין לא אמרתי לשותפה ולא בחרתי דרך פעולה... לעוד מישהו הערות בעניין?

EyalPolo16V

New member
שמע עצה ממני

מהנסיון שלי, כל דבר יכול להיות יותר גרוע בשנה הקודמת, גרתי עם שני שותפים שלא כ"כ אהבתי, אבל הם היו שקטים ודיי נקיים ושילמו את החשבונות בזמן עד השקל האחרון. אבל החלטתי להחליף אותם, אז מצאתי שניים אחרים שנראו לי הרבה יותר נחמדים, אבל מה , החובות והטינופת הרקיעו שחקים , שלא לדבר על הרעש... מה המסקנה? השותפה לא חייבת להיות חברה קרובה שלך. זה יכול להיות בונוס נאה אם תהיו מיודדים ,אבל זה לא MUST. מהנסיון המר שלי (בינתיים) , עדיף שותפים לא סימפטים אך נקיים ומשלמים בזמן לעומת שותפים בלאגניסטים בנשמה וגוררי חובות , שהם קצת יותר נחמדים.

karnaf7

New member
אני מסתגר בחדר כדי לא לראותה

למה אני גר בדירה עם סלון? אין לך הרבה מזל עם שותפים, הה? לי דוקא עד כה היה בסדר...

EyalPolo16V

New member
אני מקווה שפעם שלישית גלידה

נכנסות לדירה שלי שתי שותפות חדשות בקרוב...

למעלה