אני צריכה הצעות אנשים!!!

Magi¢ Girl

New member
אני צריכה הצעות אנשים!!! ../images/Emo42.gif../images/Emo87.gif

המשפחה שלי כל שבת כמעט עושה על האש, ואני כל הזמן אומרת להם "תחדשו!!!" ואחרי שאני אומרת את זה הם שואלים: "יש לך הצעה אחרת לארוחת ערב
ואני.. שותקת. איזה דברים קלים להכנה, שאני [ילדה בת 13] יכולה להכין להם?? אבל אתם יכולים לתת גם מתכונים לארוחות ערב יותר קשים, אמא יכולה לעזור לי
רבההההה!!

מעינית

New member
מצאתי משהוא קשה להכנה............

קינוח מישמש חומרים: 1)2חבילות ג'לי בזק בטעם מישמש 2)3כפות צימוקים קטנים 3)1מיכל שמנת צמחית(250 מ"ל) 4)3 כפות ליקר תפוזים 5)צנוברים,פיסטוקים קלופים
אופן ההכנה:
שמים בקערה את תכולת-2 חבילות הגלי והצימוקים.מוסיפים-1 כוס מים רותחים ןמערבבים היטב.מוסיפים-1 כוס מים קרים ואת השמנת הצימחית לא מוקצפת.מוסיפים-3 כפות ליקר תפוזים ומערבבים בוזקים צנוברים ופיסטוקים קצוצים על קרקעית תבנית ההגשה או בתבניות אישיות יוצקים את תערובת הג'לי ומצננים עד להגשה בתאבון

אמממ...פיצה, אולי?

אפשר לעשות מפיתות-פיצות!!! חומרים ל6 מנות: 3 פיתות 12 כפיות רסק עגבנייות מקופסא\קטשופ 6 פרוסות גדולות של גבינה צהובה זיתים אפשר להוסיף תוספות לפי טעם אישי.(פטריות,טונה,פלפל,בצל,עגבניות וכו'...) אופן ההכנה: חוצים את הפיתות כך שיצא מכל פיתה-שני עיגולים.על כל עיגול שמים 2 כפיות של רסק עגבנייות\קטשופ.שמים את הזיתים\התוספות על כל עיגול. על כל עיגול מניחים פרוסת גבינה צהובה,ושמים בתנור שחומם מראש. בתיאבון!!!

למעלה