אני צריך שיטות להוציא גימלים

cobainos

New member
אני צריך שיטות להוציא גימלים

ומהר. אני לא כותב את זה בפורומים של מתגייסים וסדירים כדי שלא יתחילו להציק לי.העניין הוא שרוצים לדפוק אותי מאד ואני לא מוכן לזה. תתחילו לשפוך.

ofir_y

New member
תתפלא כמה שרשורים

היו בפורום סדירים על זה. אם תעשה חיפוש מתקדם שם, תמצא המון. אבל בקיצור ולעניין יש את המיתוסים הנפוצים כמו גיר בכוס, לשתות תה חם, לשתות אפר של סיגריה... לשים תפוח אדמה על היד\רגל כל הלילה, ובבוקר להכות עליו עם כפית, וכו' וכו'. אגב כל הנ"ל יגרמו לך לכאבים, בעיות בריאותיות, ואם יתפסו אותך (וכן, כמעט בכל השיטות הנ"ל אפשר לגלות שרימית) - תסתבך הרבה יותר. (כן כן, כלא\ריתוק)

תיקח איתך קרוב משפחה

שיעיד שהיה לך התקף אפילפסי. שבוע של בדיקות בבית חולים על חשבון צה"ל + חודש בבית.

ofir_y

New member
לא לדבר שטויות.

בעיקר בשרשור שאת ממליצה למישהו איך להוציא ג'. אם את לא יודעת בוודאות, עדיף לא לענות!

השאלה היא

למה אתה קובע בוודאות שאני מדברת שטויות. וזו לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה, אז בבקשה תפסיק כי אני מתחילה להתעצבן.

ofir_y

New member
איך אני קובע?

כי אני יודע לפחות על מקרה אחד של בן אדם שניסה לזייף, ואחרי זה גילו את זה והוא נשלח לכלא. אני אומר לפחות בן אדם אחד, כי עליו אני יודע בטוח והשאר זה בגדר "שמועות". ואל תתעצבני, זה לא בריא .

אבל אין מה לזייף כאן

מבחינה רפואית לא ניתן להוכיח שלא היה התקף. ואת סידרת הבדיקות שאח"כ גם אין צורך לזייף. הבן אדם שאני מכירה, והוא קרוב אלי מאוד, עבר את כולן בהצלחה (מן הסתם) ועדיין קיבל חודש בבית. צה"ל לא לוקח סיכונים, זה נוהל קבוע לגבי המחלה הזו שבמקרה גם ראיתי אותו שחור על גבי לבן.

ofir_y

New member
קצת לוגיקה..

את יכולה להביא עוד 10 אנשים קרובים אלייך שעברו את זה בהצלחה, אבל ברגע שהבאתי את הדוגמא שהבאתי - I rest my case. זה לקחת סיכון, לא כולם נולדו שחקנים - והרופאים הצבאיים מריחים אותם מקילומטרים. אגב- אפילפסיה לא נותנת גימלים, היא משחררת מהצבא לחלוטין.

מה חידשת כאן?

הדוגמא שהבאת מראה שיש בכך סיכון, אז מה? לא דיברתי על סיכונים, סה"כ אמרתי שזה אפשרי ואתה אמרת שאני מדברת שטויות. ואכן אפילפסיה משחררת מהצבא, אבל מה זה קשור? לא מדובר במקרה אמיתי! בקשר ליכולות משחק, כמעט ולא נדרשות כאלו. כמו שאמרתי קודם- קרוב משפחה מעיד שהיה איתך בזמן ההתקף ומספר מה היה כך ש"התפקיד" המרכזי עליו.

ofir_y

New member
אז בואי נסכם,

קובי ביקש דרך להוציא גימלים, ואת הבאת לו דרך להשתחרר מהצבא. אמרת שאי אפשר להיתפס, בלה בלה בלה, והסברתי לך שאפשר - עובדה . רוצה להמשיך את זה, או לחכות לגיוס שלך?

שוב אתה טועה ואני כבר מתייאשת

אם אין לך אפילפסיה, הבדיקות שתעבור לאחר שתדווח על התקף יצאו תקינות ולכן לא ישחררו אותך מהצבא אלא יתנו לך הרבה זמן גימלים רק ליתר ביטחון. אני לא אמרתי שאי אפשר להיתפס, אמרתי שמבחינה רפואית אין דרך להוכיח שלא עברת התקף. יותר ברור מיזה אני לא יודעת איך להסביר, הבנת סבבה לא הבנת- כבר לא מעניין אותי וגם לא את נועם כי הוא כבר לא צריך גימלים. אני בטוח לא צריכה וגם לא אצתרך, למזלי יש לי פטור

ofir_y

New member
סוף סוף!

"אם אין לך אפילפסיה, הבדיקות שתעבור לאחר שתדווח על התקף יצאו תקינות ולכן לא ישחררו אותך מהצבא אלא יתנו לך הרבה זמן גימלים רק ליתר ביטחון." אם היית רושמת את זה מההתחלה....

ofir_y

New member
זה לא יודע...

אבל שוב, פה לא עבדת על אף אחד. אתה *הזקת* לבריאות שלך ואתה מקבל גימלים. זה לא שאתה בריא, ומקבל גימלים. השאלה למה הוא רוצה גימלים? אגב חבר שלי שתה גיר וקיבל דווקא ב', ולא ג'.

ADCMAN

New member
מניאק, בדיוק מה שרציתי להציע

אל תצחצח שיניים למשך יום, ואז תגרד את הדברים הלבנים שיהיו לך על השיניים ותשים על העין, למחרת תיהיה לך דלקת..

NoWords

New member
בשביל מה גימלים? ../images/Emo4.gif

אולי תפרט?.. [אם זה אפשרי]

cobainos

New member
לאאא משננההה../images/Emo13.gif

רצו להקפיץ אותי חמשוש בגלל איזה קקי אחד שהוציא 7 שעות שינה ובלה בלה..אין לי כח לפרט אבל זה אומר שהוא לא יעשה ת'חמשוש,ואחד אחר שהיה צריך לעשות אותו בכלא(והוא סובל מספיק
) אבל דברים הסתדרו ואני אהיה במשחק מחרררר

למעלה