אני צריך עצות לישון בלילה

לאורה101

New member
לא בהכרח

לפעמים וכמובן תלוי עבור מי דווקא הבהייה במסך מנתקת את החשיבה ואוטומטית מכניסה למוד של הסחפות ויכולה להוביל לשינה.
זה מאד אישי, אבל הרבה אנשים שאני מכירה, כולל אני, נרדמים מול הטלוויזיה ובמקום שהם יצפו בה היא לבסוף צופה בהם

לי למשל לא מפריע בכלל לכתוב בפורום או לקרוא בטבלט, להניח הצידה, לכבות וללכת מייד לישון.
כל אחד צריך ללמוד מה נכון ומה עובד עבורו.
יום טוה

לאורה101

New member
באופן עקרוני

בהחלט מסכימה איתך אבל רציתי להאיר צד אחר בנושא.
ד.א. ריצודים במסך לי אישית מאד מאד מפריעים ולגביהם יש בדכ אזהרה מקדימה כי יכולים אפילו להזיק לחולי אפילפסיה למשל, לגרום להם להתקף.
האמת בעלי דיי 'קילקל' אותי בנושא הטלוויזיה.
לפני שהכרנו נהגתי להירדם עם מוזיקה ברקע, ומשהתחלנו לחלוק שינה משותפת הוא התעקש על הכנסת ה-TV לחיינו ומשם הדרך למטה.....קצרה מאד.
גם בחדרי הילדים יש TV שזה גרוע למדיי אבל זה מה יש ,אצלנו לפחות.
עד היום אם הוא נרדם על ערוץ כלשהו אני מעבירה לערוץ של מוזיקה וכך נרדמת.
שתהיה לנו שינה טובה

אני צריך עצות לישון בלילה

היי אני לא מצליח לישון כל כך בלילות.
אם יש למישהו עצה מה לעשות אני ממש אשמח.
קניתי כדורים שעוזרים לשינה, זה נקרא רלקסין אבל לא נראה לי שזה באמת עושה משהו.
חשבתי כבר אפילו לקחת כדורי שינה.
אם למישהו יש רעיונות או עצות אני ממש אשמח.

Gali04

New member
לא הייתי ממליצה לנער בגילך

להתחיל לקחת כדורי שינה או להשתמש בעזרים ותרופות אחרות כדי להירדם. הייתי מציעה לך למשל לעשות את הריצה ,שאתה אוהב לעשות בשעות הבוקר המוקדמות, בלילה לפני השינה. הייתי מציעה לך לקרוא ספר או עיתון לפני השינה, זה מעייף את העיניים ובשלב מסוים תרגיש שאתה מנקר. עוד אפשרות היא לעשות מקלחת חמה לפני השינה, אפילו למלא אמבטיה במים חמים. מים חמים גורמים לעייפות הגוף, מה שיכול לסייע לך להירדמות יותר קלה.

אתמול דוקא רצתי בערב

יצאתי לריצה ב 18:30.
אני חושב שדוקא ריצה בערב מעוררת אותי בגלל האדרנלין והכל.
מה שכן, היום עשיתי משמרת כפולה בעבודה וחזרתי גמור בטירוף. יש מצב שהלילה אשן טוב

Gali04

New member
האדרנלין לא יישאר עד שעות ההירדמות

אם אתה רץ עד שמונה-תשע...
&nbsp
בתכלס זה הכל שאלה של הרגל הגוף. השעון הביולוגי יכול להתכוון לכל מצב רק אם מרגילים אותו. אם תיכנס למצב של שינה בשעה מסוימת ולא תשים את עצמך במצבים שעלולים לגרות אותך, למשל מחשב וגלישה באינטרנט, אז מאמינה שדברים ישתנו. אם תרצה או לא תרצה, שיגרת הלימודים הקרבה ובאה תסדר אצלך את הדברים...

סופסוף, גם לי יש בעיות שינה קשות מאוד

ואני לא חושבת, אצלי לפחות, שזה רק עניין של הרגל או ביולוגי אלא נובע מכל מיני מקומות נפשיים.
בכל מקרה שמעתי היום תיאוריה שנשמעת הזויה אבל היא כנראה עובדת:
לא לראות טלויזיה לפני השינה.
בניגוד למה שנוהגים להאמין טלויזיה לא מרדימה, ויש אנשים שמושכים איתה שעות ולא ישנים על אף עייפותם.
לקרוא זה טוב.
ו.. לקרוא בספרים ישנים של פעם שהאותיות בהן קטנות מאוד.
חי נפשי!!!
שמעתי את זה בגלל שסיפרתי שזה מה שקורה לי לאחרונה ושהבנתי שךלראות יוטיוב לא עוזר לי להירדם אלא להיפך, ואז נאמרו לי הדברים האלה.
יש לך ספר כזה מצהיב מיושן עם אותיות קטנות כמו של פעם?....

Lolipop1414

New member
גם לי יש בעיות שינה בלתי נסבלות.

לא מכירה רלקסין. אני באופן אישי לוקחת תרופה שנקראת "נרבן" - תרופה מחומרים טבעיים וללא מרשם. היא די יעילה עבורי, למרות שגם אני עדיין לא מצאתי את פתרון הקסם. אני בהחלט יכולה להציע לך מה לא לעשות: לא לגלוש בטלפון/מחשב לפני השינה, לא לראות טלוויזיה ולא לשתות אלכוהול (תחילה מרדים אך השינה לא איכותית וסביר להניח שתתעורר באמצע הלילה). בהצלחה!

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אני מתעורר כמעט כל לילה ב 3 מה שאני עושה

זה ללמוד קצת שפות למשל משיחון או מהסדרה רוסית מהנאה ידיש בהנאה וכודומה.
אני מתעורר בגלל בלטת הערמונית - גיל.

למעלה