אני צריך קצת עזרה...

hell on weels

New member
אני צריך קצת עזרה...

אז ככה אני מנסה להקים להקה אבל יש לי רק גיטריסת ווקליסת שזה אני, אז אני צריך שתי דברים אני מחפש קצת נגנים לדוגמה מתופף וכל מישרוצה להצתרף ללהקה דרך אגב אני גר בבת ים אה ו..אולי למישהו יששם נחמד להציא לי כי השם שלי דפוק בצורה מפחידה או ש....מפחיד בצורה דפוקה! וזהו באצם.......

גם אני פעם רציתי

להקים להקה אבל אף פעם לא נפגשתי עם החבר השני בה....יצר בעיה .... בהצלחה... ולאיזה שם אתה מתכוון הניק פה או שם ללהקה?

Hell is beige

New member
ליאורה!!!!!

עכשיו כשמשכתי את תשומת ליבך: במקרה יש לי מלא חומר שאני מת לעבוד עליו עם עוד גיטריסט/ית והיתה לי בעיה למצוא... מעוניינת?

אפשר להצטרף ?

אני יודע לנגן את התקווה ואת יונתן הקטן על חלילית מכיתה ב` :) ואני יודע גם לנגן את Wish You Were Here על גיטרה ! וגם את ההתחלה של Nothing Else Matters ! ועוקצים אותי FULL יתושים.

hell on weels

New member
טוב תראה

אין לי בעיה דווקה בשימחה מה אתה שומעה (איזה מוזיקה) ובבקשה תיכתוב לי! אם באמת תירצה ליהיות בלהקה! B-)

G-dude

New member
אהלן גבר

תשמע אני מנסה להקים להקה מלא זמן אני גיטריסט לא מוצא בסיסט אז עם בא לך תהיה בקשר

hell on weels

New member
METAL או...

כאיקרון מטאל ורוק בסוגיהם העיקר המנגינה והמבנה ושזה יחדור ללב מבין אותי?

Meddle

New member
שם ללהקת מטאל... בוא נראה

הסבתא השרופה, גיהנום עלי אדמות, בלבול טוטאלי, זעם האלים, אקדחים וציפרונים, תותחים ועצי אלון, אקסל, בתולת הפלסטיק, גלגלים בוערים, גולגולת מנופצת, נחש כחול כהה, הסלולארים הזועמים (מאד)... רשימה מספיקה?

למעלה