אני צריכה המלצות בבקשה!

אני צריכה המלצות בבקשה!

אמ...אני מאוד אוהבת לקרוא ספרים...אבל בחופש קצת יבש לי...ואין מה לקרוא. רציתי לקבל מכם הצעות לספרים מעניינים ומושכים. אני אתן לכם כמה דוגמאות לספרים שקראתי ומאוד אהבתי, והייתי רוצה שתתנו לי הצעות בסגנון.. ספרים שקראתי ונורא אהבתי: אני כרסטיאנה פ. משוואה עם נעלם של אלדמן אורי מאה חורפים של שלו מיכל והיו עוד הרבה ספרים, אבל אלה ספרים שהתחברתי ואהבתי אותם במיוחד. אני יודעת שאלו סגנונות שונים, אבל בכל זאת אני אודה מקרב לב לכל מי שינסה להמליץ תודה

Rivendell

New member
כמה רעיונות:

ספרים שמזכירים את "אני כריסטיאנה פ'" בכך שהם עוסקים בנערות במצוקה ובמצבים קשים:
"לנשום"/ אן סופי בראסם - על נערה ש"מתמכרת" לחברה הכי טובה שלה, שמתעללת בה. ספר מעניין בהחלט על זהות ועל חברות. אני חושבת שבהחלט יכול להתאים לך.
"נערה, מופרעת"/ סוזנה קייסן - על נערה שמאושפזת בבית-חולים לחולי נפש וחוויותיה שם. נעשה גם סרט, אבל בעיני הוא הרבה פחות מוצלח מהספר הנוקב הזה. וספרים בסגנון אורי אדלמן ומיכל שלו: תנסי את רם אורן ויאיר לפיד. לגבי זה אני פחות בטוחה - כי אני לא ממש בקיאה בסגנון הזה, אבל נדמה לי שזה צריך להתאים.

sisty

New member
../images/Emo2.gif"לנשום"--->

איפה אפשר להשיג את הספר
...

Rivendell

New member
אני מניחה שבכל ספרייה

ציבורית
לי לא היתה בעיה למצוא אותו, לא בספרייה הציבורית ולא בספריית האוניברסיטה. זה לא ספר ישן או נדיר, לא צריכה להיות בעיה להשיג אותו.

למעלה