אני צריכה את העזרה שלכם....שוב.

אני צריכה את העזרה שלכם....שוב.

אתמול ראיתי בפעם הראשונה את הסרט חופשה בשמש ונידלקתי עליו קשות! מאז, אני כמו מטורפת, מחפשת תמונות מהסרט. הייתי באתר של מוטי, ששם יש טיפה חסך, באתר של אריאלה שרבות מן התמונות באו משם ועכשיו אני מחפשת עוד. בבקשההההה תעזרו לי. תשרשרו לפה תמונות מהסרט חופשה בשמש. בבקשהההההה!

לשרוש...

סתם שאלה איפה ראית את הסרט באיזשהו ערוץ השכרת אותה מספריית וידאו או משהו?

אממממ לא.

את מבינה, השגתי את הסרט מחברה בפורום (אם היא תרצה שאני אסגיר אותה אני גם אגיד מי זאת), היא איתי בבית הספר, היא הביאה לי את זה מחברה שלה. הסרט הוקלט בערוץ abc family בארצות הברית לפני חודש וחצי בערך. לסרט אין גם תרגום (זה עוזר נלשפר את האנגלית). אבל הוא עדיין סרט מהמם!!!!

ח ו ס ה

New member
יש לי את הסרט בבית!!!!!!!!

וכל סרט שלהן שיוצא אני ישר קונה בלי לחשוב פעמיים!!!!! גם אם זה יפה וגם אם זה מכוער!!!! מה איכפת לי מרשים לי!!! חחחחחחח

טוב שאת לא מתלהבת יותר מידי ו...

אם ההורים שלך מרשים לך לזמין מהאינטרנט ואת נותנת להם אז את סתומה כי יש מלא גניבות באינטרנט ויום בהיר אחד יכולים לגמור להורים שלך את כל הכסף אז תיזהרי...! חומר למחשבה... ואת לא מתלהבת מספיק (זה היה בציניות) איזה מתלהבת יו

AM16

New member
אל תדאגי, חברות גדולות ומוקרות

כמו amazon.com לא יגנבו לך כלום, וגם תמיד יש ביטוח על הכרטיס אשראי, ככה שמקסימום יחזירו להם מהביטוח

ח ו ס ה

New member
אני יודעת אבל.....

כבר הזמנתי טונה!!!! וחוץ מזה מרי קייט ואשלי כבר גנבו לי איזה אלף שקל...

הנה שרה

אני אשים לך כמה תמונות שאני לא יודעת אם יש באתר שלי או לא... גם לי יש את הסרט והוא ממש חמוד...

אחרונה../images/Emo70.gif

מקווה שעזרתי

למעלה