אני צריכה את עצתכם

אני צריכה את עצתכם

לאחרונה אני מאוד מדוכאת ובעצבים נוראיים בגלל העבודה שלי. כרגע אין לי משהו אחר. כואב לי שמתייחסים אלינו שם כעבדים ואין לנו זכויות אלא רק חובות. העבודה היא קשה מבחינה נפשית וגופנית. הם מדליקים שם את המיזוג המרכזי פעם על קור נוראי ופעם על חום. הגוף שלי משתגע מזה. גם אני משתגעת מזה. הייתי כבר חולה פעמים מזה בחודשיים האחרונים. אני יודעת שזוהי רק עבודה זמנית עד שאסיים את המבחן האחרון שלי ואמצא עבודה אחרת, כי אצלנו בעיר קשה למצוא עבודה וזה מאוד חבל. אני רוצה למצוא דרכים כן להירגע אחרי 9 שעות עמוסות של עבודה קשה. אני צריכה מכם עצות איך להירגע ומה לעשות, כי נמאס לי להרגיש ככה. אני פוחדת להתפרק.

מה מגיעה לך ותהיי שלמה עם זה

המחלות שאת חולה בהן רק מראות שאת נמצאת במצב נפשי ירוד. אם המצב הנפשי היה שלם עם ההחלטה להמשיך לעבוד במקום הזה אזי היית מחוסנת מהמחלות הללו. הדרך להשאר במקום העבודה וגם לזמן מוקצב ולהיות בריאה זה לבדוק מה מקום העבודה נותן לך שעושה לך טוב ( כמו למשל משכורת, הזדמנות להכיר אנשים מסוג אחר ועוד...) לקחת את הטוב הזה יחד עם המטרה ולהציב אותם לנגד עינייך וכך תוכלי להמשיך את הזמן הנותר בצורה בריאה ושלמה..... בהצלחה. נ.ב. תבדקי מדוע בחרת במקום כזה מלחתחילה ואז תביני על מה את צריכה לעבוד עם עצמך לגבי מה מגיע לך ותעלי את הרף של עצמך כי כניראה מגיע לך טוב אחרת לא היית פונה לפורום. להמשך שאלות ושיחה את יכולה להכנס לאתר שלי - www.talyanachmiac.area.co.il

טליה שלום

ברוכה הבאה ראיתי שדאגת לפירסום שלך כאן ואני מכבד זאת, אשמח אם תחלקי איתנו את עיסוקך והקשר לביואנרגיה. יום טוב

תודה על הפירגון

כל כך נדיר בתחום שלנו שמשהו שמלמד שלכל דבר יש את האנרגיה שלו ומיישם זאת. לפי הפרגון שלך אני חושבת שאתה מאמין שיש חלוקה צודקת ומי שצריך אותך יגיע אליך ומי שצריך משהו אחר יגיע אליו - ישר כח. אני מאד משתדלת לא ללכת יחפה בתחום שלנו. לשאלתך - אני נולדתי מתקשרת ומטפלת בהילינג, לפני 13 שנה עבדתי בקולג' הישראלי לרפואה טיבעית ושם הכרתי לראשונה את הביו אנרגיה. היתה לי בעיה לפלוש ללא רשות להשתמש באנרגיה של המשלים ולכן לא למדתי זאת אז. היום מספר תלמידות שלי (שאחת מהן ראיתי שמתכתבת כאן) הלכו ללמוד קורס קצר של ביואנרגיה בשילוב עם ביואורגונומי ולניאדו ומכיוון שהם שמו אותי על קן גבוהה מידי הלכתי ללמוד איתן שיבינו שגם אני תלמידה בעולם הזה. אני מוצאת שהעיפעוף הינו כלי מעניין לטיפול, לא כל כך נח לי איתו אך אני מניחה שאם הזמן מתרגלים. בעיקרון אין לי צורך בו אך בקורס בהחלט עברתי תהליכים עם עצמי מעבר לחוויה הכיפית עם חברותי והקולגות שלי לעתיד כך שכרגיל הכל לטובה ואני שמחה להכיר עוד כלים לחיים תודה

יפה לך

אשמח אם תרחיבי לאמירה :"היתה לי בעיה לפלוש ללא רשות להשתמש באנרגיה של המשלים ולכן לא למדתי זאת אז". ואשמח אם תשארי ותתני מתובנותייך.

אנרגית המשלים ../images/Emo153.gif

אנרגיית המשלים היא אנרגיה של אדם אחר, כאשר אני מטפלת אני יכולה לשלוח מרצון את האנרגיה שלי אך בעיקרון אני שולחת דרכי אנרגיה קוסמית. זאת אומרת הקוסמוס או האנרגיה המתגלגלת הנכונה תגיע למקום הנכון בזמן הנכון ובמינון הנכון בעקבות בקשתי ובקשת המטופל. האנרגיה הקוסמית מתגלגלת בצורה מאוזנת ונכונה לקיום/יקום ולכן אין צורך לקחת! אנרגיה ממשהו אחר, אולי תוכל להראות לי את המצב מנקודת ראיה אחרת, כדי שיהיה לי יותר קל עם זה. תודה שיהיה לכולם ערב נפלא

התערבות אנרגטית

בהבדל משיטות טיפול אנרגטיות אחרות, המטפל אינו שולח אנרגיה, אינו מושך אנרגיה, אינו משמש צינור אנרגטי ובכלל אינו מעורב אנרגטית בטיפול. כל שנעשה הוא זימון דימוי המשלים וחישה אנרגטית על שדותיו. ועוד קורה שבנסיון לזמן דימוי של משלים אנחנו מקבלים אישור שאכן הדימוי שיך למשלים ולמעשה זו השטלתות אנרגטית ל "יישות צללים" (מאוחר יותר אתיחס למושג), דימוי של יישות אחת שמדמה עצמה למשלים, עם נסיון ונאמנות לבדיקה ניתן להבחין כי זהו אינו המשלים האמיתי- יתכן וזה מה שקרה לך. ועוד קצת רוב הטיפול בביורגונומי איננו מתבצע ישירות על המטופל או משלימו אלא על סרגלי הזמן של חייו. למה הדבר משול, אם יש צינור שממלא דלי מים ואנחנו רוצים לאזן את קצב הכנסת המים לדלי , כל שעלינו לעשות הוא ללכת לאורך הצינור ולבדוק היכן יש חור שממנו זולגים המים או לחילופין היכן הוא קשור ויש שם חסימת זרימה-משמע ריפוי הדלי נעשה על הצינור ולא על הדלי.

הפיה

שלום לך וברוכה הבאה. ממה שאני רואה , חוסר השקט איננו נובע ממקום העבודה אלא שמקום זה הוא כר נוח לתקוף אותו. אני חש שחוסר השקט נובע ממתחים אחרים בהם אי השלמה עם עצמך וגופך, אי שיחרור אדם שהיה קרוב, אובדן יצירתיות, אולי אפילו בחירת לימודים שלא מהמקום הנכון- יתכן ואני טועה אך אלו תחושותיי. להרגעתך ככה מרחוק הייתי ממליץ לך להתמקד באומניות, אני חש שיש בך גרעין יצירתי שמצריך התעסקות עם הידיים- נסי ציור, פיסול... יום טוב לך

למעלה