את אוהבת את השעועית שלך קשה או קלה?
הבישול עצמו של השעועית- בסיר לא מכוסה (לשמור על הצבע הירוק). מיד אחרי הבישול, לסנן ולשים מיידית את השעועית במי קרח (זה שומר על הצבע ועל הפריכות). אני אישית אוהב לבשל את השעועית מעט כי אני אוהב שהיא ״נגיסה״. אם את אוהבת אותה יותר רכה או לגמרי סמרטוטית תתני לה עוד קצת זמן.
אחר כך, הרוטב עצמו- אני יודע שאת לא אוהבת בצל. אם בצל ירוק כן הולך, תשתמשי בו. אם לא, פשוט תעזבי. תזהיבי במחבת (עדיף ווק אם יש) שיני שום קצוצות, תוסיפי כפית סויה ומעט שמן שומשום. אם את אוהבת מתוק, מעט סוכר יכול להוסיף בשלב הזה (חצי כפית לא יותר). תכניסי את השעועית בשלב הזה, תקפיצי כך שהשעועית מתעטפת ברוטב. מעט אגוז מוסקט מגורר ומעט זנגויל מגורר יכולים להתווסף פה. 4-5 דקות טיגון וזהו.