אני צריכה את עזרתכם!

bleeding rose

New member
אני צריכה את עזרתכם!

מישהו פה יכול להשים קישור לפורום ניסיונות?....

RoyalWizard

New member
חשבת אולי

לחפש אותו דרך תפוז קהילות? ולכתוב ניסיונות או לחפש באות נ'???

Ophel McNeil

New member
היכנסו. מרגיז אחד. ../images/Emo28.gif

היכנסו. כנסו זה הציווי של "לכנס".

RoyalWizard

New member
ובכלל

מי אומר הכנסו לי לתחת יא אימבציל!

Ophel McNeil

New member
אוף כבר, יא אדיוט. ../images/Emo28.gif

כמה מתערבים שתכשל בלשון??? ואני שונאת את הטעון ה"מבריק" - אז מה אם זה לא עברית ולא ככה אומרים את זה, זה נשמע לי טוב. מטומטם. מרגיז אחד. עכשיו התעצבנתי. *בוכה*

Woogyman

New member
ואני חשבתי שאחרי הבגרות ../images/Emo110.gif

התיקונים יפסקו. כאלה שזה עבר אלייך בגנים :) את חייבת להודות ש"היכנסו לי לתחת" נשמע מטומטם.

Ophel McNeil

New member
יש המון מילים בשפה העברית ../images/Emo28.gif

שנשמעות לי מפגרות (שמישהו יסביר לי מה לעזאזל הרעיון של "תמרור"?!) ועוד סתם מילים שאני לא סובלת. אתה לא רואה אותי ממציאה שפה חדשה, נכון? גג אני נמנעת מלכתוב את המילים שאני לא אוהבת. מה לעשות "כנסו לי..." (כן, גם תחת זאת מילה שאני לא אוהבת. צלילי מגעיל יש לה) זה דבר לא הגיוני דיקדוקית. הוא רוצה שנכנס שם אנשים או משהו? כי אני בספק אם אפשר לעשות משהו אחר. אדיוט שכמותו!

RoyalWizard

New member
הי יודע מה?

לא אכפת לי יש לי עוד זמן לבגרויות אז כרגע לא אכפת לי זה חופש והדבר האחרון שאכפת לי ממנו זה שיעורים

Ophel McNeil

New member
זאת עברית! ../images/Emo28.gif

אתה לא לומד את זה לבגרות, אתה משתמש בזה בחיי היום יום, כדי לבטא את עצמך, כדי שאנשים יבינו אותך - ולא יחשבו שאתה אדיוט. כדי שתהיה יותר ברור, תחשב יותר אינטליגנטי ותהיה יותר רהוט. אם אתה יודע מה זה רהוט בכלל. ותשתמש בסימני פיסוק, למען השם.

SaberTooth

New member
סימני פיסוק... ../images/Emo45.gif

זה סיוט לקרוא את ההודעות שלך ככה...

Ophel McNeil

New member
../images/Emo28.gif

אני לא מכירה אנשים נורמלים שאומרים את המשפט הדוחה וחסר הפואנטה הזה, אבל אם אי פעם הייתי אומרת אותו - הייתי אומרת "היכנסו". ועוד דבר - תדגיש אותו ככה שיראו שהוא חתימה, לעזאזל.

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

לא בקשר לחלק של ההומו אבל אני כן מסכים שעברית יותר מדי גבוהה זה פשוט מעצבןןןןןן ו"הכנס לי לתחת" זה יותר מדי גבוה בשבילי, לכתוב או לשמוע מישהו אחר אומר. בעע.

Kryptonite

New member
אאאה...../images/Emo168.gif

אז רגע, הומואים מדברים בשפה גבוה, וסטרייטים מדבר בשפה של אוטיסטים?

למעלה