אני צריך תשובה מפורטת

אני צריך תשובה מפורטת

איך אני משיג ויזת תלמיד למי אני פונה ראשון? לשגרירות, לקונסוליה, או לבצפר? איך אני יכול להשיג מספר של בצפר בפיניקס, אריזונה? כמה אמור לעלות בית ספר כזה? כמה זמן אמור לקחת לקבל ויזה (במספרים) ואם אפשר טלפונים או לינקים זה יהיה סבבה

אם זכור לי היטב

ואתה מתכון ללמוד בתיכון בארה"ב, לא תוכל לקבל ויזת סטודנט. ויזות סטודנט ניתנות רק ללימודים גבוהים. לצערי לא ידוע לי על שום ויזה שתאפשר לך לימודים תיכוניים. טלפונים ולינקים לאתר השגרירות ולמחלקת הויזות בישראל נמצאים בעמוד הקישורים של הפורום. הייתי ממליצה לך להרים טלפון לשגרירות ולשאול אם יש איזה סוג ויזה שתוכל לקבל לצורך לימודי תיכון, אבל כפי שאמרתי למיטב ידיעתי לא קיים סטטוס כזה.

Taliy

New member
עדי

תמיד אפשר להשתתף בהגרלה
סתאם, ישבתי לקרוא את הטפסים של ההגרלה, והופתעתי לגלות כי זה כן עולה כסף להשתתף בהגרלה . 40$ ליחיד. הוטעינו והטעינו ? (לפחות אני חשבתי שזה ללא תשלום)

על איזה טפסים את מדברת?

כי לא ידוע לי שיש בכלל טפסים... תני לי לינק למה שאת מתכוונת.

Taliy

New member
טפסים

יכול להיות שאני טועה .... (המחירון נראה רשמי משהו, כנ"ל הטופס) לשיקול המאסטר :eek:)

Taliy

New member
ואו הם טובים !

אפילו אני נפלתי (מזל שאני לא צריכה בינתיים
)

בדיוק בגלל זה מילאתי באקספרס

אני בהתחלה גם התבלבלתי, עד שהגעתי דרך חבר לגרין קארד אקספרס שלדעתי הם בצדק החברה הכי גדולה בארץ. הם לא מתחזים לשום רשות הגירה, ולא מנסים לעבוד על לקוחות שלהם. אני לכל האתרים המתחזים לא מאמינה ! הם גם ייתחזו ששלחו את הטפסים. באתר שלהם גם רשום שאם משהו משתנה בהוראות ההגרלה, הם מעדכנים לכל הלקוחות את הבקשה אוטמטית, ומי שרוצה, יכול לקבל גם אישור מסירה של הדואר כדי להיות בטוח שהבקשה הוגשה. טוב, אתם יודעים שאני כבר נרשמתי דרכם
אני מצרפת את האתר למי שרוצה להרשם. אני ממליצה בחום, גם מקצועיים, גם הכי גדולים, וגם במחיר הכי טוב. מה עוד אפשר לבקש ?

למעלה