אני צריכה המלצה הכי פחות מסובכת

bflygirl

New member
אני צריכה המלצה הכי פחות מסובכת

לאסטמה לחברה שלי יש אסטמה נתתי לה שמן אקליפטוס בינתיים שתשים על צמר גפן אבל היא לא אוהבת בכלל את הנושא ובכל זאת היא ביקשה משהו קליל

bflygirl

New member
ערבה ברוכה הבאה

אבל מה אם אין סיכוי שהיא תיגע בקפה שחור היא תעשה לי פרצוף יותר גרוע ממה שהיא עשתה לי השמן אקליפטוס

תודה ../images/Emo9.gif

אז... שתלך לטיפול הומיאופטי, ותיפטר מהאסטמה באופן גורף.. במקום לחפש פתרונות נקודתיים . (או שתמשיך לצרוך וונטולין
)

Sonata Of Tears

New member
עוד דבר

אניהלציה של בבונג יכולה לעזור,וגם שמן בבונג רומי ,לערבב אם שמן עיסוי ולעשות לה את החזה איתו,זה יקל בהתחלה של המתקפות שרביטן סיני,אבל בישביל זה היא תאלץ אני חושש לכחת כדורים(טיבעיים) מכוון שיש לו מינן מאד מאד קטן ומדוייק אחרת הוא עלול להיות מסוכן לה.

avorly

New member
אולי פחות מסובך-

לשים בכוס מים רותחים: 3 טיפות שמן מנטה 3 טיפות שמן אורן 3 טיפות שמן אקליפטוס פשוט להריח. בהצלחה. עיצה נוספת: טיפולי דיקור סיני. מניסיון- עובד.

bflygirl

New member
זה נראה לי הכי פחות מסובך

ועוד שאלה אם זה יהיה בצמר גפן או משו כזה זה אותה השפעה לאסטמה לדעתכם?

geru

New member
השמן הכי טוב לאסטמה הוא:

ניאולי - אך ורק מאוסטרליה !!!! ולא משום מקום ייצור אחר(צרפת, איי קלנדוניה החדשה, אנגליה). שרון

דבר ראשון הייתי ממליצה על ספורט

יוגה וכל דרך שהיא על מנת להפיג מתחים .ישנה סברה שהאסטמה מוחמרת במצבי מתח ולחץ. כמו כן הייתי ממליצה על מזון צימחוני נטול בשר ,בבשר ישנה חומצה ארכידונית שמעצימה את האסטמה כלומר את הדלקת(אסטמה נחשבת לדלקת שלא על רקע זיהומי!). צמחים-תה סרפד יכול לעזור מאוד כי הוא מנקה את הגוף. אני מבינה שאת מחפשת עבורה משהו קליל אבל תנסי כל פעם להוסיף לה משהו שהיא לא תרגיש שזה כבד עלייה-בהצלחה איתה. דרך אגב.אם היא לוקחת סטרואידים -הייתי ממליצה על התוסף סידן מכיוון שהסטרואידים גורמים לבריחת סידן.

למעלה