אני צריך קובץ Wave מהתוכנית מדובר בצעקה של דוד שלו (האמנם זה דוד שלו?) כשהוא קורא לו: ג´קקקקקקקי
מ מגבת מסטולית New member 24/10/02 #1 אני צריך קובץ Wave מהתוכנית מדובר בצעקה של דוד שלו (האמנם זה דוד שלו?) כשהוא קורא לו: ג´קקקקקקקי
N nadiwainer New member 25/10/02 #2 ^__^ אין אפשרות להוריד את הפרקים, וכמו כן להקליט מתוכם קטעים. מצטער. ד"א- ברוכה הבאה לפורום!
H HuGo Hell New member 25/10/02 #3 נדב?../images/Emo1.gif קודם כל - זה פורום 562 לא 256! בגללך נכנסתי לפורום בנים בלבד. ומה אתה עושה מנהל? את עוד לא בן 16
נדב?../images/Emo1.gif קודם כל - זה פורום 562 לא 256! בגללך נכנסתי לפורום בנים בלבד. ומה אתה עושה מנהל? את עוד לא בן 16
N nadiwainer New member 25/10/02 #4 אופס... אני רגיל בגלל בעיה שהייתה באדמיין והייתי צריך לכתוב 256 וךא 562. סורי. למה אני מנהל? ככה! חחח......נחמד שבאת....תרגיש חופשי לפתוח כמה הודעות ראשיות שבא לך.... וולקאם *רץ לתקן ת´חתימה*
אופס... אני רגיל בגלל בעיה שהייתה באדמיין והייתי צריך לכתוב 256 וךא 562. סורי. למה אני מנהל? ככה! חחח......נחמד שבאת....תרגיש חופשי לפתוח כמה הודעות ראשיות שבא לך.... וולקאם *רץ לתקן ת´חתימה*