אני צריכה המון עידוד

דפנה מי

New member
אני צריכה המון עידוד

לפני 2 דקות יצא הבעל מהבית למילואים ואני לא מפסיקה
. ממש
"הרווחתי" אותו עשכיו ב 3 ימים האחרונים (הם עושים סבב ביניהם והוא יצא הביתה ראשון)( וכנראה שיאלץ להישאר שם שבועיים וחצי רצוף עכשיו והוא מרחק שעתיים נסיעה מהבית וממש עצוב לי ושקט לי נורא. אנחנו אף פעם לא נפרדים ליותר מיום עבודה ובטח שלא ישנים בלילה בנפרד וכך כל שנה עד שהמילואים מגיעים. הפעם יצא גם שההורים שלי בחו"ל וחוזרים רק ביום שלישי.

anat30g

New member
../images/Emo24.gif לדפנה

אין לי מה להציע מלבד חיבוק... באחת הגיחות של בעלי לחו"ל הזמנתי חברות ועשינו מסיבת פיג'מות - כל הלילה דיברנו, שתינו, ראינו סרטים נשיים רומנטים בוידאו, היה מדליק, נתן לי המון כוח להמשך התקופה לבד.

דפנה מי

New member
רעיון מדליק - רק שאין לי ממש חברות

שירצו לעשות איתי מסיבת פיג'מות.....

anat30g

New member
לא חייבים פיג'מות

אפשר גם בכותונת לילה... הרעיון הוא לבלות יחד עם חברות קרובות - לא לכולם מתאים לא לישון לילה שלם - חלק עובדים... אבל תחשבי בכיוון על פיתרונות יצירתיים... אגב, בפעם אחרת - לפני שנולדו הילדים, נסעתי לכמה ימים לישון בדירה של חברה שלי, במקום לבוא לבית ריק.

nesherkal

New member
דפנה מי, יש לי שני חדרים ריקים|חיבו

רוצה לבוא להתארח? ברחובות? מחר בערב ארוחת ערב עם הילדים והנכדה. נעשה שמח.

דפנוש ../images/Emo24.gif

אם את רוצה אפשר להיפגש עם חברתינו האהובה ...וככה להעביר זמן נחמד יחד... מה את אומרת ?

דפנה מי

New member
נראה לי ממש נחמד

רק שחברתינו האהובה מאוד עסוקה ולא מוצאת רגע פנאי לנשום... מכיוון שהזמן שלי הרבה יותר גמיש - חשבתי שנוכל גם להיפגש שתינו לבד, ללא "צלע" שלישית (אולי עם ילדים+כלבים) באחד הבתים או בחוץ במקום נחמד. תשלחי לי מסר היכן את מתגוררת (ה"חברה" אמרה לי בערך) ואולי נוח לך יותר להגיע לאזור שלי ונראה מה אפשר לארגן

דפנה מי

New member
יכול להיות שבהזדמנות אחרת ...

מחר בערב הוזמנתי לאחי ואשתו לחגוג יום הולדת לאמא שלה
רבה על ההזמנה

missB

New member
../images/Emo140.gifאנחנו כאן בשבילך-לעודד ולעזור

קשה להיות לבד אחרי שמתרגלים להיות ביחד. בעלי היה עכשיו שבוע וקצת בחו"ל והיה קצת קשה. אבל תנסי להיות חיובית ולמלא את הזמן בכל מיני פעילויות שאת לא מספיקה לעשות ביום יום. כמו שהציעו לך - מסיבת פיג'מות. ואם כל חברותייך נשואות/תפוסות ולא סביר שיתלהבו לבוא לישון, אז סתם מפגש בנות באחד הערבים יכול להיות נחמד. ויש ספרים ואינטרנט וכל דבר אחר שאת אוהבת. אני מילאתי את זמני כך וזה גרם לזמן לעבור הרבה יותר מהר.

כמה זה 80 שנה לחלק לאין סוף ?????

מה זה שמונים שנה לעומת הנצח?????????????? לא מבין לי חבל על כל שנייה נבוזהזת, לא חסר תכנים למילוי הוקום מי שמחפש להעביר את הזמן מהר הוא בבעיה -יש לי פתרון בשבילו אחזור מחר היום אני עסוק נכנסתי רק בגלל המנהל המנבל אלוני, כי בעזרת כניסה זו השם הזה עובר לאן שהוא שייך ואני בכלל בחול כרגע

שרוןB

New member
דפנה, אם כל הכבוד לאהבה,

ואם כבר נוצר מצב ואת לבד, אולי הגיע זמן שתקדישי לעצמך זמן, תעסיקי את עצמך במשהו שמעניין אותך, משהו שמפתח את המחשבה, את הנשמה שלך. לא כל מה שאנחנו עושים בזמננו הפנוי צריך להיות קשור בבן הזוג. גם לי קשה כשבעלי יוצא למילואים, אבל אני לומדת תוך יום לנצל את הזמן לדברים שאני תמיד אומרת עליהם: "... מממ, יום אחד שיהיה לי זמן, אני צריכה לעשות את זה..." אם את מבינה את הכוונה שלי. בהצלחה, תתעודדי!

דפנה מי

New member
תודה על העידוד וכל ה../images/Emo24.gif

ומכיוון שאני מובטלת בבית כבר יותר מחצי שנה, אני משקיעה הרבה בלהעסיק את עצמי. עכשיו דוקא יש לי "זמן" למטלות שבעלי עושה בד"כ - להכין לי אוכל, לטפל בכלבה, לנקות מחר את הבית, להשקות את מרפסת העציצים ובעיקר לעשקוב אחר הנעשה בפורום וקצת משחקי מחשב שאני אוהבת ובד"כ המחשב תפוס ואני לא מגיעה אליהם...

ריביקי

New member
היי דפנה../images/Emo23.gif

חשוב מאוד שיהיה לך את ה"אני העצמי" שלך. שלא כל ההנאה שלך תתמקד בבעלך, לא טוב להיות תלוי. זה הזמן שלך להיות עם עצמך לעשות דברים שאת אוהבת וגם שהוא יחזור עדיין תשקיעי בדברים האלו ..זה מאוד חשוב בשבילך כי אז אם יצא שוב שהוא יהיה במילואים אז הוא יהיה חסר לך זה בטוח , אבל יהיו לך כבר המון דברים שיסיחו קצת את דעתך

דפנה מי

New member
בד"כ השעות הראשונות שהוא יוצא

הן הכי קשות. יש לי הרבה אני עצמי רק הוא עדיין מאוד חסר לי כי יש המון דברים שהוא עושה או ששנינו והאחריות על למלא את מקומו היא עליי. חוץ מזה זה מצב שונה הפעם (זו הפעם ה 10 שהוא יוצא למיל' בתקופת הכרותינו) וזה ההריון ודירה חדשה והכלבה (שבינתיים לא מראה סימני מצוקה כי היא נורא קשורה אליו ופחדתי שתחפש אותו כל הזמן ותיילל) וההורים שבחו"ל ואני לא עובדת ובכלל....

נוי3

New member
דפנה../images/Emo24.gif

בוקר טוב!! איך את מחזיקה מעמד?? אם את מאזור המרכז (וגם אם לא), את מוזמנת אלי.. שיהיה לך יום מקסים ונסי להעסיק את עצמך...

לכמה זמן הוא יצא?

בעלי עושה מילואים של 5 ימים כל 3 חודשים. אני תמיד עצובה נורא כשהוא יוצא ובסוף מגיעה למסקנה שזה בריא הניתוקון הזה. כל זוג בריא צריך מדי פעם להתרענן- זה רק עושה את זה טוב יותר כשמתגעגעים. אני בטוחה שתמצאי דרך למלא לך את הזמן בדברים שלא מצאת זמן לעשות בשגרה. בערב תוכלי להיות באינטרנט, לראות סרטים שאת אוהבת והוא לא, לצאת עם חברה לקולנוע או לאיזה בית קפה, לקרוא ספר טוב, לקשקש בטלפון...בקיצר- יש המון דברים שאפשר. כשהוא יחזור תשלימו את הפערים ויהיה פיצוץ...
בנתיים- חזקי ואמצי וקבלי
גדול!

דפנה מי

New member
עד 16.7 ובאוגוסט עוד 9 ימים

אני כבר מתחילה ליישם חלק מהדברים-כמו לשוטט באינטרנט ובפורום בשבת...

למעלה