אני צריכה המלצה...

• פותח הנושא LLRO
  • פורסם בתאריך

LLRO

New member
אני צריכה המלצה...

טוב, אז ככה, נקעתי את הרגל
ואני לא יכולה לעשות כלום... לא לרכב... לא להתעמל... לא לשחק כדורעף... אני נכה ואומללה... (מי שמכיר אותי מבין למה אני כל כך אומללה, יום אחד בבית בלי לעשות כלום- אני מסוגלת להתאבד...). בקיצור, אני צריכה הרבה זינה כדי להעביר את השיעמום הנורא הזה ולשכוח שאני נכה ואסור לי לעשות כלום בשבוע וחצי הקרובים. בבקשה תמליצו לי על פרקים טובים... תודה מראש

milford

New member
יום אחד בחיים

קודם כל - רפואה שלמה ושנית, כרגע עולה לי בראש פרק משעשע - יום אחד בחיים ויש לא מעט פרקים אז קשה לבחור - קרב הלהקות (אני לא בטוחה בשם הפרק - זה הפרק על זה שגנבו את הכלי נגינה ויש מלחמה עליו ואז זינה מכריזה על "קרב להקות" וזה פרק מוסיקלי)

THANATOS

New member
הפרק שדיברת עליו הוא LLHOF

והוא הפרק האהוב עליי מכל, "LIRE, LIRE, HEARTS ON FIRE", הופעה אדירה של טד ריימי כצמד האחים ג´וקסר וג´ייס, וכן תלבושת גו-גו מדליקה של רנה... המלצה ליום מבאס כמשפר מצב רוח... הייתי ממליץ גם על old areas had a farm וגם על un sickness and health )בתנאי שלא אכלת צהריים לפני...) (_______MORT

shiRan WP

New member
מקווה שתרגישי טוב../images/Emo8.gif

והמלצה שלי היא כל פרקי הקומדיה או הפרקים המוסיקליים כמו הפרק שבו שרים בהתחלה וור וואט איז איט גוד פור - שכחתי ת´שם
ו´בין דר דאן דט´- זה פרק שאני ממש ממש אוהבת וקמינג הום..וכמובן אולד ארס..שלא נמאס לראות אותו, מסכימה איתי?!
תרגישי טוב:)))))) ShiR@N

למעלה