אני צריכה את עצתכם

אני צריכה את עצתכם

לאחרונה אני מאוד מדוכאת ובעצבים נוראיים בגלל העבודה שלי. כרגע אין לי משהו אחר. כואב לי שמתייחסים אלינו שם כעבדים ואין לנו זכויות אלא רק חובות. העבודה היא קשה מבחינה נפשית וגופנית. הם מדליקים שם את המיזוג המרכזי פעם על קור נוראי ופעם על חום. הגוף שלי משתגע מזה. גם אני משתגעת מזה. הייתי כבר חולה פעמים מזה בחודשיים האחרונים. אני יודעת שזוהי רק עבודה זמנית עד שאסיים את המבחן האחרון שלי ואמצא עבודה אחרת, כי אצלנו בעיר קשה למצוא עבודה וזה מאוד חבל. אני רוצה למצוא דרכים כן להירגע אחרי 9 שעות עמוסות של עבודה קשה. אני צריכה מכם עצות איך להירגע ומה לעשות, כי נמאס לי להרגיש ככה. אני פוחדת להתפרק.

כתבתי כתבתי...ותפוז נתקע...../images/Emo67.gif

אז ראשית, מקווה מאוד שתנאי עבודתך ישתפרו
ורעיונות לרגיעה....
לנשום עמוק, לעשות מדיטציה במשך 20 דקות. ניתן לרכוש דיסקים עם מדיטציה מודרכת.
לעשות פעילות ספורטיבית, לרקוד, לצאת להליכה, לריצה, אופניים.
ליצור, לצייר, לקרוא, לבשל...לעסוק בתחביבים.
לשמוע מוזיקה.
כשאת באה לעבודה תדמייני שמגן דוד גדול מקיף אותך ומגן עליך מפני אנרגיות שליליות.
כל ערב לפני השינה תדמייני בעיניי רוחך איך יראה יום העבודה שלך החדש. תדמייני שטוב לך
בהצלחה
טליה

זוהר69

New member
ואם מותר לי להגיב

מניסיוני האישי הדברים שעושים לי טוב בכל המירוץ הזה של החיים עבודה בית ילדים ושוב חוזר חלילה.. 1.שיעורי יוגה-אני הולכת פעם בשבוע לשיעור יוגה שיעור לגוף ולנפש,זה מרגיעה ונותן כח להמשיך.. 2.מדי פעם אני הולכת עם עצמי לקניון או למרכז חנויות וקונה לעצמי משהו קטן ...לא תאמיני כמה זה עושה טוב.. מקווה שקצת עזרתי.. נסי כדי לך.. בהצלחה

little moon

New member
ומשהו קטן גם ממני-

נסי לקבוע לפחות יום אחד בשבוע שבו את עושה באופן קבוע משהו שעושה לך טוב. ללכת לחוג כלשהו במתנ"ס (ריקודי בטן/ שפות/ מחשבים וכו', יש חוגים גם למבוגרים) או הליכה קבועה בפארק או אם יש לך תחביב כמו ציור/ כתיבה וכדמוה החליטי על שעה קבועה בשבוע שבה את עוסקת בו, לא חשוב מה. מהניסיון שלי- ככה יהיה לך משהו לחכות לו שייתן לך הרגשה טובה גם בשעות קשות ("לא נורא, אני אחזיק מעמד רק עוד כמה שעות ומחר יש לי יוגה") מומלץ לדעתי להחליט על זמן קבוע בשבוע ולא להשאיר את זה ליד המקרה, כי אז אין זמן ואין כוח והעיסוק נדחה... בהצלחה!

למעלה