אני צריך שמישהו יציע

• פותח הנושא TGTF
  • פורסם בתאריך

TGTF

New member
אני צריך שמישהו יציע

רעיונות למתיחה המונית באחד באפריל תתחילו להוציא רעיונות למתיחה מרובת אנשים אני מתכוון לעשות משהו

Alinush182*

New member
אפשר..........

להתקשר לבצפר ולהודיע על פצצה ולבנות משהו דומה לפצצה (משהו לא מזיק כמובן) ולשתול את זה באחת הכיתות,ואז כולם יכנסו לפאניקה.......:) ויהיה חופש.... או שאפשר שמישהו יתחפש לאוסמה בן לאדן עם אנשיו ואז ללכת ברחובות, ולצלם נמצלמה נסתרת......:)

Charlie Bactos

New member
מה שלא יהיה...תודיעו גם לי...

אולי אני יהיה באילת אז...אני הבטחתי שאני יבוא בפסח אז אני משמ ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ישתדל :)))

אלינוש צר לי אבל זה רעיון רע מאוד

ואני מקווה שאף אחד לא יחליט לאמץ אותו. בימים כאלו אין מקום לבדיחות מסוג זה ואת צריכה להתבייש על הרעיון הילדותי וחסר המחשבה שהצעת. טל

havlaz

New member
אני מסכים עם טל

אני מאמין ששי קודם כל דיבר על דבר חוקי! להזכירך דבר שכזה הוא עבירה על החוק... וטל, ברוכה הבאה לפורום, בתקווה שתהי משתתפת פעילה ותגררי גם את החבר´ה הבוגרים. מי שלאיודע טל מנהלת את הפורום המצליח והמשגשג הריון ולידה לכו תדעו, אולי גם אנחנו נהיה פעם גם פורום כזה פעיל

פשששששש.... סחתיין על הגדלת הראש!

מאיפה אתה יודע עלי כל כך הרבה? ויפה שאתה תומך בדברי, חששתי שתהיה פה איזושהי התקפה עלי (שלא בצדק כמובן) אבל ממש קשה לצפות ילדים, מה לעשות הראש שלכם עובד קצת אחרת! אם אתה לומד בבגין אז אתה יכול לראות אותי כל בוקר יוצאת מביתי שממש ליד עם שחר לגן. ביי טל

havlaz

New member
את יודעת.. פורום מנהלים ../images/Emo13.gif

אל תזלזלי בילדים
לראות אותך אני בספק, אני לבית ספר מגיע בריצה, כי אני תמיד מאחר אשמתי שאין לי כח לקום?! (גם שאני בא לבית ספר ב12 כי הברזתי מכל שאר השעות
)

חס וחלילה אני לא מזלזלת בילדים

אבל כמו שאמרתי הראש שלכם עובד קצת מוזר ושונה מהראש "שלנו" המבוגרים. טל

havlaz

New member
עובד יותר טוב כמובן ../images/Emo13.gif

עכשיו יקפצו עלי המבוגרים

תגיד , אתה באמת חושב שהפורום שלי

כל כך משגשג ופעיל? לא משהו רציני , כבר ראיתי פורומים יותר פעילים ומשגשגים. טל

Alinush182*

New member
בסדר......

אבל הכל כמובן היה בצחוק וברוח טובה...... אל תיקחו אותי ברצינות......

למעלה