אני צריכה את עצתכם

אני צריכה את עצתכם

לאחרונה אני מאוד מדוכאת ובעצבים נוראיים בגלל העבודה שלי. כרגע אין לי משהו אחר. כואב לי שמתייחסים אלינו שם כעבדים ואין לנו זכויות אלא רק חובות. העבודה היא קשה מבחינה נפשית וגופנית. הם מדליקים שם את המיזוג המרכזי פעם על קור נוראי ופעם על חום. הגוף שלי משתגע מזה. גם אני משתגעת מזה. הייתי כבר חולה פעמים מזה בחודשיים האחרונים. אני יודעת שזוהי רק עבודה זמנית עד שאסיים את המבחן האחרון שלי ואמצא עבודה אחרת, כי אצלנו בעיר קשה למצוא עבודה וזה מאוד חבל. אני רוצה למצוא דרכים כן להירגע אחרי 9 שעות עמוסות של עבודה קשה. אני צריכה מכם עצות איך להירגע ומה לעשות, כי נמאס לי להרגיש ככה. אני פוחדת להתפרק.

בוקר נפלא

מכירה את המשפט "אשר יגורתי בא לי" ? על בטוח שמכירה. לא לחינם היה האל מוכן לסלוח לעיר חטאים שלמה, לו מצא בה צדיק אחד לרפואה. מצאנו נקודת אור בסיפור שלך, האם את יכולה למצוא אותה? האם לדעתך יש איכויות חיוביות כלשהן עבורך במקום העבודה הנוכחי שלך? ואם כן ספרי לנו.

רוצה פתרון אינסטנט?...קני לך שוקו או קפה כזה

כאילו שנעשה לך את העבודה כולה? כדי שתהיה לך תוצאה כלשהי עליך לשתף פעולה ולא להתקבע במקומך חפשי נקודת אור שתהווה לך בסיס למנוף

"במקום שבו נמצאת מחשבתך שם אתה נמצא." ../images/Emo42.gif

את מדוכאת ובעצבים! כואב לך כי מתייחסים אליך כעבד! אין לך זכויות רק חובות! קשה לך נפשית וגופנית! הגוף שלך משתגע מהמיזוג! חלית פעמים בתקופה קצרה מגלל מיזוג זה! נמאס לך להרגיש כך! את פוחדת להתפרק! בקיצור מחשבתך יצרה עבורך עולם שלם שכותרתו "עלי לברוח ממקום עבודה זה"! להבנתי, אל תחפשי מה לא בסדר במקום העבודה הזה. חפשי אצלך בפנים מה גורם לך לבנות עולם הפוך. אני מתאר לעצמי שבמקום עבודה זה עובדים עוד אנשים, ותיקים יותר וותיקים פחות. חלקם מרוצים יותר וחלקם פחות, אבל את אף אחד זה לא משגע כפי שזה משגע אותך. את מחפשת להרגע - עם רעש מחשבתי הממלא כל חלקה טובה אצלך, ספק רק אם תוכלי להרגע. אני בטוח שיהיו כאלה שיציעו לך לנשום עמוק כאשר... יציעו לך מדיטציה כזו או אחרת... זה יפה מאוד כאשר את רגועה כבר ולא כאשר נפשך סוערת ומתפרקת. לפי התיאור שלך, גם אם לא תעזבי מרצונך החופשי, למרות שאין מקומות עבודה פנויים בעירך, תאלץ אותך מחשבתך לעזוב, אבל בדרך מאוד לא נעימה. לכן עליך להחליט, נשארת או עוזבת. נשארת, התחילי לחפש את החיובי שבמקום ולא רק את השלילי. עוזבת, רצוי מאוד יום אחד לפני...!

netad169

New member
אני חושבת

שאפרים ניתח את המצב בצורה מדוייקת. מתוך הדברים שלו וגם של דויד, עולה, כי איך שאנחנו רואים את המציאות, הדרך בה אנחנו שופטים אותה ושלל הרגשות והתחושות שעולים בעקבותיה, מייצר שורה תחתונה. השורה התחתונה שאת הצגת לפנינו ברורה. האם תסכימי לראות אפשרויות נוספות? ובמילים אחרות: האם תסכימי ליצור עבור עצמך שורה תחתונה אחרת?

netad169

New member
פיה יקרה

מצאתי לך אתר מקסים של מלאכים ופיות. אולי משם תבוא לך השראה. בהצלחה

גם אני שמתי את זה במועדפים

והשאלה הנשאלת היא - מה תעשי עם זה? לתחושתי את נותנת לדברים שהצענו ל"החליק" עליך ובמידה מסויימת נהנית לחוש מסכנה. שזו תחושה נפלאה בעצם, " אני מסכן ותראו כמה אני גיבור ושורד". יקירה כתבת לנו שמצאת עבודה בשכונה שאין בה עבודה, חשבי על כך שיש כאלה שתפסת להם את המקום והיו יכולים להיבנות מכך שלא היית שם. אז למה את לא שמחה אין לי שמץ של מושג ירוק. שמחה על כך שיש לך עבודה ובניגוד לאחרים ביישובך את מסוגלת לפרנס את עצמך בכבוד מבלי לבקש נדבה, הכירי במתנה שקיבלת ותראי שתמצאי מיד עוד אחת....ככה זה עובד. לא רק זה אלא שהמציאו את העבודה הזו עבורך...כך כתבת. מי שמרגיש שהוא תפרן שיהיה לו מליון דולר בבנק זה ממש לא משנה מפני שהוא מרגיש תפרן ונסי לבקש ממנו לירה, ישר נמצא לך תירוץ והזבר מדוע אין באפשרותו להפרד ואפילו אם זה חלק זעיר מהונו שלא יעלה ולא יוריד מננו כהוא זה. לכן אמרנו לך חפשי את החיובי ושיהיה הקטן היותר, כי הוא יפתח לך דלת לעוד.

לא המציאו את העבודה במיוחד בשבילי

אני עובדת בתחום לא שלי בכלל, ולמען האמת כל מי שרצה לעבוד ורק למצוא עבודה, עובד יחד איתי. להחזיק את עצמי עם המשכורת המינימום שאני מרוויחה אין לי אפשרות. מזל שאני גרה עם אמא, אחרת הייתי מקבצת בחוץ נדבות עם העבודה שיש לי.

DEL7

New member
../images/Emo24.gifלא

יופי של שם חשבתי שיתכן שהוא מגדיר אותך, כי את יודעת מי את באמת וזהו

DEL7

New member
תשתמשי בכוח הקסם שלך, יקירה

את לא רק ... תזכרי במי שאת את יכולה לשנות את המצב הכוח שלך נמצא בידיך אף אחד ושום דבר, לא יפגעו בך כשאת מודעת לעצמך

למעלה