אני צריכה המלצות לסרטים טובים רוחני

bflygirl

New member
אני צריכה המלצות לסרטים טובים רוחני

רוחנים כמו לדוגמא גרין מייל סרט חזק טוב יפה מהמם משו השאיר בי חותם אני לא זוכרת שמות של סרטים לרוב

גריני

New member
סרטים רוחניים

אני מסכימה איתך לגבי גרין מייל - אכן סרט מעולה! המלצותי לסרטים (לצערי לא זוכרת הרבה כרגע, אבל אני מקווה שמשתתפים אחרים יוסיפו עוד סרטים): * לחלום אותך (עם רובין וויליאמס) * Dragonfly (עם קווין קוסטנר) * סרט ישן וותיק, אבל תמיד מהנה, בין הראשונים בז'אנר הזה: רוח רפאים עם פטריק סוויזי ודמי מור לדעתי גם המאטריקס הוא סרט רוחני - במיוחד מאטריקס 2 ... אבל זה כבר עניין אישי, ומעניין, באמת מה אחרים חושבים עליו?

LoveBeing

New member
מסכים איתך! תודה על הסרטים ועוד דבר

לחלום אותך ולקום אתמול בבוקר הם סרטים נפלאים. נ.ב. לכו לבלוג שלי אם תרצו
אוהב, גיל

יש לי

העבר את זה הלאה (הילד הקטן מהחוש השישי משחק בזה) סרט באמת גדול הסרט הצעה מגונה זה הסרט שאני הכי אהבתי. מי שלא מכיר - שלא תחשבו שזה איזה סרט אירוטי כי זה ממש לא. זה סרט מדהים עם רוברט רדפורד ונראה לי שג'וליה רוברטס.

סרטים עם מסר

אם את מחפשת סרטים בעלי משמעות ומסר, כאלה שגורמים לך לחשוב אז הנה כמה שעשו לי את זה. מועדון קרב. ממנטו. מלכודת לפרקליט. תעביר את זה הלאה. קו הדממה.

וגם אפשר להוסיף את:

הסרט המצוין "זהות" ואת "נפלאות התבונה" שהוא אחד הסרטים היותר מדהימים ומעוררי מחשבה שיצא לי לראות.

גריני

New member
"בדיוק כשהתאהבנו"

סרט נפלא עם ג'ון קיוזאק. כרגע סיימתי לראות אותו... רומנטי, מתוק ועם מסרים רוחניים

למעלה