אני צריכה את עצתכם

אני צריכה את עצתכם

לאחרונה אני מאוד מדוכאת ובעצבים נוראיים בגלל העבודה שלי. כרגע אין לי משהו אחר. כואב לי שמתייחסים אלינו שם כעבדים ואין לנו זכויות אלא רק חובות. העבודה היא קשה מבחינה נפשית וגופנית. הם מדליקים שם את המיזוג המרכזי פעם על קור נוראי ופעם על חום. הגוף שלי משתגע מזה. גם אני משתגעת מזה. הייתי כבר חולה פעמים מזה בחודשיים האחרונים. אני יודעת שזוהי רק עבודה זמנית עד שאסיים את המבחן האחרון שלי ואמצא עבודה אחרת, כי אצלנו בעיר קשה למצוא עבודה וזה מאוד חבל. אני רוצה למצוא דרכים כן להירגע אחרי 9 שעות עמוסות של עבודה קשה. אני צריכה מכם עצות איך להירגע ומה לעשות, כי נמאס לי להרגיש ככה. אני פוחדת להתפרק.

הרי לך עצה

נשמע שאת עוברת תקופה לא קלה וכשלא טוב מבחינה נפשית, הגוף מגיב באופן מיידי. אני מבינה מדברייך שהעבודה זמנית ובקרוב תסיימי אותה, שזה הדבר הנכון לעשות מבחינה נפשית ופיזית. בינתיים כדי להחזיק מעמד, נסי להיכנס בסוף יום עבודה, לאמבט חמים ונעים למשך כ- 20 דקות, בים פושרים (לא חמים מדיי), טפטפי לך כ- 5 טיפות שמן תפוז מתוק, 5 טיפות שמן לבנדר ו-2 טיפות שמן ורד (לא חובה כי הוא מאוד יקר), את השמן טפטפי לתוך כף של מלח גס או עדיף- מלח מגנזיום (שנקרא גם מלח אנגלי), וערבבי בתוך האמבט. הדליקי נרות, שימי לך מוזיקה נעימה והתפנקי. השמנים מעודדים ויוצרים תחושת אהבה והתרוממות מצב רוח, הנרות והמוזיקה יוסיפו לאווירה הטובה, וזה יקל עלייך בתקופה הקרובה. בזמן האמבט, דמייני לך את מה שהיית רוצה שיהיה בחייך וראי בדמיון שזה קורה, את תתפלאי כמה לדמיון שלך יש כוח להביא לעצמך את המציאות שאת רוצה. בהצלחה והחזיקי מעמד.
תמי

למעלה