אני צריכה את העזרה שלכם!!

אני צריכה את העזרה שלכם!!

לפני כמה זמן(אולי הרבה זמן אני לא זוכרת) העלו פה לפורום ביצוע של מאיר ל-"לך אלי" כשהשיר ממש רק יצא.. וזה היה ביצוע בכורה אם אני לא טועה והוא היה באתר עם כתבה.. והוא היה כאילו ביצוע אקוסטי.. רק גיטרות.. בקיצור אני ממש מחפשת את הביצוע הזה ואני מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי ולהעלות אותו שוב כי מחקו אותו מהפורום... תודה..

כן!!

זה היה עמוד עם קטע וידאו בתוכו.. נראה לי שזה היה אתר כזה של הופעות בכורה של כל מיני אמנים.

תראי,

בד"כ לא מוחקים סתם דברים מהפורום. אם באמת מחקו משהו אולי אולי זה בגלל בעיה של זכויות יוצרים וגם אז מפרסמים הודעה עם הסבר למה מחקו. את זוכרת הודעה כזאת? לא נראה לי הגיוני ש*סתם* מחקו משהו מהפורום. אולי אם תחפשי עוד קצת בארכיון תמצאי את זה. ואם באמת מחקו כנראה שהיה שם משהו שהיה אסור לפרסם כאן ואז זה ימחק שוב אם מישהו ימצא את זה. אני אישית לא כל כך זוכרת ואני לא יודעת בדיוק למה את מתכוונת אחרת הייתי מנסה יותר לעזור לך למצוא את זה.

איף

New member
הממ

הדבר היחיד שאני מצליחה להיזכר בו זה איזשהו ביצוע שהיה ב-YNET, עם כתבה... זה היה בפורום, אבל אין יותר גישה לעמוד הזה משום מה. בכל אופן, חיפשתי קצת ב-You Tube....ויכול להיות שאת מתכוונת לביצוע הזה?

למעלה