אני צריכה את עצתכם

אני צריכה את עצתכם

לאחרונה אני מאוד מדוכאת ובעצבים נוראיים בגלל העבודה שלי. כרגע אין לי משהו אחר. כואב לי שמתייחסים אלינו שם כעבדים ואין לנו זכויות אלא רק חובות. העבודה היא קשה מבחינה נפשית וגופנית. הם מדליקים שם את המיזוג המרכזי פעם על קור נוראי ופעם על חום. הגוף שלי משתגע מזה. גם אני משתגעת מזה. הייתי כבר חולה פעמים מזה בחודשיים האחרונים. אני יודעת שזוהי רק עבודה זמנית עד שאסיים את המבחן האחרון שלי ואמצא עבודה אחרת, כי אצלנו בעיר קשה למצוא עבודה וזה מאוד חבל. אני רוצה למצוא דרכים כן להירגע אחרי 9 שעות עמוסות של עבודה קשה. אני צריכה מכם עצות איך להירגע ומה לעשות, כי נמאס לי להרגיש ככה. אני פוחדת להתפרק.

סיריוס1

New member
עבודה קשה זה סוג של הרפתקאה...

..שכן זה לא נצחי. הדבר הנצחי היחיד זה הנשמה שלך שהיא תמיד חופשית. לכן צריך להתייחס לכך כאל הרפתקאה זמנית שיש להתכונן אליה בלקיחת ציוד מחנאות ומזון מיוחדים כדלקמן: 1. לבוש: כאשר יש קושי כלשהו בעבודה טוב ללבוש בגדים מלאים ( שרוולים ארוכים כולל כובע כלשהו: זה מגן על ההילה). 2. אוכל: לשתות הרבה מיים כל הזמן ולהרבות בפירות. זה נותן לגוף יכולת להוציא פסולת מהר יותר ולהיות עמיד באנרגיות שליליות. 3. קוי מחשבה: להתרכז בהיבט האישי של המשימות כאילו הן סוג של עשיה כלל עולמית/ארצית. לנסות למצוא "את הניגון האישי שאף אחד אחר לא שומע ולשמוע אותו לבד". 4. מדיטציות: לאחר יום העבודה: לעשות מדיטציה של חצי שעה להרפיה והרגעות. 5. תקשור עם מלאכים: במצבי דילמה וסבל בעבודה: לשאול את המלאך השומר מה עצתו/ה ולעשות זאת, אם יהיו שאלות להסביר איזשהו הגיון מתרץ אחר לבוס/ית (לשמור בסוד את התקשור). האנרגיות של המלאך/ית ישנו את מקום העבודה והתנהגות הגורמים השלליים. בכך שאת שם, את סוג של שליח זמני לאותו מקום... בהצלחה !!

SunAngel

New member
שלום לך הפיה בלבן ../images/Emo140.gif

מניסיוני את יכולה להתחיל בקריאת הספר המופלא שנקרא לחיות מתוך שמחה. אני מאמין שהוא יחולל את השינוי ואת חידוש המאגרים שאת מייחלת לך. הספר מתוקשר ע"י מתקשרת מדהימה וישות מוארת בשם אורין. מקווה שעזרתי לו במעט וקריאה מהנה
שבוע טוב לכל

SunAngel

New member
השאלה היא האם בזמנו התחבר לספר ?

בכל אופן הספרים שלה תמיד שווים קריאה נוספת
יש גם את הסדרה של לי קרול ומשלי קריון. אני אישית התחברתי מאוד לספר המסע הביתה - קריון 5. בהצלחה בכל אופן

בנוסף לעצות הטובות שנתנו לך

רציתי לאמר לך יקירה: נסי לקחת כל יום בפני עצמו. את יודעת שמקום עבודה הזה אינו מייצג מי שאת או מה שאת, לכן כל יום כשאת נכנסת למקום: קחי נשימה עמוקה, עיצמי עיניים, הקיפי עצמך בדימיון שלך בבועה של אור. אימרי: "אני מבקשת מהמלאכים המדריכים שלי שבועת האור תגן עליי ותאפשר לי לשמור על השקט והשלווה שלי במקום העבודה". בכל נקודת זמן כשמשהו שם מצליח לחדור את הבועה ולהפר את השלווה שלך - דמייני שוב את הבועה ובקשי.

עצה טובה!

הניום שמעתי ממישהי אחרת שעובדת איתי שהחליטה מרגע שנכנסה למוקד שהיא היום לא תיהיה בדיכאון, שיותר מהעבודה הזאת היא לא תהיה בדיכאון. משום מה היום עם כל הלחץ והעצבים אני יותר רגועה ומרגישה את אדישות קצת.

יוגה

עבדתי במקום שמזכיר את התיאורים שלך היו לי איזה 3 ימים בשבוע שבשעה קבועה הייתי מכבה את המחשב, וטסה לשיעור יוגה הצמדתי אלי טורמלין שחור ובכל פעם שהרגשתי איך אני נשאבת ל"רוע" ולאנרגיות השליליות שהיו שם הייתי אוחזת את הטורמלין ביד ימין, נושמת עמוק ומדמיינת את עצמי מוקפת בחומה שמגנה עלי

ציפור הדרור שאת

הכאב הפיזי של חוסר החיבור שלך למקום בו את נמצאת מעורר בי כעס רב על העבודה שלך. על כך שלא מאפשרים לך להיות מי שאת - ציפור דרור השמחה על יכולותיה הארציות. אני מקבל שיש לך את הכעס הזה גם במקומות אחרים מלבד העבודה, בהם כפי הנראה, את לא מורגשת מספיק. השנאה והכעס הם מקומות קשים הדורשים ממך עבודה והתייחסות רבים. קחי את מקום העבודה הזה עד הסיום כאתגר לזיהוי הכאב אצלך וכך תוכלי ללמוד על מקומות והתמודדויות שלך במצבים של חוסר בחירה וכעס. תבררי האם היית רוצה באמת לשנותם או אולי דווקא משהו אחר...?

K E D M A

New member
חשבת להחליף עבודה?

אולי באמת גם העבודה לא מתאימה לך ואת סובלת. עבודה גופנית קשה לאישה? במה את עובדת? אולי תתחילי לחפש במקביל עבו' חלופית במקביל- לא לעזוב לפני

למעלה