אני צריכה דף נוסחאות מותאם למתמטיקה

AtShiRaAaAs

New member
אני צריכה דף נוסחאות מותאם למתמטיקה

דף נוסחאות מותאם שנותנים בבחינת הבגרות, אם יש למישהו דרך להשיג כזה לסרוק ולשלוח לי או לפרסם פה אהיה אסירת תודה~! מעבר לזה מה ידוע לכם על הגדלת הדף נוסחאות? כי הכל כתוב כל כך קטן ואני מתבלבלת ומאבדת את השורה בעקביות. אני גם אברר את זה מול ביה"ס שלי בהנחה שהם יגיבו סוף כל סוף להודעות... תודה רבה חבר'ה, שירה. ADHD מאובחנת מילדות ועם הקלות בבחינות הבגרות בין השאר דף נוסחאות. כך שאני מניחה שזה מאפשר לי לקבל את הנוסחאוןמ המורחב. בנוסף- מה ידוע לכם בנוגע להקלות בבחינות במוסדות לימוד אקדמיים? האם גם שם מאשרים הקלות כגון דף נוסחאות? אם לומדים מקצוע הנדסי זזה מחייב לזכור ה-כ-ל בע"פ או שמכבדים הקלות כאלה גם בממהלך הלימוד של מקצועות הנדסיים? למי שיש מושג אשמח לתשובה מלאה או חלקית מה שברשותכם. תודה רבה!

לשירה , תשובה חלקית

הגדלת דף הנוסחאות - עד כמה שידוע לי יש כזו הקלה, תבקשי ממי שאובחנת אצלה להוסיף את ההקלה. ועוד עיצה: את יכולה להעזר בדף נייר (לבן, שיסתיר את השורות הלא רלוונטיות) או בסרגל שיעזרו לך להתמקד במקום המתאים. גם למוסדות להשכלה גבוהה יש כל מיני הקלות. לא יודעת איזה. ולפעמים צריך אבחון נוסף כדי לקבל אותן.

moogy1

New member
הקלות במוסדות להשכלה גבוהה

שלום לך, במוסדות להשכלה גבוהה מתירים שימוש בדף נוסחאות מרחב וכן הקלות היבחנות בעלפה וכל הקלה שהיכרת בתיכון. לעיתים ניתן להתבסס על אבחון קיים , ופעמים אחרות על עדכון וחידוש של אבחון זה. שיהיה בהצלחה אלמוג

למעלה